Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

méretileg megegyezik teljesen?azon kívül hogy a tetejéből reszelni kell 1 pár tizedet?!
Hali
Plexid esetleg nincs fejidomhoz?
tudsz reszelni a vastagabbik simson főtengelyékből, a felső 2/3át kell reszelni pár tizedet.
az enyémnek seemi baja nincs az ég világon nem az enyémbe kell. lenne valakinek egy főtengely ék?
30-226-9425.emailt nem küldi el vmiért!hivhatsz nyugodtan.
köszi, várom az e-mailt.
elküldtem emiledre!hivhatsz nyugodtan!üdv
nagyon jó! adnál egy tel.számot, hogy megbeszéljük?
megondoltam.nem adtam rá. egy nagy rakás szar volt. öszetörve és még el se akarták inditani amig elnem döntjük kelle...
üdv engem érdekelne valamelyik henger , email címem
holnaput@freemail.hu
Celica van 1 hengerem irj mailt .
henger lenne külön?és mennyi ha van? meg milyen?nikaszilos vagy perselyes?thx
Hali.Bontottam nemrég egy mitot,van minden a hengeren és dugón kívűl!Membrán is van!
luigi!2 hete bontottam egy mitot,hengeren és dugón kívül minden van!karbimembrán is!
magyar köszi tudtam kire lehet számitani..
cserébe ha valakit érdekel megvannak az rd -s karbi gyári beállitásai.
Az RD powerjetes.Ja És Sándor fiam!Elmondtam hogy nem fogja szeretni hogy kinyitott powerel pirosba forgatod...tessék el is nyirta az éket.Jol mondom ugye?
A vázcsere annyit tesz, hogy szétszeded koppra a motort szerkezetileg, majd összerakosd az új vázzal Én is most csináltam meg. A papírmunka meg annyiból áll, minthogyha megvennéd azt a motort, aminek a vázát beleteszed. Ez átiratás, műszaki, eredetiségvizsga... 40-ből kijössz elvileg.
Sándor fiam állitásod anatómiailag ,kémiailag sem grafikailag nem fedi a valóságot
Sorry, azt hittem csak fékbetét csere volt
Cagiva Mito Evoba kellene nekem főtengely ék gyújtás felől!
SÜRGŐSSSS!
Hát nemigazán, költögettem én azért rá, és még jönnek az új gumik is! Meg ha most kiírom, hogy 260 abból is ugyanúgy elkezdenek alkudozni, és hát nem 230ért akarom eladni...
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy rendszámos alváz, elsővilla, első felni, milyen árban van mito evo-hoz?
Illetve még azt is szeretném megtudni, hogy hogyan megy az alvázcsere utáni papírmunka és, hogy az mennyibe fájna nekem?
Előre is köszönöm!
Sziasztok mitosok!
Egy kis segítséget kérnék: két éve szétszedett mitot próbálok összerakni és hiányzik egy alkatrész.
A henger és a karbi közötti membrán, házzal együtt eltünt. Volna valakinek eladó? Köszönöm!
Magyar001!A dellórtó ph...rd végü karbi a power jetes?Bárki válaszának örülnék aki ért a tipusszámozáshoz!Fontos köszi aki válaszól.
adj egy msn címet,és mesélek a motorról.