Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy terminator!
Nincs még értelmes vevő a motorodra?
Az a vicc a tzr 860 e újonnan!Alig több egy új mitó/1050e forgalomba helyezve kb/.Aztán mindenki megunja-
Látom vissza nézegetsz ide ,van már mitó utód ?
Na az a nem mind1 :D:D kis 50-es szúnyogok azok is és mit kell azon megfizetni? a Nevét? esetleg a Design-t? vagy azt hogy fiatal? nevetséges összegek..
Én is ugyanigy gondolom valahogy két ember is akar tzr-t adni..Vanaki többet kér érte mint én a 2e futott mitóért.
annyi van belőle mint a nyű... 50-est meg nem tudom ki vesz 3-400 ezerért... tökmind1 mikori évjárat :S
Ezt a forgalmis átirásos dolgot vagy vázcserével, vagy esetleg KPM-es vizsgával lehet elintézni szerintem. De egyik sem 2 fillér...
Zotya irj légyszi mailt és megdumáljuk .
Érdeklődés szintjén egy főtengely és a henger (kpl) ára érdekelne még.
Helo.

Nekem kellene km óra spriál illetve egy szivató bowden (állítókkal mindkét végén). Mennyi pénz lenne ez a művelet?
Dajdika! Tudnál adni egy email címet? Lenne egy kérdésem!
Kérdés jó fogalmam sincs nem ismerem a tiéd érdeklöd meg itt biztos van aki többet tud.
Relék eladóak persze .
Terminator, gázelosztó ezen a motoron milyen?és biztosítéktáblázat hogy néz ki nem tudom e egyezik az enyémmel....
Relék külön eladóak?
Chuckyo Dadról?
Vanakinek sárga motor?Tank ,fejidom -sárvédő, farokidom kb 20 ért vihető.Hengerről is van képem újszerű dugóval-
Más alkatrész is olcsó pénzért.
Eladás nehéz tészta:most az evora is csak csere jön ,yz 125 + kp stb.Esetleg valaki tudja a tzr 50 eladható?/zaklatnak a cserével/mondjuk 2009 es .
Lehetséges hogy el tudják intézni.. nem tudom. Én is csak hallottam. Nem én intézkedem ezügyben.
Ma levizsgázott a gépem műszakin+eredet vizsgán de volt itt egyéb látnivaló is...
fojtás? ha 25kW akk annyi van benne... nem értelek
Akkor nincs mese. Ha elkel, elkel. Ha nem akkor meg fojtás lesz belőle...
de ha már van meglévő MAGYAR forgalmija akk nem tudják
Elintézni tudomásom szerint csak úgy lehet, hogy ha van ismerősöf az okmányi irodába akkor átirja neked. Másképp sztem nem
Mitóra polírozott sportdob mennyit érhet? Képet nem tudok most dobni. A végén 2 csövön pufog ki. Jól megfogalmaztam :D
Nekem nem kell mondanod... lassan 1éve árulom a malagutim. Áron alul. Eddig 20érdeklődőből 2-3komoly volt csak.
Pedig ez nem pénz amit kérek érte
másfél hónapig hirdettem ha jól tudom. mai világba mindent áron alul adsz el,és hosszas idő alatt ..
Igen, neked szólt. Gyorsan el tudtad adni? Nekem is el kellene adnom :(