Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, hogy a Cagiva Mito Evo1 és Evo2 között milyen változtatások és különbségek vannak? A motorblokk, váz, idomzat, elektronika miben más (ha egyáltalán más): Ha valaki akár egy kis különbséget is tud mondani az ne tartsa magába!
Köszi.
Üdv Dávid
Hy! Mitohoz sok féle bontott alkatrész van még eladó:Szép plexi ,Airbushos fényezéssel, tank ,fej ,farokidomok olcsón.Blokk is.Képeket küldök az idomokról.
Üdv!Hátós gumi az van 17-es kerékra mitóra való mgnézem majd a méretet eléggé új felnivel kaptam,felnim szétment de a régi gumi lett rátéve ez a gumi megmaradt mert supercity-be a felni ugyan az de gumi méret villától nem fér be,nem adom drágán a gumit és nagyon új megnézem majd a méret,és lefotózom amint tudom
ahogy nézegettem 17-es gumi 160-asok milyen drágák röhej ....
vedd fel a kapcsolatot velem majd:msn zsolt4593@hotmail.com
Hali, van egy 2500 km-et futott alapméretes Prox dugóm. Ha kell valakinek, jelezze olcsó pénzért odaadom. Nincs semi hibája 1 karc sincs rajt, képet még nem tudok feltölteni, mert szerelőmnél dekkol a gép. De ha valakit érdekel csinálok képet róla.
Cezet én már kérdeztem, de nem jött rá válasz. Amugy én ha tőlünk nem lenne ( balaton/Siófoktól) annyira messze, tuti, hogy elmennék. Éppen ideje lenne már 1 Cagiva találkozónak :D
-betétek 6e /első hátsó jók./
plexi 10 /valóban patent
A lánc ajándék ha kell a többi.