Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár hogy 16 colos :(:((
150/70 / 16"
Szevasztok! Van egy eladó hátsógumim. Új! tel.: 06 70 318 52 37 az árban megegyezünk.
hello: nekem van kábel kötegem=5eft
Magyar001 nekem régi mitom van akkor lehet h azért csörög egy picit mert egyenes fogazású a váltó? Mert a többi része most lett kicserélve.
A váltóba egyenes fogazású mindnek viszont a kuplung részen mito1-2 nek ferde fogazású evoknak meg egyenes
kösz szépen a gyors választ!
Én is paráztam hogy csörög de szerintem mindegyik csörög egy picit legalább is amit én hallottam az mind csörgött ne foglalkozz vele
Szia ZOLIKA 08 megnéztem a vidit és az enyém is csörög egy picit alapjáraton de szerintem ez a váltóból jön! A mitonak a váltójába ferde fogazásúak a fogaskerekek?
nekem kellene belőle a power elektronika,és az a kis doboz ami a motortérbe takarja a kábelcsatlakozókat(a vázhoz bal oldalra van felcsavarozva). mondj rá egy szolíd reális árat.
Nekem fenn van egy azon megkukkolhatod
Siasztok! Azt szeretném kérni valakitől hogy egy jó minőségű kamerával vegye fel a mitoja hangját alapjáraton és nagyobb fordulatszámon hogy össze tudjam hasonlítani az enyémmel! Nagyon szépen köszönöm! Jah és légyszi tegye is fel a vidit sportmotorra mito hang néven vagy valami hasonló! Aki segít annak tényleg nagyon köszönöm.
Srácok van mitom bontásra irjatok van minden /majdnem/Mailt ne ide ha lehet,.Airbush fény idomok egyben eladók.
A vastag kábelköteg kellene nekem mitohoz, ami a váz bal oldalán fut. ár?
és az az anya...nem gumiban van véletlen? ...na mind1...köszi azért:d
a motortérbe való műanyag csatlakozó és kábeltakaró dobozt, és powerelektronikát keresek
hellosztok: van egy mito evo jó árban ha kell vallakinek:
2005-ös olasz papirokkal , 11020km futott , 2db gyári kulcs,
esztétikai hibákkal idő hiánya miadt eladó.
ár=305eft
az első kép illusztráció,de ugyan ez a motor.
érd:06705377495
egyébként nem gumi anya vagy gumidübel a helyes megnevezés ha erre gondolsz

http://www.roadside.hu/index.p...
letört s hátsó lengéscsillapítóm vége!
érdemes meg hegeszteni?hogy tudom megemelni mert nagyon alacsony?
már leadtam az esztergályosnak a méreteket,holnapra kész lesz.magyar megadta a méreteket és aszerint lesz megcsinálva.de azért köszi a tippet,így egyszerűbb lesz
stimmel, viszonylag egyformán próbáld mind2 élét alakítani. ha a lendkerék hornyában szépen erőltetés nélkül keresztülsiklik, akkor lesz jó..de tényleg csak a felső 2/3át reszeld.. hogy ne lötyögjön majd a főtengelyben.
Sziasztok!
Olyanra lenne szükségem h idomtartó gumibakkok!amibe az anya helyezkedik el!Nagyon fontos lenne!Aki esetleg tud az írjon!Köszi!
Jelenleg ilyen állapotban van a motorom..Sajnos suli miatt csak 2 hetente tudok vele foglalkozni...de már csak összekell dobni és megy:D