Ez a Mito az enyém volt és volt előtte NSR-em is, ég és föld.
Kényelmetlenebb, ennyi az összes hátránya, de cserébe penge futóművet és féket kapsz, a blokkja erősebb lent is fent is, de ez a Lawson replika ritka jó állapotban van, sok munkám van benne és madmax is tett hozzá.
Alkatrészt is könnyebb szerezni hozzá.
RG 125: max 130-as vékonyka hátsó gumi, bután fordul a műszerfal a kormánnyal, és irtó szopás a powerszelep téma, gyakran gebasz van vele és 2 darabból áll.
hello hogy ha a te mitodban pukkant el akkor sztem inkább ujitasd fel fehér gézánál (yamaha fehér) magyarországi kayaba és öhlins márka szerviz de mindent meg csinál engem a télen tanitott a suliban egy 3honapig yz 05'-nek állithatová átalakitotuk a hátsó gátloját egy ien sima felujitás 10-15 körül van ért hozzá a tag
Leginkább talán az RS125 az ellenfele, de a Mito mégis jobb választás mert olcsóbb és semmivel se rosszabb, sőt. Az NSR ehhez képest nem megy sehova, az AF1 egy fokkal jobb de az se nagy szám. Mito-val fogtam már meg RS125 és Gilera SP -t is. A Suzuki-t nem ismerem de 25ös kategóriába az olaszok biztos viszik a prímet!Teljesítményben biztos nem marad el egyiktől sem, sőt... A formája szerintem szebb mindegyiknél.
Röviden összefoglalva, szerintem bármelyik 125el elbír(vezetőtől függ), és minőségileg is toppon van, kiváló futómű, alkatrészek,stb.(pl.Brembo fékek). haverom RS50ese eszik annyit mint az én Mito-m. Ha nem lenne a pénzre szükségem biztos nem adnám el, másik 125ösre meg végképp nem cserélném!
Ha érdekel az enyém eladó!
Sziasztok!
Új motor vásárlás előtt állok és szeretnék 1-2 gyors véleményt, tapasztalatot hogy miért lenne jobb ez a motor mint más 125ös (pl:Aprilia AF1, Suzuki RG 125 Gamma)
Helo
Hogyha gyenge az akksim,akkor a power egyáltalán nem is nyit, vagy azért próbál mocorogni?
Ha elforditom a kulcsot néha mozog, de ma forgattam olyan 8000 körülig, és nem mozdult :S
Cselezhetsz te akármerröl egyre jobban ráállnak erre a témára és elöbb vagy utóbb jol beszopod.Mindeki levágja rögtön róla hogy nem 50 es még nagyobbnak szokták nézni nemhogy kissebbnek!Én 3 évig 125/50eztem mostmár nem lehet tovább folytatni ugyh jogsi is folyamatba meg a papirok is
Óóóó mi sem egyszerűbb, elmész a legelső szinesfém lerakatba ( oda járnak a fajilag hátrányosan megkülönböztetettek is szal csak őket kell követned) Beszélsz a lokál biznisz managerrel, kérsz egy 30*15*0,5ös alu lemezt. Miután megvan hazamész és ráhajtod a váz azon részére ahova csak gondolod. Előkapsz egy csavarnyúzót és már karistolhatod is bele azt, hogy : Originale 50cc. Így lesz a legjobb, hidd el én is ezt csinálnám.
De egy valamit árulj már el ? Ha pl 1es v 2 es mitot veszel ahol a váz hótra be van fedve polietilénnel, akkor minek az alu tábla ? Vagy Streetfighter mocit akarsz ? Ha azt akkor ne csak a vázat táblázd fel, hanem a blokkot is, mert azon van a lökettérfogat jelölés.
Sziasztok!
Tervbe vettem,hogy cagiva mito 125-öt matricákkal meg különböző cselekkel 50esként tüntetek fel. Valaki tudna olyasmiben segíteni hogy alumínium táblát szeretnék venni a vázra amiben 50 ccm van. Ötlet jótanács,hogy merre induljak el? Kérlek segítsetek.
Üdv
megkaptam, küldtem a pénzt!
Kösz!
Kényelmetlenebb, ennyi az összes hátránya, de cserébe penge futóművet és féket kapsz, a blokkja erősebb lent is fent is, de ez a Lawson replika ritka jó állapotban van, sok munkám van benne és madmax is tett hozzá.
Alkatrészt is könnyebb szerezni hozzá.
Mennyiért eladó a Mito-d?
Üdv!
Röviden összefoglalva, szerintem bármelyik 125el elbír(vezetőtől függ), és minőségileg is toppon van, kiváló futómű, alkatrészek,stb.(pl.Brembo fékek). haverom RS50ese eszik annyit mint az én Mito-m. Ha nem lenne a pénzre szükségem biztos nem adnám el, másik 125ösre meg végképp nem cserélném!
Ha érdekel az enyém eladó!
Új motor vásárlás előtt állok és szeretnék 1-2 gyors véleményt, tapasztalatot hogy miért lenne jobb ez a motor mint más 125ös (pl:Aprilia AF1, Suzuki RG 125 Gamma)
Előre is köszönöm!
Hogyha gyenge az akksim,akkor a power egyáltalán nem is nyit, vagy azért próbál mocorogni?
Ha elforditom a kulcsot néha mozog, de ma forgattam olyan 8000 körülig, és nem mozdult :S
De egy valamit árulj már el ? Ha pl 1es v 2 es mitot veszel ahol a váz hótra be van fedve polietilénnel, akkor minek az alu tábla ? Vagy Streetfighter mocit akarsz ? Ha azt akkor ne csak a vázat táblázd fel, hanem a blokkot is, mert azon van a lökettérfogat jelölés.
Tervbe vettem,hogy cagiva mito 125-öt matricákkal meg különböző cselekkel 50esként tüntetek fel. Valaki tudna olyasmiben segíteni hogy alumínium táblát szeretnék venni a vázra amiben 50 ccm van. Ötlet jótanács,hogy merre induljak el? Kérlek segítsetek.
Üdv