eladó egy nagyon szép mito evo:
2005 10. olasz papiros 10kw
11020km futott nyitott verzios
nagyonszép megkimélt állapotban
csere nem érdekel
ÁR=365000ft
érd:06705377495
Én is szeretném tudni a hátsó fékcsőre az ajánlatot....
Csak én supercity 125-ösre hátsó fékcsövem megadta magát hátul a nyeregnél szerencsére kijött de eltört az anya alatti rész de láttam ilyet:
Ha tudok hozzá rendelni ilyen részt akkor hogy tudom levenni a régi részt a csőről és rárakni az újat? SEGÍTSETEK
egy jó tipp az MRA - plexihez, az én fejidomom egy kicsit rosszul volt összeforrasztva - látszik rajta h csálé a bal oldali tükörnél lévő szára ( valamelyik előző tulaj gondolom kis pénzből javította ) Na és az a lényeg, hogy a plexi nagyon vastag anyagú, a gyárinál is vastagabb, de nincs az a kis bemélyedése mint a gyárinak a felfogatásoknál. Így az enyémre reménytelen, próbáltuk. Majd meglátjuk az Ermax-ot .
Nagyvas.hu-ról rendeltem, korrektek, rövidebb is volt a szállitási idő mint ami ki volt írva, ajánlani tudom egyébként van még egy plexi gyártó cég az ermax, ezt a motorparts.hu- lehet venni( boltjuk a dunaházzal van szemben a soroksárin) innen is rendeltem egy plexit, Easti kollégának ez 2-3 ezer forinttal olcsóbb. Meg kell még jegyeznem azt hogy ezek nem a sima , hanem "spoileres "plexi vagy az ermax oldalán "bubis "-nak írják, az a lényeg hogy a vége felfelé ívelt... igy talán jobb az aerodinamika:D
Hali !
Olyan kérdésem lenne, hogy a Mito 1 -esemen akarok lánckereket cserélni. Mekkora legyen a hátsó ? Mert 43-asban gondolkodok, h ne pörögjön sokat. Valakinek volt már ekkora fogszámú fenn ? És mik vele a tapasztalatok ?
ésha már itt vagyok linkelne valaki oldalt ahol pontosan feltüntetik hogy vitonos simmering a főtengelynél való méret.... meg egy méretet tudna valaki mondani vízpumpánál lévőhöz...kösz fiúk!
2005 10. olasz papiros 10kw
11020km futott nyitott verzios
nagyonszép megkimélt állapotban
csere nem érdekel
ÁR=365000ft
érd:06705377495
nagyon jo állapotban van!
Csak én supercity 125-ösre hátsó fékcsövem megadta magát hátul a nyeregnél szerencsére kijött de eltört az anya alatti rész de láttam ilyet:
Ha tudok hozzá rendelni ilyen részt akkor hogy tudom levenni a régi részt a csőről és rárakni az újat? SEGÍTSETEK
elöre is köszi
2 db Cagiva Mito bontódik.
Egy 2001 és 2008-as amiban 2200km van!
Idomok töröttek de műszakilag hibátlanok!
Ha valami érdekel hívj mert nincs időm a gép előtt ülni.
70/623-1473
Sok más alkatrész is van.
Olyan kérdésem lenne, hogy a Mito 1 -esemen akarok lánckereket cserélni. Mekkora legyen a hátsó ? Mert 43-asban gondolkodok, h ne pörögjön sokat. Valakinek volt már ekkora fogszámú fenn ? És mik vele a tapasztalatok ?
Itt szerintem van minden, meg van telefonszám is, ha valaminek kellene a mérete.
Remélem tudtam segíteni