Az RD powerjetes.Ja És Sándor fiam!Elmondtam hogy nem fogja szeretni hogy kinyitott powerel pirosba forgatod...tessék el is nyirta az éket.Jol mondom ugye?
A vázcsere annyit tesz, hogy szétszeded koppra a motort szerkezetileg, majd összerakosd az új vázzal Én is most csináltam meg. A papírmunka meg annyiból áll, minthogyha megvennéd azt a motort, aminek a vázát beleteszed. Ez átiratás, műszaki, eredetiségvizsga... 40-ből kijössz elvileg.
Hát nemigazán, költögettem én azért rá, és még jönnek az új gumik is! Meg ha most kiírom, hogy 260 abból is ugyanúgy elkezdenek alkudozni, és hát nem 230ért akarom eladni...
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy rendszámos alváz, elsővilla, első felni, milyen árban van mito evo-hoz?
Illetve még azt is szeretném megtudni, hogy hogyan megy az alvázcsere utáni papírmunka és, hogy az mennyibe fájna nekem?
Előre is köszönöm!
Sziasztok mitosok!
Egy kis segítséget kérnék: két éve szétszedett mitot próbálok összerakni és hiányzik egy alkatrész.
A henger és a karbi közötti membrán, házzal együtt eltünt. Volna valakinek eladó? Köszönöm!
Plexid esetleg nincs fejidomhoz?
holnaput@freemail.hu
cserébe ha valakit érdekel megvannak az rd -s karbi gyári beállitásai.
SÜRGŐSSSS!
Szeretném megkérdezni, hogy rendszámos alváz, elsővilla, első felni, milyen árban van mito evo-hoz?
Illetve még azt is szeretném megtudni, hogy hogyan megy az alvázcsere utáni papírmunka és, hogy az mennyibe fájna nekem?
Előre is köszönöm!
Egy kis segítséget kérnék: két éve szétszedett mitot próbálok összerakni és hiányzik egy alkatrész.
A henger és a karbi közötti membrán, házzal együtt eltünt. Volna valakinek eladó? Köszönöm!