Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Először is köszönöm a válaszodat!
Szerintem a hengerfej kizárva!
A hengerfej tetején lévő csőnél nagyon hamar melegedett!(ja és a hőfok mérő nem tudom hol van de mostanában az istennek nem mozdul a mutatója)
De tuti ott van a termosztát? (ha leírnád hogy hogy néz ki,mert ezt a hűtős részt nem vágom )
mito evo-m van
A hűtő elég lassan melegszik! De viszont a víz kb5-8 perc után már gőzölög!
Még egyszer köszönöm a válaszod!
ha jól rá van állítva akkor jobban forog,többet enged hogy pörögjön,teljesítménynövekedést is tapasztaltam,dinamikusabban gyorsul vele
üdv,msnen fentvagyok neked,írj rám és megbeszéljük
helo! kilóméter óra spirál érdekelne... ha van... gondolom jó a mito 2 re is... ha lenne mi az ára? írj ide vagy e-mailt lécci... kösz!
Ha nem tud rendesen lehűlni a víz az lehet azért, mert kevés van benne vagy azért mert nem tud eljutni a hűtőig. Legelső amit megnézhetsz, hogy forrás közeli-előtti állapotban fogd meg kézzel (vagy kesztyűben) a csöveket, hol hidegebb, hol forró. A termosztát a hengerfej tetején van, ha a felette lévő cső jóval hidegebb, akkor valszeg a termosztátod a szar. Kiveszed, tűzhelyen forralsz vizet és beleteszed, ki kell nyitnia. Nem nyit akkor csere.
Azt nem tudom, hogy ennek mi volt az előzménye, frissen vetted, vagy szét volt szedve, mert a másik amire gondolok, hogy a vízpumpa nem keringeti a vizet (de ekkor is lehet van annyi áramlás, hogy hűljön), ez csak akkor lehet, ha leesett a tengelyről, mert emlékezetem szerint van annyi hely. Ezt is meg lehet nézni.
Átmoshatod még a hűtődet is, trisó bele állni hagyni majd jól átöblíteni.
Ha a hengerfej tömítés szar, akkor előbb elfogy a víz és utána forr fel + mégjobban és fehéren füstöl a motor.
helo! érdekelne mitora kilóméteróra spirál... (Mito 2 / 1994) ha valaki tudna eladót, légyszi írjon! köszi
Valakinek van vmi ötlete hogy miért forralja a mocim a vizet?
Hengerfej tömítés vagy estleg a termosztát szar?
Hogy tudom kideríteni?
Előre is kössz a válaszokat!

Jó időt és olcsó benyát!
az arrow rendszer érdekel mennyi az ár?
Helo
Engem érdekelni a plexi ha jó állapotú és megvan még
olvass vissza 1 fél oldalt.
Sziasztok.
Gatyán van az úszóm. Nincs valakinek esetleg egy fölöslegben? DellOrto PHBH 28-hoz
hengerfejbe egy vékony gumigyűrű a tömítés,amit méterárúra lehet venni(én vasműszakiban vettem) levágod,pillatatragasztóval gyűrűt rakasztasz belőle,kis sziló és kész is és nem 5-6-7 ezer a tömítés:S....és tömít normálisan
heló evrybody-----vanaki tudja mi a tipusszáma a 28 as dellortónak ami powerjetes?Kb 2002 elötti modellévig volt.Sac/kábé.phb ...
köszi,akkor megpróbálok szerezni
deknihez lehet csinálni műszaki rajzlapból, de a hengerfejhez sajnos nem, kérdezősködj, hátha van valakinek elfekvőben.
hengerfejtömítést,ill dekni tömítést lehet valamiből csinálni,vagy inkább vegyek?Hétvégén jó lenne kipróbálni a mocit,de nemtok most venni...valakinek van ötlete?
nekem is olyan karbi van a miton de az a fúvóka baromi kicsi bele.
amúgy sem vágom ,hogy lehet 150 es hiszen a mikuniknak másként van a számozása
sanszos,hogy nem bele való az a fúvóka

Ha valakit érdekel eladó a mitom mert lassan egy éve nem használom
ha rám hallgatsz,használt tömítést nem teszel semmibe!
milyen változást eredményezett a rendszer?
Az igen nemsemmi
a térdem először tavaly szept 27-én Kakucson kapott, aztán meg 3 szor kiment foci közben, de eddig helyrejött, miután lement róla a víz.
most amikor a MITO kigyulladt ismét kimozdult a térdkalácsom, de sajnos úgy néz ki, hogy a porcból is letört egy db, és ezt ki kell onnan műteni, mert alig tudok menni, kinyújtani meg egyáltalán nem tudom a lábam
a MITO egy heti állás alatt olyan szinten telefolyatta a hengert és gondolom a forgattyúsházat is benzinnel, hogy amikor szikrát néztünk, a benya kifröccsent a hengerből és már égett is a kis geci meg a nyakamon a póló
Oké ha képet tudsz majd mutatni a tömítésről akk meglátom.
Mit csináltál a térdeddel?
Am hogy sikerült kiégnie a mitodnak?
kösz a linket, lehet ennyiért én megrendelem, bár most egy kicsit csúszik a mutatvány, mert reggel indulok a térdemet műtetni
amúgy nekem a kisebbik van megnyúlva, legalább is nagyon úgy néz ki,mint ami nem akar visszapasszolni a helyére
ha eljutottam a cseréig és újat teszek be írok, hátha addig nem találsz
Mert neked ami most benne van az milyen állapotú? Mert ha te veszel akk én igényt tartok a tömítésedre:)
egyébként van 5000Ftért is de én most nem akarok ennyiért venni.
Itt a link ahol találtam:
Katt
Hi,

ezt kérdeztem már én is, sajnos eddig csak egyben tudták volna adni 10 pénzért, de szerintem annyit nem ér, mert nekem is csak a két gumigyűrű kellene