Sziasztok! Lenne egy óriási kérdésem!
Van ugye a mito 125. Nekem egy 93as mitom van(50es papírokkal). Lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy lehetséges-e ezekbe a vázakba kisebb köbcentis motorok blokkját belefabrikálni\belerakni nagyobb átalakítás nélkül. ( pl. Cagiva prima 50. )
Meg mondom miért lennék erre kíváncsi: Jövőre bevezetik valószínűleg a kismotorok rendszámoztatását, és amelyik gyanús, akár teljesítmény mérésen is részt kell hogy vegyen.
persze, mert nyilván forgó mozgásra való cuccot vettél, az meg teleszópba nem jó,mert ott nem az van uyge.
Ez sokkal inkább hidraulika alkatrész.
A tengelyirányú tömítő izének S2 a jele.
http://www.vatera.hu/item/view... ezen a linken találsz hátsókereket, tegnap kérdeztem és csak az van neki. Nekem meg első+hátsó kéne kompletten fékkel, lánckerékkel. Nem tud vki?
Szia!
Csak egy tanács!Telószimeringet sztem ne vegyél,csak márkásat!Én vettem az skf-be 300körűl 1db-ot és nem bírta:S úgy szétment h állt az olaj az oldalán a motornak,meg az első féktárcsán.aztán vettem eredetit 1500Ft/db...az jó ...persze te tudod,csak szóltam!
Matricákat csinálok!Nagyjából mindent megtudok csinálni(kivéve színátmenetes matricát) Neveket,felíratokat,márkajeleket,kanjit(kínai jelek vagy japánok is )stb. különböző méretekben és színekben is!Akit esetleg érdekel,az keressen meg! : msn: gubazoltan15@hotmail.com E-mail: mitozozi@freemail.hu
Néhány kép amit eddig csináltam!:
szervezzétek szerintem ti is kunmadárra május 1-én elég sokan leszünk elvileg, tök buli lenne ha minden tipusból elnnénk páran, akkor egy kiállitásnak is be lehetne tudni. Szoval a kawa 12-es és a 9es találkozó kunmadáron lessz miért ne lehetne ott a MITÓ tali is. tök zsir lenne
Van ugye a mito 125. Nekem egy 93as mitom van(50es papírokkal). Lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy lehetséges-e ezekbe a vázakba kisebb köbcentis motorok blokkját belefabrikálni\belerakni nagyobb átalakítás nélkül. ( pl. Cagiva prima 50. )
Meg mondom miért lennék erre kíváncsi: Jövőre bevezetik valószínűleg a kismotorok rendszámoztatását, és amelyik gyanús, akár teljesítmény mérésen is részt kell hogy vegyen.