Én már elhasználtam 2 garnitura vertexet 2 gyűrűst és mind2 nagyon jol szerepelt egyik megragadt a gyengus olaj miatt másiknak eltört a gyűrűje mert meg volt pattanva a nikasil és addig kaparta a gyűrűt amig el nem tört.Ugyhogy egyik sem a dugó hibája volt tehát nyugodtan vehetsz vertexet.Most Asso van a gépembe ez is faja cucc csak ehhez nehéz hozzájutni.Többiröl nincs tapasztalatom...
Hát figy, ha neked érdemes megszabadulni tőlük mondjuk 7rugóért, akkor egy darabig még ne dobd ki légyszi:)
Hamarosan írok neked, és megbeszéljük, amennyiben neked így megfelel.
Annyiért tied mindegyik most én csak mondtam rá valamit nekem nem kell ha itt marad ugy is idö után kidobom megperselyeztetni meg nem fogom egyiket sem!
Szia!Nem volt még Hónolva és alapméretes....1000-ed pontosan nem tudom megmondani neked mekkora,de van dugó is hozzá,csak az elég szar:S és gyűrű nincs hozzá:S....msn:gubazoltan15@hotmail.com ha érdekel fel tudsz venni,este leszek msn-en! vagy E-ail mitozozi@citromail.hu (MSN jobb lenne)
Nem szeretnék cigánykodni, és a 10 rugóra mondani egy számodra nyilván túl alacsony összeget.
Bizonyára találsz vevőt rájuk ennyiért, én meg nem vagyok híve az alkudozásnak, ha megéri nekem megveszem a kínált áron, ha nem, akkor nem.
Legutóbb fejestül vettem 4 rugóért döglött hengert.
Mindenesetre köszönöm szépen az ajánlatot.
sziasztok! eltört a gyűrűm:S :( hálistennek a henger falát nem karistolta...) milyen dugót vegyek bele újat? mit ajánlotok?esetleg ha vki saját tapasztalatot írna...pl ezzel a "x" dugóval már mentem "x" km-t és még nem volt baja.... milyen olajat raktatok bele a bejáratás alatt...? stb... minden hasznos infónak örülnék... előre is kösz a segítséget...
nem maradtál le semmiről meg kellene szervezni hogy mikor és hol,ahol mindenkinek a legjobb helyszín lenne. magyarral szerveztem volna,de ő felmondott mellőlem ígyhát egyedül maradtam,és nemis tudom igazából ki jönne el,és ki nem. írjon ide fórumra hogy ki jönne,és írja le mellé az msn,vagy email címét(msn jobb lenne) a továbbiakat megbeszélnénk a napokban.
Nagyon kellene nekem egy henger mito-hoz itt a jó idö a gép meg darabokba és van két kukás hengerem ez igy nem fasza!:)
valakinek van bontva, uj, az irjon már nekem azonnal megveszem!
hello:szerintem igyis is korekt árat mondtam a powerelektronikára,
nem tudok többet.... engedni 13000ft+ posta az meg 1690ft pontosan.
szoval szerintem nem 690ft lesz itt a gond...
Hamarosan írok neked, és megbeszéljük, amennyiben neked így megfelel.
Bizonyára találsz vevőt rájuk ennyiért, én meg nem vagyok híve az alkudozásnak, ha megéri nekem megveszem a kínált áron, ha nem, akkor nem.
Legutóbb fejestül vettem 4 rugóért döglött hengert.
Mindenesetre köszönöm szépen az ajánlatot.
Mi az ára?
Volt már honolva vagy alap méretes?
Akkor lesz mItO-s tali vagy nem?! Télen mindenki megvolt indulva h legyen, de igen nagy róla a csend...vagy valamiről lemaradtam?!
valakinek van bontva, uj, az irjon már nekem azonnal megveszem!
és teljesen ép?
nem tudok többet.... engedni 13000ft+ posta az meg 1690ft pontosan.
szoval szerintem nem 690ft lesz itt a gond...
ha kell küldd a cimed:apriliars160@freemail.hu