Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képet tudnál dobni? megy egy árat az arrowról
Helo
Még mindig keresek 1es mitora jobb oldali sofőr lábtartó háromszöget!
Akinek van kérem jelezze
az a helyzet hogy nekem evo-ra kellene
Nem értem miért akkor szarakszik amikor nyitna a power. Lehet hogy azzal is gond lesz?
Nekem ugyanez volt amikor elkezdett haldolkolni a gyertyám! Aztán egyre kevesebbet kevesebet pörgött és végül kész vége :)
Elkelt a dob! Ne írjatok ez miatt.
Mi a különbség az Evo1 dob és a Jolly Moto dob között?
5,5lityót fogyaszt a drágaságom városban. Ez átlagosnak mondható?

Van valami gondja... épp ma észleltem motorozás közben hogy 8ezer fordulat után elkezd rángatózni a motor mintha kifogyna belőle a benya. Ahogy mentem 8ezer fölé visszaesett a fordulat kb ezret. Remélem nincs komoly baja :S

Valakinek van valami ötlete mi lehet a hibajelenség oka?
Szert tudok tenni eladásra a következőkre:hátsó lengővillarész,teleszóppal,főtengely,és gyújtás alaplap+lendkerék ha valakit érdekel ebből valami jelezze nem 100%ék de lehetséges hogy betudom szerezni!
am elsősorban ilyen dolgok érdekelnek csereberére: önindítókapcsoló,gázelosztó és bowdenek,ha ez a kettő alkatrészed van elcserélem az egészet rá :D csak legyen ilyen szar cuccom hozzá .....
Nemkell,felesleg és lenne másra költeni a pénzt...enyi
Naa? Mi ez a nagy kiárúsítás? Mint a bolhapiacon... ha már megveszed akkor vidd az összeset
alkatrésze
van pár eladó alkatrészem olcsón, 1 pár blokkfél,1 kuplung,egy különolajzás,egy szívócsonk, egy balanc,és áthajtás (duppla fogas)
külön külön eladóak deha kell már belőle 2 cucc vidd el az egészet ,egész cuccért nemkérek többet mint 10.000
Esetleg egy hibás henger,és hengerfej hozzá ami még van...eladólistán
Deha valakinek van cagiva laktrésze (supercity) cserélek is :D
vagy hozol 20L benzint és viheted a cuccokat
komplett tömítésgarnitúra italmondo.hu
1992 Cagiva Mito I - en volt .
Gyerekek van egy mito Km órám 2500-ért vihetitek írjatok mukika009@hotmail.com
Sziasztok!
Van valakinek freccia C12R-hez a karbi és a henger közti tömítés jó állapotban? Vagy hol tudnék szerezni újonnan esetleg utángyártottat?
sziasztok valaki adjon nekem vízpumpa szimering méretet. Segítsetek
szia
engem az arrow érdekelne
evo-ra vagy sima mitora való?
A felfogatása
Eladó!
Cagiva légszűrőház+fékolajtartály akár külön is
Eladó Cagiva kar
akkor már én is bedobom a közösbe :D
http://sportmotor.hu/motoros_k...