Leelenőrzik a vércukor szinted, a vörösvérselyt süllyedésed, a mályfunkcióidat, na meg a tólzott vizuális és verbális külső ingerekre történő reakcióid, ha ezek közül valamelyik is eltér a megfelelőtől akkor már szopatnak is , rosszab esetben elkapnak hátulról és begyalázzák a gumibotot szárazon.
Kötelezőknek miket szoktak nézni? Lámpák, eslősegélycsomag, izzókészlet, gumik? Valamint abból lehet gondom h csak az elsőfékkel van féklámpám, hátul nincs? Mert kapcsolóm van hozzá már, csak még meg kell vennem a sarut is mert ilyen kicsim épp nincs :)
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, van 1 alumínium versenyhengerem evo-ra csak sajnos beállt és csúnyán kapott a hengerfal, az lenne a kérdésem h érdemes-e ilyenkor újrapersejeztetni v inkább nicasiloztatni? Akinek van tapasztalata v tud vmi okosságot azt szívesen venném! köszi
off
nekem 18 kw van a forgalmimban, egy éve használom már lassan, eddig 8 szor állítottak meg, 3 külömböző megyében. Eddig senki egy rossz szót se szólt, és meg sem említették. Ez lehet a véletlen műve is de álltalában nem szoktak ezzel szöszölni, a 125ösöknél a ccm-et nézik meg a kötelező dolgokat és ennyi, annak örülnek h nem akarod őket átbaszni azzal h 50 es. Ismerősöm Ktm Exc 125 ösének a forgalmiában 25 Kw volt- semmi ugatás.
szia!
sajnos nem, hanem frecciám, csak van jópár evo alkatrészem..idomok,hátsó lámpa,ülés.. és ezért keresek hozzá donort.. v törött,hiányos mitot, esetleg evot..a frecciáért cserébe, ill adott esetben beszámítanék..
Attól függ... Ismertem olyat akit csak megállították és nem szóltak senkit de volt olyan akit lekapcsoltak és szép tizeseket húztak le róla... Rendőr válogatja... Nekem amikor RX volt abba szóltak bele hg krossz gumim van pedig minden rendben volt
szombaton ering ? valaki? akcios nap! én most feldobáltam egy pár diablo supercorsat levan picit gyalogolva de a szombatot simán birja , suliba szünetekben feldobáltam őket... tényleg valaki nem jönn jövőre a MAMI-ba mert lehet jövőre is elsős leszek
Mindig megy a vita hg rs-mito... Aztmondják hg ezek a mitok nagyon "eszik" a dugokat és akár 2is lemegy évente...ez mennyire igaz? mert nincs kedvem havonta újítgatni a gépet :S
Segítségeteket kérném, van 1 alumínium versenyhengerem evo-ra csak sajnos beállt és csúnyán kapott a hengerfal, az lenne a kérdésem h érdemes-e ilyenkor újrapersejeztetni v inkább nicasiloztatni? Akinek van tapasztalata v tud vmi okosságot azt szívesen venném! köszi
nekem 18 kw van a forgalmimban, egy éve használom már lassan, eddig 8 szor állítottak meg, 3 külömböző megyében. Eddig senki egy rossz szót se szólt, és meg sem említették. Ez lehet a véletlen műve is de álltalában nem szoktak ezzel szöszölni, a 125ösöknél a ccm-et nézik meg a kötelező dolgokat és ennyi, annak örülnek h nem akarod őket átbaszni azzal h 50 es. Ismerősöm Ktm Exc 125 ösének a forgalmiában 25 Kw volt- semmi ugatás.
sajnos nem, hanem frecciám, csak van jópár evo alkatrészem..idomok,hátsó lámpa,ülés.. és ezért keresek hozzá donort.. v törött,hiányos mitot, esetleg evot..a frecciáért cserébe, ill adott esetben beszámítanék..
Valakinek van olyan mitoja ami papiron több mint 11 Kw, és A1-el vezeti? Származhat belőle probléma?
szombaton ering ? valaki? akcios nap! én most feldobáltam egy pár diablo supercorsat levan picit gyalogolva de a szombatot simán birja , suliba szünetekben feldobáltam őket... tényleg valaki nem jönn jövőre a MAMI-ba mert lehet jövőre is elsős leszek
Neked is Evo-d van eladó?Én most akarok venni,1-es mitom van,ha érdekelne pótlással megegyezhetnénk!
link
néztem nagyon szép csak nekem túl drága...főleg hg egy évre kell csak...ha 300 lenne akkor lehet beszélhetnénk róla
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...