Az lenne a kérdésem hogy a mito blokkot meg lehet-e csinálni berugosra ugyanis w8 vázba szeretném rakni és kéne rá +ba még berugó tudom hogy ugyan az a blokk meg minden meg a dekibe is meg van a helye csak ledugózva csak az lenne a kérdés hogy vki csinálta-e már meg hogy mik lehetnek a bökkenők ja még annyi hogy W8 hoz ha vkinek van koplett berugója az szólhatna
Misoc! Nekem kellene hátsó fékpedál! Csak a fékpedál, munkahengerem van! És egy jóállapotú kuplunk bowden! Esetleg ha tudnál új fékbetéteket előre, hátra! Árat írj légyszíves! Köszönöm
helló még 1 kérdés :miután az én motorom járatós még de kiváncsi vagyok mik a jelei ha nyit a power?7 e fölött kissé változik a hangja nekem is de gyorsan vissza is engedem:lehet a 5-6 e pötyögéstöl elkokszosodott .
A rajzlap nem fog elázni az olajtól? Én értem hogy meg kellene szorulni neki de akkor ez hogy mozoghat? Meg lenne annyira kopva a főtengelynek az a része amin a csapágy van? Vagy a blokkban kialakított házból jön ki? Mondjuk ez kiderül ha szétszedem:s Az Athena tömítés mi pénz?
A3-as műszaki rajzlapból kijön egy normális, én Athena-t tettem be közé de simán jó az előbb leírt egy kis tömítőpasztával. Ha a főtengő, ahogy írták meg benne van a két csapágyban rendesen, azt nem tudod megmozdítani.
Az én főtengelyem szét volt már kopva, biztos a rossz csapágy miatt, és amikor szét lett bontva a blokkom tavaly akkor a főtengely csak simán rá volt esve a csapágyra... Nameg az előző tulaj szakértelme még hozzátett a dologhoz, mivel ahelyett hogy vett volna új főtengelyt pontozóval megütögette, hogy rászoruljon a csapágyra... Valamint a tűgörgő körül valami réz cucc volt, hogy azis szoruljon, szóval az előző tulaj kókánysága szép összeget vett ki a pénztárcámból még amikor megvettem a mocit
A képek magukért beszélnek:
A csapágyakba rendesen bele van szorulva a főtengely? mert ha bele van, és a csapágyak is a házukba akkor annak szerintem fixnek kéne lenni. Nézd meg, hogy nincs-e benne nút.
Hello Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül tömítés a két blokkfél közé? Mert az a bökkenő hogy tettem közé de vastagabb mint a gyári és olyan jelenség áll fenn hogy oldalirányban mozdul a főtengely:S nem sokat de mozdul így tuti nem indítom be új csapágyak és új főtengely... nem érné meg. Előre is köszi. Széles utat!
Nincs véletlenül 160-as polini hengerhez dugattyúd?Ha igen akkor mennyiért?