Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv a csapatnak kérdésem Supercity-ről sorry eddig leírtam nem 91-es évjárat a gyártási év hanem 92.
Első fék brembo szeretnék új fékpofákat Ap racinget
na katalógus ezt ajánlja két helyen két különböző és fontos a vastagság miatt!honnét tudjam meg enyémbe mi való?...bár méregettem a fékpofát de kinek melyik van?Miért van az egyiken egy kis pöcök,nekem az van amelyiken a képen látni középen ahol nincs semmi pöcök csak 2 lyuk...

Másik kérdés:200C?Seholse látok ilyet hengerfejen pedig találtam képet hova kéne ráírják...de nincs ott semmi!
Hengerszám alapján is lehet?
ezek voltak hengeren: 66650E gilardoni 2
6n A és a szívócsonk alján pedig odaírva 279
több helyen is lemértem a hüvelyt de elég nehéz :S
1 mérés:55,40
2m:55,44
ezt felülről mértem
másik kéttőt pedig 55,78
55,95 mm-er......:(szar már a tolómérőm ..:( ajj most akkor melyik dugót rendeljem meg?domborút A hanyas méret szeretnék ma rendelni ..:(fékpofát se tudom....
fékolajból jó a Dot4 Ferodo? és külön Olaj,váltó,és teló mind repsol.....racingek stb....full sytetic 2T stb...repsol is jó sz.em még jobb.... telóolajba nembaj ha sae 7,5W van könyvbe írva de én repsol 10W vettem?:D köszi a válaszokat fiúk fontos!írni szeretnék emailt rendelni!
Milyen karbi van rajta?28as? BD,RD,ND?
mennyiért adtad el ha megtudhatom ?
ok, ment
fahee irj mailt és mindent korrekten leirok.ZOLI
Blokkért mennyit kérsz? Állapot, hány kmert futott? Henger dugó milyen mi mennyi, irj vmit róla

Amugy a motorom még mindig vihető!
hali.
valakinek evo2-re jó állapotú hátsó ülés?
sürgősen szükség lenne rá
sziasztok valakinek lenne joállapotban lévö C- és dugolya gyürüvel ,csapszeggel, tügörgövel együtt akinek van az irjon! köszi
oksa köszi... hát nem a gyertya a hiba...hmmm akk karbi lesz valszeg...vhogy nem pörög ki teljesen ledadog a végén meg alapjárat se igazán van
gyári: Champion n2c
NGK B95 EGV vagy Champion N84 vagy Champion N82S
milyen gyertya kell a mitoba?
üdv!
jöjjön az a gyürü,de lécci képet dobjál róla emilre,ha lehet akkor úgy h tolómérővel levan mérve!nincs kedvem megint feleslegesen pénzt kidobálni! thx
Egy kérdés!
Letört a hátsó fékkar. Hogyan lehet pótolni? Valahogy meg lehet oldani és csak fékkart kell venni, vagy ez hogy működik?
Köszi
A főtengelyhez a C3-mas skf megfelel, sokunknak van olyan. A többi csapágy lehet eltérő márkájú, de azért ne legyen gagyi se :)
Én elöl használok AP Racinget, még nem kopott össze teljesen a tárcsával, de jól fog :) Hátul én Newfrent használok, mert fele árába került az Ap-nek, és a gyárival megegyező keverék :)
A Wössner dugók a felsőkategóriát képviselik, nekemis az van meg Fahee-nek is az volt. Azt hogy lapos vagy domború kell a hengerfej száma határozza meg, a 200C-hez dombuú dugó kell, szerintem az vn neked rajta, de sokat segit ha megnézed milyen volt benne előzőnek :D
Még a csapágy témára visszatérve, én netről rendeltem a hátsó kerékbe volt a két csapágy 2.200 Ft, postával együtt jött ki 3000 körül és Koyo. szóval jobban megéri szerintem, mikor az SKF-be darabját 3-ért adták volna. Én a csapagybolt.hu-ról rendeltem.
sziasztok!elado egy mito fötengely nagyon jo állapotban nem kotyog! felujitott ugy vettem csak az enyémnek nem ez a baja:S:S akit érdekel az irjon. üdv
A változás mindig jó, nem kell sajnálni.
hát sajnálom,főleg amikor a szemem előtt vitte el a srác. hát probálunk óvatosak lenni,még nemtudni mi lesz a következő
Sanyee gratula hogy eladtad:::könnyeid hullottak?
Óvatosan majd a nagyobbakkal --
Üdv fiúk!
Naszóval nagyjából összeszedtem a gondolataimat!
Leírtam mire lessz szükségem a motorhoz de lenne millió kérdésem
Váltóhoz akkor Motul T.E olaj ezt ajánlottátok 10w-40-est különolajzásba pedig Agip speed 2T-t!
Csapágyakat leírtam az összeset és a simmeringeket ami a blokkban van még különolajzás pumpa simmeringjét is power szelepnél lévőt ...stb
Csapágyból a két főtengely csapágynál Skf re gondoltam c3-as remélhetőleg ez megfelel... simeringnél ott vitonost ,ha nem drága a többinél is de meglátjuk,kérdésem itt pl a blokkban lévő golyóscsapágyak közül menyire baj az ha csak a két főtengely csapágy lenne Skf?Simmeringnél pedig a következő van valamilyen márka pl sWf?...stb...bár azt is úgy gondoltam Skf-es csapágyboltban veszem akkor csak nem rossz árut adnak el....

Fékbetét hátul Ap racing előre is azt gondoltam... kinek mi a véleménye?fékolajban DOT4-kellene milyen márkából?....

kerékbe kormányba többi helyre lévő csapágyak megfelelnek a gyengébb csapágyak is?pl Stil bearing vagy IBU?...

Lenne még nagy problémám bowdenjeim!Gázelosztóig menő bowden még elmegy... onnan is a különolajzás is de a gáz rész ami a karbira megy teljesen kuka 2-3 szál tartja egyben....Hol lehet szerezni bowdent?vagy javíttatni?stb pest megyei vagyok! kuplung bowden kezdi megadni magát....5-6-7 szál már jön ki..:(
Ez az egyik legnagyobb problémám másik a bowdenjeim kivéve a kuplungot tökre úgy néz ki mintha biciglibowdenek lennének....

Másik még mindig az alsó kormánykiflin lévő 2db zárópöcök egyik teljesen levan kopva másik elvan repedve,lehet javítani?

fékcsöveket hol tudok beszerezni supercity 125-öshöz...ugye brembo fék....első hátsó....

dugatyúnál wössner mellet döntöttem...hányan használtok azt? ezekre nagyon szeretnék választ kapni holnap megyek bevásárló bőrzére!itt környékembe csak a következő városban van lehetőség(gödöllő)
köszönöm a válaszokat üdv!
és még valami robogotuning.hu oldaláán van ilyen wössner lapos tetejű dugattyű és domború....na most én ezt honnan is állapítom meg enyémbe milyen kell,hengerfej égésteréből?...megköszönnék két képet a különbségről!
nekem is van 2 asso werke dugóra való gyűrűm, 2000ért odaadom.
azon kívül eladó POWER ELEKTRONIKA! árat megbeszéljük. tel.:06304706011
Holnap megnézem neked. Van vagy20 haszn. rgv gyűrűm,megnézem mik a méretei. Sztem ilyen lesz az is.
azt irtam h 2 féle blokkal dobták piacra:)meg azt is h 4 dugóm van amihez kellene gyürü!mailt küldtem már h postázhatod egész nyugodtan,de 3 pár gyürü még mindig kell!
Csak a motor sárga
sárga már a plexi?