Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló teleszkópok nincsenek ,hátsó gumit nem éri meg levenni ,
-betétek 6e /első hátsó jók./
plexi 10 /valóban patent
A lánc ajándék ha kell a többi.

Könyökbe van még gyárilag szükitő.
terminator!

Van ezek közül valamid?

-Első-hátsó teleszkóp
-Hátsó gumi
-Lánc
-Fékbetétek

plexi mennyibe fája? (ha megvan még)
Kipufogóba hova raktak folytást csak a dobba vagy van még máshol is?
+2004 után 14le-s teljesitmény más karburátor /folytva suber ,nincs power jet,gyerek fuvóka/dupla kipufogó folytás.
Csak ennyi? A kereket azt tudtam a többit nem nagyon. Köszi az infót! Egyébként a 6 küllős kerék csereszabatos a 3 küllősével? (Gondolom igen)
Evo1:7 sebesség,3 küllö,más kilóméteróra,2000ig
Evo2:6sebesség,6küllő,2000után
Má,mentem is a budira
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, hogy a Cagiva Mito Evo1 és Evo2 között milyen változtatások és különbségek vannak? A motorblokk, váz, idomzat, elektronika miben más (ha egyáltalán más): Ha valaki akár egy kis különbséget is tud mondani az ne tartsa magába!
Köszi.
Üdv Dávid
Hy! Mitohoz sok féle bontott alkatrész van még eladó:Szép plexi ,Airbushos fényezéssel, tank ,fej ,farokidomok olcsón.Blokk is.Képeket küldök az idomokról.
Eladó 2 tükör akit érdekel az írjon! És van még power motor is nagyon olcsón!
A szivónyilás alsó felén van párszám meg egy betü, akkora méretü a hengered.
Üdv!Hátós gumi az van 17-es kerékra mitóra való mgnézem majd a méretet eléggé új felnivel kaptam,felnim szétment de a régi gumi lett rátéve ez a gumi megmaradt mert supercity-be a felni ugyan az de gumi méret villától nem fér be,nem adom drágán a gumit és nagyon új megnézem majd a méret,és lefotózom amint tudom
ahogy nézegettem 17-es gumi 160-asok milyen drágák röhej ....
vedd fel a kapcsolatot velem majd:msn zsolt4593@hotmail.com
Az alábbi alkatrészek érdekelnének:

-Első-hátsó teleszkóp
-Hátsó gumi (160)
-Lánc
-Fékbetétek

Most még csak érdeklődés képpen, de ha jó árban adod, akkor meg tudunk egyezni! írj a mailomra:
mantaniro@gmail.com
hétfőn délelőtt leméretem pontosan, az lesz a legbiztosabb, ennyit tudok róla h gyári alapméret - nem volt még hónolva a hengerem.
Milyen dugó? Milyen méretü a hengered?
Holnap műszaki+eredetiség vizsga (első égő csere közben)
Hali, van egy 2500 km-et futott alapméretes Prox dugóm. Ha kell valakinek, jelezze olcsó pénzért odaadom. Nincs semi hibája 1 karc sincs rajt, képet még nem tudok feltölteni, mert szerelőmnél dekkol a gép. De ha valakit érdekel csinálok képet róla.
Üdv
misoc evo-hoz van ilyen tank leszorító kis témád?
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy rávan irva a dugom tetejére hogy C 2M az mit jelenthet mert dugot szeretnék venni.
Két darab power motor eladó olcsón! Akit érdekel az írjon!
Ilyen hátsó nyergem van a supercity-n és ilyen a fékcső ami kellene!Ha valaki tud ilyet írjon!
Akkor valami boltba kell menni, vagy érdeklődni bontóstól, hogy cityhez van-e.
Cezet én már kérdeztem, de nem jött rá válasz. Amugy én ha tőlünk nem lenne ( balaton/Siófoktól) annyira messze, tuti, hogy elmennék. Éppen ideje lenne már 1 Cagiva találkozónak :D
45,5cm a cső és 55,5cm az áteresztővel nekem
egyik fele menetes rész 1,00 menetsűrűség másik 25'os dőlésű áteresztő(fitting)