Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb
Az enyémen biztos nem Amúgymeg lehet amiatt, hogy sokan csak 2 évre vették amég A1-es jogsijuk van, és nagyobb előtt rutint akarnak szerezni
Enyémet tuti nem
Az lenne a kérdés, hogy amito 1 kis állás után nem akart beindulni kivettem a gyertyát és nem volt szikra a kábelbe sem pedig elötte faszán ment meg minden most ilyenkor mit kell kimérni rajta vagy esetleg mi mehetett tönkre benne?
Télleg most hogy végig néztem mi történt?
Srácok mivan a használtautón? Minden mitosnak, frecciásnak a fórumról látom fennt a motorját!
Hát gondold meg:) Én vevő vagyok rá. Erre is meg a dugó nélkülire is persze ha használható
Itt van kép nem a legjobb minőség így berajzoltam a repedést. Szerintem nincs rossz helyen simán hegeszthető! Vagy akár valami 2 komponensű ragasztóval beragasztható!De még meg gondolom hogy eladom e mivel nem is tudok más eladót dugóval. Esetleg síma 160-as henger? Az is van de csak dugó nélkül. 15000Ft
repedésröl is tudsz képet mutatni? Nagyon szar helyen van?Ha meg lehet hegeszteni akkor engem érdekel a henger
irtam Polgár péter!
Oké visszajelöltelek de tegnap nem voltam itthon.
Mito összes alkatrészem 2 db kipufogó rugó+ felső tügörgö slussz.ugyhogy sajna nincs én 1 nagyobb karbin gondolkodom bár ugyse használom a motort..
Esetleg milyen nagyobb karbi jó?32 -4-6os csak a power-jetes vagy mindegy ?
szutor nincs power elektronikád?
Ja kéne a cimed is..vagy irj te adatlapomon elérhető-
Polgár péter érdekelne a karbi!Térjünk mailra !irok neked
Annak a kis kivezetésnek a benzincsaphoz kellene kapcsolódnia, nem a karbihoz (véleményem szerint), mert vákuumcsapos, ha nincs bekötve a vákuumcső, nem is kap üzemanyagot.
A henger az oylan 10000-15000Ft körül a karbit meg olyan 8000Ft
Van 160-as hengerem is hengerfejjel de az dugó nélkül poweral ha valakit érdekel illetve 32-es Dell'Orto karburátor is! Üdv
Itt van egy pár kép a hengerről. A dugó még a motorba van azt még nem szettem ki de az is jó állapotú. Esetleg cserélném gyári 125-ös hengerre dugóval hengerfejjel poweral.
Hello!
Tudnál képeket mutatni róla?
sziasztok!ha valaki tud nekem segiteni az majd irjon!Nekem van egy cagiva freccia mocim és ha minden igaz megvették de a vevő nem tud érte jönni igy futár szolgálattal szeretnénk meg oldani a szállitást!Aki tud olcson futár szolgálatott az irjon!
Előre is köszönöm!
aszem felvettelek msn-re, de nem láttalak még fönnt, vagy küldjek inkább e-mailt?
kozilali@vipmail.hu erre a cimre küldheted a pontos cimed meg egy nevet
Ne fustolt de megnézema sebszekrényben az olajmennyiséget.
Nem gyengélkedett a multkor megint csak begyult és ment mint az állat nem fuldokolt semmi .Igaz csak 5 napja szarakodik. Gyertya inditózás után nem olajos csak normál amilyennek lennie kell. Karbin gondolom nincs mit állítani.
Vmi elözmény nem volt(nagyon füstölt, gyengélkedett akármi)? Gyertya inditozás után olajos marad? Amúgy én is szimeringre tippelnék. Na igy