Jah mostmár nagyon faja vasárnap levettük róla a kipuffgáz vissza vezetőt.Azóta még nem ment rakottan de igy üresen is érezni a külömbséget... Majd ha ráérek csinálok Béci&Mito-s képet és felteszem. Tehetnél fel Te is a Mitoról vagy 2őt
a maradék mitoból építenék inkább vmit, ha elmegy normális áron a freccia...nem kell nekem az se, h. rendszámos legyen, amennyit megyek utcán,annyit tudok bújkálni+ kimagyarázni a rendőrökkel kapcs... és nem lenne rossz nagyritkán letévedni nyíltnapra..és így tudnék venni normális gatyát,csizmát..
most nem az lett volna a lényeg hogy nemugyan ott nyit és nemugyan ott zár,ha jó a powermotor,ha jó az elektronika és a mechanika is rendben van akkor nyitnia és zárnia kell 7-8ezer közt. a kérdés pedig az volt hogy hogyan tudja megnézni hogy jó a power a motorjába.....
Sziasztok!
Eladó a Frecciám, képek az adatlapomon, hirdetést még nem töltöttem fel..
190e-ért viheti bárki....teljesen korrekt blokkal, nulla olajfolyás, új gumik, teljesen jó láncszett, költségmentes, arrow rezóval..
törött mitot beszámolok
zotyavfr
Szia. Van még ezekből az idomcsavarokból ?
Ha nincs mekkora méretűek? és hol lehet beszerezni ? Nem viccelek 30 Km-es körzetben nincs csavarbolt :D ami van az meg nem mitora való.
Érdekelne egy teljesen ép hátsó lámpa,minden szükséges felfogatással, mito 1-be
Szombaton sokat szívtunk vele...
Vagy nem a GAZellátokról van szó?! :D
(Faterod azóta ment már vele rakománnyal?)
Ja, és üdvözlöm Bécikét!
Szerintem rakhatnál fel róla képeket ide, -annyira tündéri állatka, hogy nem hiszem, hogy bárki "off topicot" kiáltana...
Eladó a Frecciám, képek az adatlapomon, hirdetést még nem töltöttem fel..
190e-ért viheti bárki....teljesen korrekt blokkal, nulla olajfolyás, új gumik, teljesen jó láncszett, költségmentes, arrow rezóval..
törött mitot beszámolok
Összevissza rángatna a motor.
Szia. Van még ezekből az idomcsavarokból ?
Ha nincs mekkora méretűek? és hol lehet beszerezni ? Nem viccelek 30 Km-es körzetben nincs csavarbolt :D ami van az meg nem mitora való.