Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mai nap folyamán feltétlen felhívlak és megbeszéljük. remélem tökéletesen működik! ez a telefon számod?! 06-70-230-2349

köszi előre is.
ezek 15-25 cm hosszüak, mindből 1 pár. a srác azt mondta 2k-n belül lesz, pontos árat hétfőn kapok. 2 nap alatt kész lesz.
Nekem van power elektronikám az árat meg te mondod meg
Sajna a bontósok az egekben tartják az árakat, aztán meg csodálkoznak, hogy nem kell senkinek a cuccuk.. Ha olcsóbban adnák a dolgokat, lehet hogy 2szer annyi profituk lenne... Szal nehéz lessz :S
power elektronikát keresek REÁLIS áron! SÜRGŐS!
és mennyibe adják?
Ilyen matricátcsináltatok. Csabán csinálják. Elég gyorsan dolgoznak
Hello
a hátsó lámpa mennyiért eladó, mindenfelfogatással együtt?
Jut eszembe, az elektronikusan vezérelt hűtő termosztát is hasonlóan kapcsolgat ki és be.
Nem áll neki pattogni 85 fokon.
Ajánlott irodalom(nyilván nem neked) a wiki "hiszterézis" szócikke, ott is különösen az elektronika rész, minnyá megvilágosodás leszen.
Sziasztok!
Szükségem lenne egy power elektronikára!HA lehet akk reális áron,mert ez a bontós 15ezer+2000postai ár nem tűnik valami kecsegtetőnek!....ha valakinek esetleg van normális árban az szóljon legyen szíves! msn: gubazoltan15@hotmail.com E-mail: mitozozi@citromail.hu
Szia!
Mennyiért csinálják a felíratot neked?Mert én is csinálok am matricákat!CSak kíváncsiság képpen!
helo! nekem kmh spirál kéne...ha van és mennyi lenne? köszi...
Helo
Valaki meg tudná mérni nekem, hogy a tankon mekkora a cagiva felirat a Miton? Holnap délben megyek matricát csináltatni, aki meg tudná mérni, legyen szíves addig.
Köszi előre is
Először is:
RS kb 2000-ig nyit, felette zár majd 7600-7800-tól ismét nyit, tehát máshogy is vezérel. 12V-ot ad rá így nyit, aztán ezt 5V-on tartja tudtommal.
Nem lehet rátenni, teljesen más a mechanika és a vezérlés is, sőt ott tulajdonképpen nincs is Mito értelemben vett mechanika.
Kivéve, ha nem akarod átalakítani a hengert, a nyelvet és a vezérlést! Nincs lehetetlen csak kevés pénz.
a fasz kivan veled LAci....(persze csak képletesen) ...h a picsába tudsz te mindent?:D:D.....na szal igen igazad lehet,csak az RS-nél ez nem villanymotor oldja meg hanem mágnesszelep!....és azt nemtudod véletlen h az RS elektronikát vagy a mágnesszelepet lehet-e mitonál használni?....a két elektronika gondolom tök más....nem?!
Így van, csak itt kétállású szervomotorral van megoldva.
Asszem 7800-7200 a nyitás zárás, a lényeg, hogy egy pár száz fordulat különbség van, úgynevezett hiszterézis.
uaageri ment az email alkatrésszel kapcsolatosan
szerintem az rs,és a mito is olyan hogy egy bizonyos fordulatnál teljesen kinyit,és egy másik bizonyos fordulatnál teljesen elzár. sztem nem arra az alapra épül,mint pl a suber,hogy ahogy huzod a gázt,ugy jön felfele a suber a karbiba,vagy ahogy huzod a gázt,a különolajzó ugy feszíti a bowdent egyre jobban.
Hmmm.
mekkéne nézni mit művel...
Majdnem tökugyanez a mitonál is.
Az rs-é így néz ki. Itt szerintem is csak nyit és zár mert egy bowden megy bele.
Nem teljesen nyit,ez nem olyan mint az RS. 7250-t ha eléred elkezd nyitni,de csak úgy ahogy húzod neki,pl ha 8500-nál tartod akk annyira tartja nyitva amennyire kell,ha engeded vissza a gázd akk annyira zárja vissza amennyire kell,7250 alatt pedig már teljesen zárva van......itt nem csak 2 állás van h nyitva és zárva hanem a között tartja meg bárhol....az RS-nél ha fordulat van akkor kinyitja egyből ha jól tudom!,,,
Van egy EVO kuplungakrom eladó.