Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem komplett felújításon esik át a gépem. Új dugó,gyűrű, összes csapágy, szimering, tűgörgő új, új hajtókar, hónolás, hengerfejsíkolás, új tömítés , új gyertya, olajak, 2 lánckerék + új lánc, power pucolás, karbi beállítás, kipuff újratömés, hátsó fékkapcsoló csere, és egy kis váltó buhera - összesen 111.200 Ft
Munkadíjjal, számla nélkül
kb 1-2 héten belül meg tudom mondani h kompletten felújítás mennyibe van
Más kérdés : valaki tud eladó komplet blokkot ?
Hej emberek figyu már ! Egy komplet blokk felújítás mennyibe kerül ?
Enyémbe is az van 1000km óta eddig jol teljesit.De az nem teflon réteg hanem Molibdén.
Most írt nekem valaki? vagy nem?
Magyar001 - Vertex teflonos 2 gyűrűs dugóról van vmi tapasztalatod ?

Én is beneveztem egy csizmára
nem nem
hotmailal nem jó:D
csak htmailal:D
és ez komoly
felvettelek,de sztem a htmail.com-ot elírtad,nem hotmail.com lenne?
E-mailba beszéljük meg hencz_david@freemail.hu
Köszi szépen...csak mert én már annyi boltban voltam és sehol nem találtam..de rákerestem a neten és meg is lett az eredménye:)Köszi a tanácsot..észnél tartom:)
Mennyiért adod őket és hol laksz?
Az adatlapomon fent van most már.
Csavarboltba menj és ott vegyél. Máshogy szerintem nem tudsz beszerezni :D
Vegyél önzárós anyát is, mert nekem a sima mindig kipogyogott...
adj egy msn címet és megbeszélünk mindent,de lehet már felvagy véve,de azért írd le.
jól megy..'A' jogsi,csizma,háttérbe pitbull és egyéb finomságok..magyaréknál ég a világ nana csak poén
milyen méretű a dugatyú? Menyit volt használva? És a főtengely csapágyak ugyancsak? Üdv várom válaszod
És ezt miért nekem írod ?
Hali
olalyszívattyúm és indexem van ha érdekel
oksa köszi... akk valszeg akksi
Bovdent egyszerű gyártani,csak tudni kell forrasztani,és olyan szerszám kell hozzá,és jobb mint az új:)
ja elérhetőségem
0630 4379806
Van egy Cagica Mitóm Eladó
Nagyon jó a gép!
Alkudni lehet:) ir.:170 000
Nekem Evo1 é van és az nyitott...Mind1 ma levizsgáztam forgalombol "A" korlátlanra és beszereztem egy uj "lábbelit" is
Sziasztok,kéne nekem Cagiva Mito-ra csavarok és lehetőleg új.Tudd valaki ebben segiteni?