Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MEG EZ IS!
itt van még pár matrica amiket csináltam! HA VALAKIT ÉRDEKEL MATRICA AZ ÍRJON!OLCSÓN...
bocs ez kimaradt:D
tessék:D....itt van kettő kép,a mocin a fekete japán jelet én csináltam,meg a felnin ami van,bár nem nagyon látszik,de ha érdekel akk kűldök még képeket otthonról,mert sajna nem ott vagyok és hírtelen csak ennyi kép van nálam.
De ha nem veszel új láncot akkor nézd meg, hogy mennyit enged még, vagy rakjatok bele mégegy patentszemet :D
Mindkettővel hosszabbodik... Egyikkel jobban másikkal kevésbé.Ha a gyárihoz hasonlót akarsz akkor pl ha hátul 43 van akkor a 15 is elég de ha nagyobb akkor ink a 16
Hátsó lánckerék nagy mint egy jawa mustangon,de az első lánckereket olcsóbb gyorsabb kicserélni.Mekkorát vegyek 15? vagy 16 ost hogy hosszabbodjon az áttétel?
hátsó 5360-5460.-Ft
www.robogotuning.hu
14 a gyári, szerintem nézd meg hogy hátul mekkora van. Álltalában hátra nagyobbat szoktak tenni, 41 helyett 43mat, mert igy hamarabb kigyorsul a végére.
na itt még olcsóbb
nagyvas.hu én itt vettem most 4 ropiért
Erősen gondolkodom a kis lánc kerék cseréjén :most 14 es van elöl de nagyon rövid az áttétel .Mekkora a jó kis fogaskerék illetve hol célszerű venni?üdv!
Hali
Nem tudnál esetleg mutatni pár képet azokról a matricákról amit te csináltál?

És ha valaki tudja hogy fontos-e az a matrica eredetiségvizsgán amin sok szám van, és ott van a villanyaknál, az ne tartsa magában
Szívesen, az apák már csak ilyenek, már csak a szuszogáson jár az eszük
itt az msn címem: gubazoltan15@hotmail.com nem tudom h mikor tudok fent lenni de vegyél fel és megbeszéljük
nekem lehet kellene pár majd, de csak ilyen kisebbek
fel is vettelek! gyere fel ha tudsz!
jó bocs megint én voltam a hülye xd
jó bocs megint én voltam a hülye xd
van igen hsskft@freemail.hu, de az adatlapomon elolvashatod
Figyu van msn-ed? ott megtudnánk dumálni! am kb jaja,olyat nem tudok csak h pl egy felírat átmenetes....mondjuk feketéből pirosba,vagy fehérbe.
megmondom öszintén nekem nem kell bonyolult de ha már emlitetted, kéne nekem "JÁRŐRSZOLGÁLAT" felirat és mágnestáblára kellen amit csak felhajitok a kocsira
bármilyet meg tudsz csinálni, pl kawára vegy ha lerajzolom a feliratot ilyesmik?
Ezeket meg fogom nézni,utána járok,hátha segít,de sztem króm tuti nem...csak ma egész nap melóztam nem volt időm....kérdezni akartam h nemtudsz embereket akiknek kellene matrica?sok fajtát meg tudok csinálni...ha érdekel esetleg a dolog akk írj!