Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó de hasonlitsd össze a mito és a ts en ülve a testtartást!
Ezt nem mondanám . Ismerek egy idősebb manust 125 TS mz - vel , 100 - 150 kilométeres köröket simán lenyom egyszerre .
Szerinted elhittem...ebben a korban max 5km egyhuzamban
Köszi az üdvözlést , de látom bevetted a poént . Az enyém a mito , de közel nem vagyok ennyi idős , a képen öregem ült rajta ( persze ment vele mint villám , azt mondta 5 - ös )
Hello
jó állapotú hátsó teleszkópot tud valaki eladót?
nekem 24
Üdvözöljük köreinkben Cezet nevü fórumozót aki 66 évesen Mitóra pattan!
jobban megérti az ember ha szétszed egy pumpát :D
van a "lapát" aminek a fordulatát a fordulatszám szabályozza, és a lapát alatt van egy kis pöcs, ami a gáz húzására feljebb nyomja a lapátot, igy több olajat tud a lapát begyömöszölni a csőbe :D
Az olajpumpa adagolását két dodlog szabályozza:
Fordulatszám
Gázállás
de magas fordulatom nem ugyan ugy a főtengely hatja a olaj pumpát akkor is amikor nem huzom a gázt meg akkor is ott az alapjárati rendszer ami adja a benzint hogy hütsön meg kenjen nem ? vagy nem tom magyarázd el
Én 710-et használtam tankba keverve, az nagyon jó volt.
Nekem a 160 - on van 36
Énis most papiroztatom a motoromat. Igaz vázcserével,de a vázhoz nemkaptam meg a forgalmit mega törzskönyvet... Most ott tartok, hogy bejelentettemh nincs meg a törzskönyvem, azt mondták várjak 10napot, megjelenítik a magyarközlönyben..(a többit nem igazán fogtam fel)
Valakinek tapasztalat ilyesmiről?
2 ütemű motorba nincs motorfék, de a kuplungot amiatt szokták behúzni, hogy magas fordulaton ne az alapjárati olajat kapja, igy nem kopik annyit a henger
Helló!
Most MOTUL 510 2T -t szeretnék a Mitomba használni. Valaki, aki ilyen olajat használ? Ja és a tankba keverem a keveréket :D:D
köszi az ajánlatot de nem sajnos , nagyobbra ülök át valszleg egy k1es 750es pálya gsxr-re ugy hogy nme tudnám mire használni
nincs valami olyan aminek a nevét meg lehet jegyezni?
ja és ilyenkor mit kell figyelni? (mármint az olaj tulajdonságaiban)
Repce Sprint Full Herb Oil az a legjobb :) K7 es mito-ba főleg !
Sziasztok!
Még nem mentem ilyen motorral de már szeretnék kipróbálni egyet. Az érdekelne hogy ugye ezeknek nem tesz jót ha használsz motorféket. Krosszmotoron még nem is olyan gáz hogy mindig kuplungot behúzni de ezekkel nem zavaró, vagy meg lehet szokni? Különolajzásnál sem lehet "motorféket" használni?
Köszi a válaszokat.
és 38as esetleg nem érdekel? Mondjuk a felébe beszámolod a többi cash?
ez a szivocsonk jo ahoz is én használtam vele(tm 35-tel) ha kell 30 598 35 26
hi!
milyen olajat ajánlotok 2 ütemű 125ccm-es cagiva k7-be? a blokkba menne.
jólvan akkor :) nekem is úgy van most :D akkor a többi adásvételi viszont teljességgel szükségtelen. Az az egy elég mivel olyan mintha én lennék az első vevő :D
Énekem is olyan van amin még nincs kitöltve az adásvételi azaz én fogom kitölten. Mintha én hoztam volna be oszt kész.

Stewenrs50 a forgalomba helyezésről szeretnék érdeklődni hogy hogyan is megy az egész? És mennyi pénzel jár? Illetve megtudnád mondani hogy milyen adatokat kell megadni az adásvételin vagy a tiéden mi volt kitöltve?
A 15W50-nek magasabb hőmérséklet kell ahoz, hogy úgy kenjen mint a 10W40 alacsonyabb hőmérsékleten. Szokták úgyis mondani, hogy -15C-50C(fokig) valamint -10C40C, -ig ken megfelően az olaj. bár nemtudom, hogy ez mennyire helyes. De amibe ott a W az elvileg télre is jó :)