80 ból max akkor hozod ki ha magad csinálod, vagy ha valami ocskább anyagot pakolsz bele, dugó, hajtókar,csapágyak, tömítés,gyertya , ha sérült a nicasil réteg akkor jön a móka, roszabb esetben perselyeztetni kell , az se olcsó mulatság.
joddye - jól gondold meg mire adsz ki annyi pénzt.
300-ért ha papiros sztem azért megéri ha az idomok és a futómű jó, vagy csak az idomon van kis hiba mint irtad :D
Ha 300-ba megveszed, egy generált meg lehet csinálni 80 körül, amiben új dugó, hajtókar, csapágyak vannak vagy még olcsóbban. Szóval ha felújitod is megéri
15 ezernél tuti több van benne, mivel ennyi idő alatt nem megy szét, valamint 12 éves, szóval nehezen hiszem el, hogy évi 1500km-nél kevesebbet hajtottak bele...
attól függ hova szeretnéd rakni,ahogy leszeded az oldalidomot van mind2 oldalt 2 kiálló cső és a végén egy gumis védő,ami az idomot védené belülről.az menetes belül,ahoz hozzá lehet fogatni,csak csinálni kell mind2 oldalon 1-1 lyukat az idomon. érdekelne?
Amire én gondoltam az is ilyesmi lehet! Lehet hogy nem zselés inkább gondozás mentesnek hívják! Barátom vett az NSR-jébe egyet ami ugy nézett ki hogy megvette az akksit, volt hozzá 6 fiola, azt beletöltötte lyukanként, ezzel aktiválta gondolom a cellákat ez lehetett az elektrolitfolyadék! Azt utána lezárta a tetejét és ahhoz töltögetni nem lehet beteszed és kész!
Magyar001
Régebben említetted, hogy vannak kipufogó dobjaid amiket újra gyapotoztál. Az érdekelne, hogy van-e még 1 elfekvőben, és ha igen mennyit kérsz érte ?
Sziasztok!
Nem tudjátok megmondani, hogy a Mito olajzóját hogy kell beállítani, hogy jó legyen? Vagy minden motoron máshogy kell belőni ? Még bajom nem volt belőle, csak hallottam, hogy szeretnek "ragadozni".
Akkor jo :D nem tudod véletlen h. milyen márkájú fér bele, mert a motorszerelő próbált egyet ( csak nem tudom milyen ) ,de az nem fért el, pedig elvileg akkora Ah-s mint ami benne van...
Itt a komplett hűtési rendszer remélem ez segíteni fog a pirossal bekarikázott az a termosztát ami a hengerfej tetején van a 6os-al jelölt az pedig a hőfokmérő.Remélem hasznát veszed.
joddye - jól gondold meg mire adsz ki annyi pénzt.