Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már jobban hangzik! Azt hittem valami szétgyakott, de úgy látszik hogy tévedtem (szerencsére).
Az enyém is 15 pacis , és nagyon jól gyorsul, 7 alatt 100on van , persze csak papíron 11kw, mint az összes rennncámos 25ös ( na jó láttam már 13kw Rs-t)
Szóval az a Freccia is 30le körül van csak azt írta be, ami a forgalmiban van
Vagy tévedek?
érdeklődő... elvétve.. de még csak 1 hete hirdetem talán..
minden áron nem eladó, uh. nem fogják elkapkodni:)
ez sem 15 LE ,csak a forgalmijában,h. A1be beleférjen
u.az a 7sebis Cagiva blokk van benne,mint a mitokban..
lehet, de bármit lealkudnék 60-ig :D
Van rá érdeklődő? Azért kérdezem, mert amíg nincs meg a pénz, addig nem nagyon szeretném fájdítani a gondolattal a szívem.
Hogy gyorsul a 15pacival? Azért kérdem, mert amiket néztem Freccia-k 30LE körül vannak.
Kecsói "sajna". 50ért nem akarna elmenni tőlem:))) Nézz körül a neten! 60ért nemigen kapsz :)
meg tudunk egyezni ha arról van szó, beszámolnám, kitalálnák rá vmit
köszi Góré!
egy próbát mindenképpen megér. Még mindig dühít :S
Asszem 6 ropi volt kulcsal eggyüt!
Nyáron ugyanígy jártam és 3 haverommal jártuk végig a 20 kilómétert és semmi! de én itt vettem rá egy másikat, kérdezd meg hátha van nekik mégItalien stalien
csáó mindenkien!
Balfasz módjára ma elhagytam a hátsó ülésemet. Bejártam az útvonalat de persze sehol semmi.
Evo2 re valakinek kitűnő állapotú hátsóülés? remélem tudtok segíteni.
ha nem Kecskeméten lenne azonnal megvenném 50-ért!
fékolajtartály első?
Nem szeretnék előre inni a medve bőrére. Ha meglesz a pénz akkor már biztosabb a dolog.

Ő lenne az.

http://www.kepesmotor.hu/malag...
mitohoz minden bontott alkatrész eladó,akár egyben is a motor apró hibával.
malibe érdeklödj
költségmentes freccia

ez nem szar.., bár nem olyan modern,mint egy mito..
az enyémet megkapod 2kilóért, ha olyan az a robi, egyezkedhetünk, beszámolom vmennyiért;)
nem kell aggódni amiatt hogy jót veszel e ,vagy sem. nem árulok zsákbamacskát,ez a motor teljesen rendben van.
Egy kis humor, az egyik legnagyobb http://youtu.be/-F8iCewUMRI Géza - cigány vicc[/L]

Értelek én... van egy ismerősöm, de vele nagyon ritkán találozom. Ő lehet hogy tud valamit mondani ezügyben. Csak biztosra akarok menni hogy nem szart veszek. Elég sok 25ös motor van jelenleg eladó. Cagiva meg főleg.. azt hittem valami születési rendellenességük van, azért van ennyi eladó példány.

Nem gond. Így legalább megértem :D
Ez úgy van, hogy 200ezret kapnék motorra. Ha el tudom adni a jelenlegi robim 55-60ért +még a jelenlegi pénzem (kicsit alkudok a 280ból) akkor a legnagyobb jóindulattal is nem fogja kifutni...vagy mégis?

Néztem MZ-t, de nem egy szezonra vennék motort. Nem szeretnék a szereléssel bajlódni és azért jó lenne ha úgy menne ahogy húzom.
igen? akk valszeg jól fogok...vagyis nagyon remélem mert úgy nézki jövőhéten megyek érte
2007-es árak:
15500 eredetiségvizsga
2250 ccm illeték
6000 új forgalmi
6000 új törzskönyv
jah meg biztosítást is kell kötni asszem
Azzal jol járnál most lett ujra fényezve gumik is jók és télen Én generáloztam a blokkját csupa uj és jóminőségű cuccal...