Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ milyen a karbi
94-es evo alkatrészek minden van kivéve a blokk ha kell vmi valakinek írjon mailt black.biker@freemail.hu
Kérdés : YZ 125 karburátort rá lehet tenni mitora ? és ha rá lehet biggyeszteni akk jobban fog menni ?
ment az email szutor
Hello
Érdekelne egy teljesen ép hátsó lámpa,minden szükséges felfogatással, mito 1-be
Szevasztok! KMH spirált keresek! Van valakinek eladó? Gondolom ugyan oylan mindegyik mitora... vagy nem? Nekem Mito 2-re kéne
De gyönyörű látvány és nem hánytál?
csá engem érdekelnek evo alkatrészek ha vannak írj mid van!
Ma reggeli tájkép az ablakombol
Jah mostmár nagyon faja vasárnap levettük róla a kipuffgáz vissza vezetőt.Azóta még nem ment rakottan de igy üresen is érezni a külömbséget... Majd ha ráérek csinálok Béci&Mito-s képet és felteszem. Tehetnél fel Te is a Mitoról vagy 2őt
Persze hogy alakulgat a gép!
Szombaton sokat szívtunk vele...

Vagy nem a GAZellátokról van szó?! :D

(Faterod azóta ment már vele rakománnyal?)

Ja, és üdvözlöm Bécikét!
Szerintem rakhatnál fel róla képeket ide, -annyira tündéri állatka, hogy nem hiszem, hogy bárki "off topicot" kiáltana...
udv mindenkinek van valakinek egy 14-41-es attetele (lancfogaskerek elso-hatso) elado jo arba?
Az lenne a kérdésem hozzátok hogy a légszűrőt milyen időközönként kell takarítani és hogy?
ó már fel is vettelek:D
csumma nekem van lapátkerekem sérülésmentes msn zsolt4593@hotmail.com...utánvételes levélbe eltudom küldeni is (buborékos levélben)
valakinek van vízpumpához lapátkerék?Gyorsba kellene..
a maradék mitoból építenék inkább vmit, ha elmegy normális áron a freccia...nem kell nekem az se, h. rendszámos legyen, amennyit megyek utcán,annyit tudok bújkálni+ kimagyarázni a rendőrökkel kapcs... és nem lenne rossz nagyritkán letévedni nyíltnapra..és így tudnék venni normális gatyát,csizmát..
mi a fasz?
Én is gondolkodtam, hogy belekötök, de letettem róla
most nem az lett volna a lényeg hogy nemugyan ott nyit és nemugyan ott zár,ha jó a powermotor,ha jó az elektronika és a mechanika is rendben van akkor nyitnia és zárnia kell 7-8ezer közt. a kérdés pedig az volt hogy hogyan tudja megnézni hogy jó a power a motorjába.....
Van még csavar amennyi kell. Ha jól emlékszem 20mm hosszú M6-os.
Sziasztok!
Eladó a Frecciám, képek az adatlapomon, hirdetést még nem töltöttem fel..
190e-ért viheti bárki....teljesen korrekt blokkal, nulla olajfolyás, új gumik, teljesen jó láncszett, költségmentes, arrow rezóval..
törött mitot beszámolok
És ha 7250 nel mész, akkor kinyit-bezár?
Összevissza rángatna a motor.
Mitonál 7250 nél nyit és ugyanott zár vissza
zotyavfr
Szia. Van még ezekből az idomcsavarokból ?
Ha nincs mekkora méretűek? és hol lehet beszerezni ? Nem viccelek 30 Km-es körzetben nincs csavarbolt :D ami van az meg nem mitora való.