az egy dolog ,hogy pár hónapja volt felújítva,attól egy széria blokk nem lesz 41 lovas,nagyon hozzá kell ahoz nyulni,hogy 41 le-s legyen. a forgalmiban lévő 25kW-ot pedig nem lehet átiratni sehogyan,ha így jött be az országba,akkor sajnos nem lehet neki mit baszni. én kérdezősködtem utánna sokat anno,de itt tőlem nemmessze Hajduszoboszlón,(jelzem mindent megoldanak) még ők sem tudtak okosat mondani.
Azt mondta az előző tulaj, hogy pár hónapja volt blokk felújítás. Ebből a vasból kinézem hogy nem 30le. Mindegy. Nem veszekedni akarok, csupán választ szeretnék kapni hogy hol lehet hivatalosan elintézni :)
A forgalmiban 25kw van, a motor valójában 41lovas. De az az első a rendőrnek hogy megnézi a jogsim,
-A1 (azaz 11kwig korlátozott)
-forgalmi (hoppá, a motor 25kw)
Ha már Magyarországon így van forgalomba helyezve, akkor ezt már nem tudod átiratni. Amúgy a 25kW az nem 41, csak 34 lóerő. Ezt igazából Ak.-val lehetne vezetni. Egyik haveromnak is ilyen az RS-e, ő nem is igazán ment vele, míg nem lett meg a nagy A-ja. Nem tudom, hogy a rendőrök mennyire szeretgélik az ilyet...
De hát lehet ezeket kismotor jogosítvánnyal is vezetni...
Igazából mondva még nem néztem szét ezen a téren. Tegnap hoztuk haza a motort és most mint már ki is írtam -érdeklődés képpen- nézegetem az árakat. Köszi a tippet. Épp van néhány motoros bolt itt a közelben. Majd benézek..
Van 2 problémám és kérdésem. Tegnap sebességben indítóztam a mocit. Azt mondták hogy a szénkefét nézzem meg. Az hol található?
Továbbá...
25kw van a forgalmiába írva, mivel hogy 41lóerős. Nekem A1es jogsim van amivel max 11kw-ig vezethetek. Valahogy "át lehet íratni vagy valamit lehet csinálni hogy a forgalmiba ne 25kw -ot írjanak"?
Előre is köszi!
Nem akarok beleszólni, meg az üzletet se rontani de sok eszed van ha 6ezerért megveszed a fékbetéteket mikor 7-8 ezerből veszel e-h vadi újat. Nekem úgy őszintén megérne 2000Ft+ot az életem.
Srácok van egy kérdésem . Ki milyen messze ment el legmesszebre az otthonától a mitojával ? ( km ) Az átlag megbízhatóságot akarom leszűrni . Nekem 190 km volt legmesszebb a lakhelyemtől .
El tudnád rakni nekem őket? Valószínűleg kellenének, mert műszakin nem menne át így, ahogy van.
Első,hátsó telók gyérek,fékbetétek is. Első gumi cserére szorul, hátsó is hamarosan. Lánc csere is kell. Plexi feketére lefújva, közepén törés.
A lánc az milyen állapotban van? új, vagy használt?
Tudtok valami olcsó motor biztosítást ajánlani? Nézegettem, de 16,5e alatt nem találtam.
megdumáljuk ,hengerrel vagy nem stb.
-A1 (azaz 11kwig korlátozott)
-forgalmi (hoppá, a motor 25kw)
De hát lehet ezeket kismotor jogosítvánnyal is vezetni...
Továbbá...
25kw van a forgalmiába írva, mivel hogy 41lóerős. Nekem A1es jogsim van amivel max 11kw-ig vezethetek. Valahogy "át lehet íratni vagy valamit lehet csinálni hogy a forgalmiba ne 25kw -ot írjanak"?
Előre is köszi!
Akinek van írjon légyzsi, megegyezünk
Vagy a plexi felfogatásához mit ajánlotok?
csekkes fizetés egyév gyösszegben + veteránnak számították (93-as)
Első,hátsó telók gyérek,fékbetétek is. Első gumi cserére szorul, hátsó is hamarosan. Lánc csere is kell. Plexi feketére lefújva, közepén törés.
A lánc az milyen állapotban van? új, vagy használt?
Tudtok valami olcsó motor biztosítást ajánlani? Nézegettem, de 16,5e alatt nem találtam.