Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

80 ból max akkor hozod ki ha magad csinálod, vagy ha valami ocskább anyagot pakolsz bele, dugó, hajtókar,csapágyak, tömítés,gyertya , ha sérült a nicasil réteg akkor jön a móka, roszabb esetben perselyeztetni kell , az se olcsó mulatság.

joddye - jól gondold meg mire adsz ki annyi pénzt.
300-ért ha papiros sztem azért megéri ha az idomok és a futómű jó, vagy csak az idomon van kis hiba mint irtad :D
Ha 300-ba megveszed, egy generált meg lehet csinálni 80 körül, amiben új dugó, hajtókar, csapágyak vannak vagy még olcsóbban. Szóval ha felújitod is megéri
de dudántulon nemigen tudok 300ezerért papiros motort:D
Üdv.Nagyon megköszönném ha vki tudna küldeni powerről kapcsolási rajzot,mert nem jól lett összetéve.Mitóba melyik gyertya a legjobb?
15 ezernél tuti több van benne, mivel ennyi idő alatt nem megy szét, valamint 12 éves, szóval nehezen hiszem el, hogy évi 1500km-nél kevesebbet hajtottak bele...
valaki tudna mondani véleméynt erről a motorrol?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito-3673698

azt még megkérdeztem telefonon h 15ezer km van benn.

idomja lácik a képen h hiányzik belőle egy kis darab. meg még azt mondták h lassan cserés a fötengely csapágy.

15ezer km alatt csapágy csere nem tul korai?
attól függ hova szeretnéd rakni,ahogy leszeded az oldalidomot van mind2 oldalt 2 kiálló cső és a végén egy gumis védő,ami az idomot védené belülről.az menetes belül,ahoz hozzá lehet fogatni,csak csinálni kell mind2 oldalon 1-1 lyukat az idomon. érdekelne?
Amire én gondoltam az is ilyesmi lehet! Lehet hogy nem zselés inkább gondozás mentesnek hívják! Barátom vett az NSR-jébe egyet ami ugy nézett ki hogy megvette az akksit, volt hozzá 6 fiola, azt beletöltötte lyukanként, ezzel aktiválta gondolom a cellákat ez lehetett az elektrolitfolyadék! Azt utána lezárta a tetejét és ahhoz töltögetni nem lehet beteszed és kész!
Magyar001
Régebben említetted, hogy vannak kipufogó dobjaid amiket újra gyapotoztál. Az érdekelne, hogy van-e még 1 elfekvőben, és ha igen mennyit kérsz érte ?
Hali.
Hátsó fékkapcsolót keresek vezetékekkel. Ha van valakinek akkor megvenném.
A teljesen gondozásmentes, szellőző nélküli zselés cucc nem jó simsonba, mert széttölti.
értem hogy mire gondolsz , valami gyapottal felitatott elektrolitos. viszont azt szeretném kérdezni hogy zselés unibat esetleg passzol-e simóba
Sziasztok!
Nem tudjátok megmondani, hogy a Mito olajzóját hogy kell beállítani, hogy jó legyen? Vagy minden motoron máshogy kell belőni ? Még bajom nem volt belőle, csak hallottam, hogy szeretnek "ragadozni".
nem értem mire gondolsz.
oda akartam kilukadni, hogy a "zselés" nek hívott, az rendszerint a felitatott elektrolitos.
mellesleg megkérdezném hogy volt-e tapasztaltod zselés akksival simsonnál?
Olvasgattam a banner oldalát , ott talán ilyet árulnak
nem mindegyikbe jármű töltésrendszere alkalmas a ténylegesen zselés akku töltésére.
(ha felitatott elektrolitos cuccre gondolsz, arra alkalmas)
Akkor jo :D nem tudod véletlen h. milyen márkájú fér bele, mert a motorszerelő próbált egyet ( csak nem tudom milyen ) ,de az nem fért el, pedig elvileg akkora Ah-s mint ami benne van...
Persze hogy létezik a zselésség nem igazán van összefüggésbe a méretekkel ! Még kisebb is van !
Hello
létezik mito 1-be való zselés akksi?, mert nézegettem a méreteket és nem tudom hogy hogyan férne be egy zselés, mert kb 2 centivel szélesebb.
Valaki épített már bukógombát a mitojára? Hová lehetne rögzíteni? Eléggé burkolt az 1es mito, szval nem tudom hová lehetne tenni
Eladó 170-es polini hengerszett 37000Ft
Eladó 160-as cagiva perselyes henger hengerfej power 20000Ft
arrow rendszer ,2új bukógomba,2új emelőszem eladó
HÚÚÚÚÚÚÚÚú!
Nagyon szépen köszönöm!
Hálám üldözzön örökké!4
Itt a komplett hűtési rendszer remélem ez segíteni fog a pirossal bekarikázott az a termosztát ami a hengerfej tetején van a 6os-al jelölt az pedig a hőfokmérő.Remélem hasznát veszed.