Hello
Érdeklődnék van e valakinek eladó Cagiva Mito 92-re visszapillantó tükre és hátsó index lámpa plussz a hozzá tartozó idom.
Email cimem és egyben az msn cimem:
neodejan@hotmail.com
Üdv mindenkinek!Segítséget szeretnék kérni a következőkben,úgy döntöttem nekifogok a motorom felújításának(cagiva super city 125 91-es évjárat 7 sebességes) és pénzösszegben gondolkozok hogy mivel hogy jövök ki jobban.
1.Kell vennem egy dugót én a sok közül wössnerre gondoltam előző hozzászólásokból (régebbiek)...tapasztalat?hány wössner dugós jár még a mito forumon?:)
2.Simmeringek....Hamár ide jutottam teljes blokkban ami csak létezik kiszeretném cserélni...összegbe menyi lenne valyon ha a főtengely max az lenen vitonos...többit feleslegesnek érzem(vitonos=barna).... (érdemes venni tömítészettet...?abban minden benen van és ilyen minőség?
3tömítéskészlet:gondolom abból érdemes megvenni inkább a teljes szettet mert abban a hengerfej tömítés is benne van...benne van amúgy a termosztátnak a tömítése is a teljesbe?
Olaj fékolaj,váltóolaj különaljzás....olaj árak és fajtákból mit?
Fékpofa....Ap racing jók?ki mit tud?
előre is köszönöm a válaszokat ha esetleg lenen valakinek felsorolás szerűen simmering és csapágyméretekről adat meghálálnám...(menyi lenen amúgy ha az összescsapágy cserélve lenne nemcsak a golyóscsapágyak....hanem a tűgörgősek is...+ehez hozzászámolva felnikben lévőt és kormánycsapágyat,tűgörgősnél még pl a power motornál lévőt meg az ott lévő simmering és powermechanikánál lévő szimmering stb....mégis menyi összegbe fájna pl csak a csapágyazás a motoron...vagy mi az amit okvetlen érdemes cserélni....
20x40x8 és 25x40x8 aszem hogy ezek a méretek. 8as helyett lehet hogy csak 7eset tudsz venni,de azis jó . minden féle képpen barna színű vitonosat vegyél,mert engem is leosztottak,hogy amit vettem az skf-be kék színű szimering az szar "mosógépszimering"
Az előző kép nem az én mocimról van, de most ezek már igen
jól látszik, hogy mi is az ami elégett
amúgy igen, Mikuni karbis a gép
remélem tudsz segíteni rajtam, mert már csak erre a gázbowdenre vár és mehet pályára
szia! ami hibátlan : evo fej, evo faridom, evo vezetőülés
van hozzá 1 pár evo oldalidomom, üvegszálból készítettem, viszont még egy réteget rá kéne vinni, és előkészíteni a festéshez, valamint van egy ratyi evo fejidomom, aminek a lámpafészke lett átszabva, vmi barbár által..
Érdeklődnék van e valakinek eladó Cagiva Mito 92-re visszapillantó tükre és hátsó index lámpa plussz a hozzá tartozó idom.
Email cimem és egyben az msn cimem:
neodejan@hotmail.com