Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellotok!
Motor vásárlás elött állok... Rendszámos gépet akarok és új idomosat.. Kiváncsi lennék a véleményetekre hg mégis milyen gépek ezek? Megéri? Csak 1 évre kéne...jövőre jönne a nagyobb! Léccci ha tudtok segítsetek ki egy kis véleménnyel :) Előre is kösz!
Üdv.: Csiszi
szevasztok

Van valakinek eladóban 35-ös szívó csonkja?
milyen a simson amit be kéne számítani ?:D
arra még ha rádobsz vmit, lehet meg tudunk egyezni..
adok helyette egy frecciát
szívócsonkod nincs?
black.biker@freemail.hu
http://motor.hu/motor_vpage.js...

Van egy új lamellaszettem is, olcsón!
Csapágyat sztem netről rendelj, főtengelyhez jó az SKF, legalábbis majdnem mindenkinek olyan van, de egyéb csapágyakból a koyo-t tudom ajánlani, jó és olcsó. Nekem a két hátsókerék csapáágy + posta került annyiba mintha csak 1 darabot vettem volna belőle az SKF-be.
eladó gyári kipuffrendszer,lamellaszett,c4es főtengelycsapágyak,gyári asso werke dugó,lábtartó párban...
lehet érdekelne az evo. Tudsz adni egy e-mail címet ?
Énmeg motorátszínezést vállalok :)
A kép csak test....
Sziasztok!
Matricákat készítek megrendelésre,amilyet szeretnétek.Nagyjából mindent megtudok,kivéve fényvisszaverőst és színátmenetes matricákat....felíratok,márka logok,kínai jelek,stb....Akit érdekelne esetleg itt megkereshet: gubazoltan15@hotmail.com (msn) vagy mitozozi@citromail.hu (E-mail)
ITT VAN NÉHÁNY AMIT EDDIG CSINÁLTAM!:

igen igen igen..nagyon kéne...holnap hivlak és rendelhetjük is:))))
Köszönöm szépen...:)
hello: viszapilantom most nincs ,de ha nagyon sürgös tudok rendelni.
oladidomom az van=5eft /db
érd:06705377495
misoc160@freemail.hu itt eléred
Van 1 mitom és még csak ezek a dolgok hiányoznak róla,hogy üzembe helyezzem:...és már nagyon várom azt a pillanatot,csak az alkatrészek beszerzése elég nehézkess ami az idomokat illeti,vagyis a visszapillantót és a hátsó indextartó idomot...bátyámnak sikerült ugy leesni vele aznap mikor megvettem,hogy összetörte..és most kicsit huzós a dolog...köszi még 1x.
üdv
Én vettem kormánycsapágyakat, 2db kell bele, az skf 8e ft körül van, de én vmi cseh csapágyakat vettem, a tag azt mondta az is jó lesz, 5e ft körül van. A hátsó telónál van a "kutyacsont" vagy milyennevű alu darab, abban aszem 3x2 db tűgörgő van, 2db nekem elég rozsdás volt, ez a 2 db volt 5-6e ft (skf). Nagyon sokba lesz ha minden csapágyat cserélni akarsz, kerekekben is...
Ha birod légyszi add meg,vagyis én találtam most hirtelenjében egy olyat hogy misoc...de nem vagyok benne biztos,hogy az az..ténleg köszönöm::)
misoctól kérdezd,szerintem van neki evohoz is,és sima mitohoz is alkatrésze ami kell. írj rá,olvass vissza fórumon,valahol leírta nemrégiben az msn címét,ha nem találod,meg tudom adni neked.
Szevasz Sannyee.
Tudsz nekem segiteni?A visszapillantó és az index idom érdekelne,hogy hol tudnám az ilyet beszerezni ha eggyáltalán valahol belehet...
Előre is köszönöm válaszod.
Üdv Dean
a wössner jó dugó,de a többi is ugyan olyan jó,mint ahogy az asso,a prox,a vertex.. ha te wössnert szeretnél akkor tökéletes bele. nekem volt asso a gépbe,fasza volt azzal is,most vertex van,ezis teljesen jó. (20-30 közt vannak a 2gyűrűs dugók)

szimeringből lényeg hogy kizárólag jó minőségűt rakj bele.ennyi a lényeg (pár száz forintos költség)

ha már széthúzod a blokkot,érdemes komplett tömítésszettet venni,nem cigányolni pasztával meg hasonlóval. ez 9800ft azt hiszem. benne van a termosztátnak is a tömítése a szettben.

váltóolaj: Motul Transoil Expert 10W4
különolajzáshoz:Agip Speed 2T Full syn.
fékpofából nekem is AP Racingek vannak elöl hátul,teljesen jók.

a 2 főtengelycsapágyból 6305ös C4es műanyagkosaras SKF(10 körül van a 2db)
kuplungtengely ill.lánckeréktengely csapágy: 6304 6303 C3 SKF(5-6ezer kb a 2 csapágy )

....nagyjából ennyi tippet tudok mondani.remélem valamiben segítettem
van vkinek szíócsonkja?
sziasztok egybe eladó egy evo 100pénzért a blokk megragadt a tank sérült és nincs benne lámpa meg a fejidom is törött nincs oldalidom sem
Még anyit ha sok a helyesírási hiba sorry,meg hogy adatlapomon látni motorról képet meg vidit is mivel szedjem le műanyagtisztára a festéket...?mi marja le csak a festéket de műanyagot nem...vázat érdemes lemaratni ....vagy drótkorong vagy csak sima csiszolópapír és feldörzsölni előző festést és arra fújni?köszi a válaszokat üdv ésha bármi egyéb segítséget tudok nyújtani blokk generálba elektronikába...(pl nemjól van bekötve a vészleállítom... akkor megköszönném) üdv!