Silentke! A motorodnak kinti forgalmija van?Nincs akkor alkatrészbázisod van.Te én is vettem ano NSR-t125 segédmotorként,de eladtam mert huzos járni vele.A baj akkor kezdödik mikor ball eset érne.A mocid bevizsgálják,és kiderül nem 50-nes biztositási csalás stb.Te akiké volt örültek,hogy meguszták baj nélkül.Tudod a nem tudás nem mentesit a felelöség alol.Te ajánlanám neked 125/50 forum erröl szol.
Nagyjából ennyi! Akkor van vele szerencséd, ha a külföldi adásvételin nincs vevő, mert azt Te kitöltöd és kész, akkor olyan, mintha Te vetted volna meg, Te lennél a magyarországi első tulaj.
Nemdeugyebár?
Azt írja valaki fórumon hogy a forgalomba helyezéshez az összes adásvételire szükség van, akinek a keze alatt átment! Na de ha én eladok egy motort, én sem adom tovább az én adásvételimet nem ? Akkor hogy is van ez?
Első körben, amik mindenképp kellenek:
- A motor kinti forgalmi engedélye
- A kinti adásvételi /a német eladó, és a magyar vevő közötti/
- valamint az összes további adásvételi, amennyiben Magyarországon több tulajdonosa is volt a rendszámtalan motorkerékpárnak, tehát nem attól vásároljuk a gépet, aki No-ban megvásárolta.
HA AZ ADÁS-VÉTELIK LÁNCOLATÁBÓL BÁRMELYIK SZEM IS HIÁNYZIK, NE VEGYÜK MEG A MOTORT, MERT AZ ÉLETBEN NEM FOGJUK TUDNI FORGALOMBA HELYEZTETNI!
Hello!
Bocsi, de nekem sajnos nincs MSN-em, mert nincs otthon netem. Most is bnőmtől netezek . Ha most gyorsan írsz :), akkor még itt leszek egy picit....
Mi lenne a kérdésed?
Sziasztok! Cagiva Mitoba Repsol Moto Competición 2T olajat tettem.A kérdés jó bele?Tény elötte Castrol 2T,de nem szintetikus volt benne elég szar.A váltoba milyet tesztek?Olajat lecserélem abba is,mert nem megfelelö van benne ,és lehet azért nem megy jó
.Köszi
akkor nincs más választás, csiszolni kell a betétből 1 picit. Nekem a Newferen betét úgy ment be, hogy talán a küllő felöli betét súrlódott a tárcsával, de az úgyis bekopik elég hamar, h jó legyen.
Majd a 40 estől megjavult.
Jó párosítás a Béci, meg a Mito!
Amióta ott voltam Nálatok nagyobb lett a szőre a kutyusnak!
De lehet, hogy a teste is nőtt?!
Mikuni TM 35-ös karbihoz van valakinek eladó szívócsonkja?
Nem számolsz be egy 38-as karbit a 34-esbe?
metzeler m1 sportech 110/70/17 + 150/60/17 15e jó börben vannak nagyon
váltóba én 15w50es motorba való motor olajat tennék
de bármi tuning ötletet meghallgatok
Nem egyszerű...
Nemdeugyebár?
Első körben, amik mindenképp kellenek:
- A motor kinti forgalmi engedélye
- A kinti adásvételi /a német eladó, és a magyar vevő közötti/
- valamint az összes további adásvételi, amennyiben Magyarországon több tulajdonosa is volt a rendszámtalan motorkerékpárnak, tehát nem attól vásároljuk a gépet, aki No-ban megvásárolta.
HA AZ ADÁS-VÉTELIK LÁNCOLATÁBÓL BÁRMELYIK SZEM IS HIÁNYZIK, NE VEGYÜK MEG A MOTORT, MERT AZ ÉLETBEN NEM FOGJUK TUDNI FORGALOMBA HELYEZTETNI!
Bocsi, de nekem sajnos nincs MSN-em, mert nincs otthon netem. Most is bnőmtől netezek . Ha most gyorsan írsz :), akkor még itt leszek egy picit....
Mi lenne a kérdésed?
Motulból mi még a jó keveréknek?
Mongyuk én tudok Igol Racing sts 2T nem tom mennyire jó?
Adatlapomon ott van az msn-címem
Üdv
Köszi
.Köszi
Köszi azért.