Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Érdeklődnék van e valakinek eladó Cagiva Mito 92-re visszapillantó tükre és hátsó index lámpa plussz a hozzá tartozó idom.
Email cimem és egyben az msn cimem:
neodejan@hotmail.com
Üdv mindenkinek!Segítséget szeretnék kérni a következőkben,úgy döntöttem nekifogok a motorom felújításának(cagiva super city 125 91-es évjárat 7 sebességes) és pénzösszegben gondolkozok hogy mivel hogy jövök ki jobban.
1.Kell vennem egy dugót én a sok közül wössnerre gondoltam előző hozzászólásokból (régebbiek)...tapasztalat?hány wössner dugós jár még a mito forumon?:)
2.Simmeringek....Hamár ide jutottam teljes blokkban ami csak létezik kiszeretném cserélni...összegbe menyi lenne valyon ha a főtengely max az lenen vitonos...többit feleslegesnek érzem(vitonos=barna).... (érdemes venni tömítészettet...?abban minden benen van és ilyen minőség?
3tömítéskészlet:gondolom abból érdemes megvenni inkább a teljes szettet mert abban a hengerfej tömítés is benne van...benne van amúgy a termosztátnak a tömítése is a teljesbe?
Olaj fékolaj,váltóolaj különaljzás....olaj árak és fajtákból mit?
Fékpofa....Ap racing jók?ki mit tud?
előre is köszönöm a válaszokat ha esetleg lenen valakinek felsorolás szerűen simmering és csapágyméretekről adat meghálálnám...(menyi lenen amúgy ha az összescsapágy cserélve lenne nemcsak a golyóscsapágyak....hanem a tűgörgősek is...+ehez hozzászámolva felnikben lévőt és kormánycsapágyat,tűgörgősnél még pl a power motornál lévőt meg az ott lévő simmering és powermechanikánál lévő szimmering stb....mégis menyi összegbe fájna pl csak a csapágyazás a motoron...vagy mi az amit okvetlen érdemes cserélni....
nem érkezett a csomag
így van
szia és az egyik megy az egyik oldalra a másik meg a másikra de mindegyikböl 1 darab kell ugye?
20x40x8 és 25x40x8 aszem hogy ezek a méretek. 8as helyett lehet hogy csak 7eset tudsz venni,de azis jó . minden féle képpen barna színű vitonosat vegyél,mert engem is leosztottak,hogy amit vettem az skf-be kék színű szimering az szar "mosógépszimering"
hello.tudna nekem valaki segíteni hogy a fötengelyhez mien méretü szimering kell?lécci
Az előző kép nem az én mocimról van, de most ezek már igen
jól látszik, hogy mi is az ami elégett
amúgy igen, Mikuni karbis a gép
remélem tudsz segíteni rajtam, mert már csak erre a gázbowdenre vár és mehet pályára

kösz, GURO
akinek van 41-42 es hátsó láncfogaskereke jelezze!
corleonezoli@gmail.com
GURO

A miton Mikuni Tm 38as karburátor van?
mennyire jött ki a postaköltség?
van vkinek esetleg jó állapotú szívócsonkja?
Értem...nekem gyári Evo fejidom,lámpa és 2 oldalidom kéne.Esetleg ha tud valaki szoljon
Misoc!
..lehet h cserélnék a gépem egy ragadt evora, .. jó állapotú henger+dugó mi pénzért megy nálad?
valamint az Arrow rezóm is eladó külön 18e Ft-ért, ha vkit érdekel..
szia! ami hibátlan : evo fej, evo faridom, evo vezetőülés
van hozzá 1 pár evo oldalidomom, üvegszálból készítettem, viszont még egy réteget rá kéne vinni, és előkészíteni a festéshez, valamint van egy ratyi evo fejidomom, aminek a lámpafészke lett átszabva, vmi barbár által..
Hello! Igen feladtam!
sikerült feladni a csomagot?
Mito evo idom szett van hozzá?Külön nem eladó? vagy mennyi van meg belőle?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_freccia_c12r_mito_evo-38
00479

Sziasztok!
Hátha érdekel vkit..
Törött,rommázúzott mito igen csak érdekelne cserébe...
Helló!
Sztem te vettél fel msn-re,de nem válaszoltál amikor írtam!Írj ha tudsz h érdekel-e a henger vagy sem!kössz:D
Délután felveszlek. szombati nap jólenne a fórumtalira?mindenkitől kérdezném. átmehetnénk madarasra is 1 napot.
hello,

EVO hoz keresek gázbowdent szettet! a képen ez jól látszik
a sima mito-é nem lett jó hozzá :-(
előre is köszönöm a segítséget!

GURO

hello.én mennék mitos talira de mikor lesz vagy valami?
itt az msn címem:cseh91@hotmail.com
Keresek jó állapotu evo mito plexit.
email cim:apriliars160@freemail.hu
telo:06705377495