Szia!
A 15Le Csak folytással annyi!Mert gyárilag úgy adják ki!Természetesen kiveheted,de nem érdemes legalább 1000km-ig!ÉS új motoroknál szervízelésen ki sem veszik addig!MIvel bejáratós és h ne hajtsd túl azért van!
Először a hengert meg kellene hónolni, és akkor aztis megtudod, hogy milyen méretű dugó kell bele. Szerintem domború tetejű dugó kell a tiedbe, ez a hengerfej számától függ. 200c-hez domború dugó kell, ha neked olyan lenne.
Jónapot.
Motorvásárlás előtt állok, van több esélyes is.
2006 utáni RS, Mito Evo...
Kérdésem: Evo1 és Evo2 közt a váltón és a kerekeken kívül mi a különbség?
Hello, nekem van egy eladó mito hengerem, hozzávaló hengerfejjel, power mechanikával, membárnnal, dugóm sajnos nincs hozzá, a henert amúgy 20.000-ért adom frissen hónolva. Ha érdekel valakit, akkor a buribalazs@hotmail.com címen msn-en megtalál.
Szevasztok! Segítséget szeretnék kérni! Motoromat most újítom fel motorikusan,vettem egy hengert és most szeretnék egy dugot venni hozzá.Pinkmotorson néztem wössner dugot de abbol kettö féle van és nemtudom hogy nekem meik kellene. a henger amihez kell gilardoni 1-es (a száma: A0401). A két dugó közül nekem meik kellene? meik évjárathoz való? segítségetek előre is köszönöm
pippo:a rendszámozást vagy 3 éve mondják ,mindig elmarad súlyos anyagi gondok miatt.
-kb 5-600 e segédmotor van itthon az iszonyú pénz lenne -nemcsak a tulajoknak de az álamnak is.
Most nem fényes a helyzet mint tudjuk ,nem hiszem hogy Januárig sokminden változna.
Ugyhogy szerintem megint elmarad.
A 15Le Csak folytással annyi!Mert gyárilag úgy adják ki!Természetesen kiveheted,de nem érdemes legalább 1000km-ig!ÉS új motoroknál szervízelésen ki sem veszik addig!MIvel bejáratós és h ne hajtsd túl azért van!
Hallottam,hogy 2004-től a mito blokkok csak 15 lóerősek.Ez igaz?Ez folytást jelent?Valaki világosítson fel részletesebben.Köszönöm
Nem tujdátok, hogy hol lehet venni Mito SP525-öst? Elég fontos lenne :D
Előre is köszi a válaszotokat !
Ja és ismerősöm Mito-ba NGK BR10EG nevű gyertyát használ, én is az Rs 50 esembe :D az Ára max 3000 HUF :D
Motorvásárlás előtt állok, van több esélyes is.
2006 utáni RS, Mito Evo...
Kérdésem: Evo1 és Evo2 közt a váltón és a kerekeken kívül mi a különbség?
De nekem jobb lenne ha felhívnál délután 5 után.
0630/6963423
-kb 5-600 e segédmotor van itthon az iszonyú pénz lenne -nemcsak a tulajoknak de az álamnak is.
Most nem fényes a helyzet mint tudjuk ,nem hiszem hogy Januárig sokminden változna.
Ugyhogy szerintem megint elmarad.