Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ha helyesen írnál, és összefüggően írnád le a problémádat, sokkal előbb segítségre találnál... Utálom ezt..
hello lenne egy par dolog amiben nem vagyok biztos es a tanacsotokat kerem, van egy kettes mitom es es nem membranos a csap a szivocsonkon sincs a csonek hely ahova radugni a membran csovet csovet na de az a hejzet h mikor meghajtom eleg jol a gepet szoval powerwn is tul porgetem es mikor megallok akkor 2500-3000res alapjarat lessz az 1500-asbol mert annyira v beallitva es nagyon lassan legalab 30-40masodperc kell mire visszaesik es azt nem tudom h most mi lehet a baj h talan kicsi a benzinszint v nem folyik eleg benzin ki a csapbol amennyi kell epp
Van egy eladó vázam 1-2 extrával 125/50 témába. Nekem 3 év alatt minden igazoltatáson átment.
esetleg ha van valakinek eladó hűtője,az szóljon!
Helló!

Van bendixem ha érdekel.
Elérhetőség az adatlapomon.
bikepicsen lehet h van kép sp-ről, de van sok cső amire aztmondják h sp, és közbe gyári.. persze SP áron akarják adni.
Ha küldenél képet akkor azt megköszönném!
De én se vágom ezt az sp kipuff-ot
adam92513@freemail.hu
vagy ha gondolod van msn-em is: shooter911@vipmail.hu
am vmi pontosabb infó nincs erről az SP kipuffról? mert neten nemnaon találok smit... lehet én vagyok a balf*sz
hali
Gagiva 125 öninditóba keresek Bendixet jó állapotban.
Akinek lenne eladó kérem jelezze utánvéttel megvenném.
Köszi
Pisti
Megoldódott. igazából ez nem mitora való relé, Árpi haveromtól kaptam egy 2 lábas relét azzal már jó a dolog.
Az volt a baj h levették a szerelők és nem tették vissza, én meg már elfelejtettem hogy mit is hogy is kell.
Kösz a válaszokat.
lécci dobjál fel képet
nincs rajta rajz?
Vertex dugattyút használok mindig. Hát énekem idáig bevált. Árban is elég jó. Könyeb bejáratni a teflon bevonat végett. Töbmindent nemigan tudok róla írni
Sziasztok valakinek 32-es Dell"orto karburátor a képen látható állapotban? 5000Ft-ért. 152-es főfúvóka stb.... Akit érdekelne az írjon
Szia!
Engem érdekelnének, feltéve ha kompatibilissek Cagiva Super City-hez
üdv.Nincs a relére semmi írva 49? 49+? 39-? hasonlók nézd meg régi szakkönyvekbe vagy akár neten mi mit is jelent :)(+-)
srácok kurva gyorsan kellene egy jó válasz légyszi valak segítsen ki.
3 lábú index relém van , ha úgy áll ahogy a képen van, akor melyik lába kapja az áramot ? köszi előre is
cagiva mito1 mito 2 alkatrészek eladok:
blok,gyujtás,power,telok,idomok,lámpák,fékek,tank,
kapcso
lok,sárvédő,kipufogó,.......stb
hello:van egy cagiva mito evo 125 2000-év van egy Sp kipufogó rendszer sokkal leömlő-végdob =50eft arrow sokkal nagyon teljesitményt ad!
ha kell küldök fotokat.
sziasztok lenne mitohoz eladó ARI elsőteló szimering párom teljesen újak.
40x52x10/10,5
HA tud valaki eladó jollymoto vagy arrow rendszert EVO-ra akkor szóljon!
ÓLCSÓ BENYÁT!
30 az... egy jó hajtókar Mazzuchelli,Prox 20-22 ért van+a szerelése
A hajtókarfelújitás is 30 körül mozog a tábori tuningnál. de lehet hogy csak 20, már nem emlékszem :)
Nem tom nektek hogy jön ki ennyire magas végösszeg haveromnak most csináltam a blokkját(összes csapágy szimering hónólás dugó tügörgő meg1000 apró dolog) de neki max ilyen 60ba megállt okés mer főtengely felújítás nem volt az még ha lett volna akkor asszem 8E de nem is nóném cuccok lettek beletéve mind márkás anyag.
Jó hogy feldobtátok a témát mert nem voltam képben én sem a generálozás áraival . Ha jól számolom , ha a szerelő akármekkora nagy haverod , akkor sem nagyon úszod meg 90 000 alatt mi ?