Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Lenne egy óriási kérdésem!
Van ugye a mito 125. Nekem egy 93as mitom van(50es papírokkal). Lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy lehetséges-e ezekbe a vázakba kisebb köbcentis motorok blokkját belefabrikálni\belerakni nagyobb átalakítás nélkül. ( pl. Cagiva prima 50. )
Meg mondom miért lennék erre kíváncsi: Jövőre bevezetik valószínűleg a kismotorok rendszámoztatását, és amelyik gyanús, akár teljesítmény mérésen is részt kell hogy vegyen.
Hello
Lehet még venni tőled csavarokat?
A félreértés elkerülése végett megmutatom, hogy nekem csak ez a gumi kéne. (postával együtt 2K-t csak megér neked)
persze, mert nyilván forgó mozgásra való cuccot vettél, az meg teleszópba nem jó,mert ott nem az van uyge.
Ez sokkal inkább hidraulika alkatrész.
A tengelyirányú tömítő izének S2 a jele.
http://www.vatera.hu/item/view... ezen a linken találsz hátsókereket, tegnap kérdeztem és csak az van neki. Nekem meg első+hátsó kéne kompletten fékkel, lánckerékkel. Nem tud vki?
szimeringből is van rossz,közepes,meg kiváló minőségű...a legjobbat kell megvenni, és az bírni fogja
Szia!
Csak egy tanács!Telószimeringet sztem ne vegyél,csak márkásat!Én vettem az skf-be 300körűl 1db-ot és nem bírta:S úgy szétment h állt az olaj az oldalán a motornak,meg az első féktárcsán.aztán vettem eredetit 1500Ft/db...az jó ...persze te tudod,csak szóltam!
*csapágybolt,ilyesmi
nincs helyi csapőgybolt? skf vagy ilyemi,ott tuti lenni kell neki
Hali

Cagiva Planetbe szeretnék teló szimeringet.Egyet már vettem csak nem ért ide. :(

Esetleg olcsón valaki?

Előre is köszi.

Axefly
Matricákat csinálok!Nagyjából mindent megtudok csinálni(kivéve színátmenetes matricát) Neveket,felíratokat,márkajeleket,kanjit(kínai jelek vagy japánok is )stb. különböző méretekben és színekben is!Akit esetleg érdekel,az keressen meg! : msn: gubazoltan15@hotmail.com E-mail: mitozozi@freemail.hu
Néhány kép amit eddig csináltam!:
Haverommal válaljuk egyedi személyre szabott hangfal gyártását! Ha valakit érdekel e-mailban vagy telefonon érdeklődjön
E-mail: pistols15@citromail.hu
Tel.: 0620/590-0479
Van már a motorba,és csak pénz kellene.
de nem adom drágán és sürgősen:)
Üdv:Erik
csere 28asra szívócsonkal együtt?
ELADÓ DELL'ORTO VHSB 34-es KARBURÁTOR,MEMBRÁN+SZÍVÓCSONK(2008-as Mito-ba volt benne)
+POLLINI 160ccm HENGER(megragadt,de nicasilozhato)
SÜRGŐSEN!HÍVJ VAGY ÍRJ BÁTRAN MEGEGYEZÜNK 1000%.
tel.szám:0630/238-6697
email-cím:boldizs.erik@hotmail.com
Helo sziasztok elado let cagiva mito evom ami 2007 es évjáratú régebbi bmw csere érdekel vagy kp ha érdekel írj további infokért szép napot
ezilyen
power elektronikád van?
Neked könnyü onnan még egy rigával is elöbb érsz oda mint mi a nagyokkal
alkatrészek eladok!sokk minden van!
majd meglátjuk mi lesz,aki jön jön,aki nem nem
helló, mito hátsó felni van valakinek eladó? nem baj ha üt vagy ilyesmi, nekem csak a bele kell
phbh 28 nd aszem ez a power jet-es valaki jó állapotú eladó? ha csak ház az se baj
Én szeretnék menni madarasra, sztem foogk is mert tőlem nincs túl messze, de aki a dunántúlon lakik annak elég messze van.
szervezzétek szerintem ti is kunmadárra május 1-én elég sokan leszünk elvileg, tök buli lenne ha minden tipusból elnnénk páran, akkor egy kiállitásnak is be lehetne tudni. Szoval a kawa 12-es és a 9es találkozó kunmadáron lessz miért ne lehetne ott a MITÓ tali is. tök zsir lenne