Ha a mocidon elektromos a visszajelzés akkor lehet akksi gond, vagy kontakt hiba is, de ha használod a keresőt akkor találsz valamit mert már volt téma egy párszor.
Jah valami van nem tom mert annyi van hogy leszakadt a végéröl az a kis szar a karbinál így ugye nem akad be. Nem tom gondolkodtam forasztáson de az mennyire megbízható? Most hétvégén túrázás közben szakadt le 50km-re ithonról elég szarul esett
Hat tudod en is angol klaviaturat hasznalok meghat mar igy szoktam meg h a gepen igy irok es mindamellet beretyoujfalutol egy par km-re lakom romaniaban es neha meg az is megtortenik h keresztezem a roman hejesirast a magyarral es mindezt akaratlanul es ha te lennel a helyembe te sem lennel masmien ez v sajnos en arrol nem tehetek h ide szulettem es meg sok magyar van itt aki meg irni sem tud egyaltalan magyarul mert kozelebb volt a roman iskola hozzajuk
Háhá...lejött a pipa. Nem értem hogy a fenébe amikor kézzel is nehezen jön le. Megoldódott mindkét hibajelenség! Szerencsére :D Legközelebb ez lesz az első amit megnézek.. a pipa :D
A hőfokmérőm mindig megbolondul :( Egyszer jó, egyszer nem. Ha odahúzom neki akkor össze vissza mutat.
a különbség az, hogy a jolly dob-ban van egy perforált cső,és üveggyapot,az evo1es gyári dobban pedig furulya van,égéstermék elvezető+gyapot. de meglehet oldani a gyárit is ugy ,ahogyan a jolly dobot. szétszeded(ami kicsit időigényes) kiflexeled belőle a cuccokat,perforált csövet beleheggeszted,gyapot,és csókolom.
a rezgésnek pedig több okozója lehet. tudomásom szerint ha szarul van beállítva az ellensuly,akkor rázhat a motor. de lehet az idomzat,lehet bármi. erre neked kell rájönni,kitapasztalni.
Nem cseszegetésként kérdezem, de milyen billentyűzeted van?!
-Valami Tesco Gazdaságos 50 billentyűs?
Azt már sajnos kezdem megszokni, hogy a fórumokon sokan angolt klaviatúrát használnak, -de a Tieddel szerintem nem lehet nagybetűt, vesszőt, mondatvégi írásjelet írni...
Mert az fel sem merült bennem, hogy esetleg ilyen mértékben sz@rsz a magyar "hejjesirassra"...
keresek olaj szivattyút , bal tükröt , és első index , indexrelét
valakinek van írjon
hátsó uj fogaskerék 43-as=5000ft
hasznalt lánc 520-as=4000ft
érd:apriliars160@freemail.hu
Ugyanez volt nálam is.
ilyen kis forrasztó pákával nem túl tartós
mert akkor lehet gyártatni
nicasilos hengereknél dugattyúcserénél 700km-ert adnak meg bejáratási intervallumnak
Azt mondta a csávó azért ilyen drága mert racing...
Hátsó kerékcsapágy -2300Ft (német, volt 400Ft os is :D)
Gyertya -2900Ft (Racing..)
Éppen hogy volt nálam annyi zsé. Azt hittem olcsóbb lesz... úgyhogy aki indul vásárolni az így számoljon.
Ha valaki érdekel az adatlapomon megtalálható az e-mail/msn címem.
A hőfokmérőm mindig megbolondul :( Egyszer jó, egyszer nem. Ha odahúzom neki akkor össze vissza mutat.
a rezgésnek pedig több okozója lehet. tudomásom szerint ha szarul van beállítva az ellensuly,akkor rázhat a motor. de lehet az idomzat,lehet bármi. erre neked kell rájönni,kitapasztalni.
-Valami Tesco Gazdaságos 50 billentyűs?
Azt már sajnos kezdem megszokni, hogy a fórumokon sokan angolt klaviatúrát használnak, -de a Tieddel szerintem nem lehet nagybetűt, vesszőt, mondatvégi írásjelet írni...
Mert az fel sem merült bennem, hogy esetleg ilyen mértékben sz@rsz a magyar "hejjesirassra"...