tessék:D....itt van kettő kép,a mocin a fekete japán jelet én csináltam,meg a felnin ami van,bár nem nagyon látszik,de ha érdekel akk kűldök még képeket otthonról,mert sajna nem ott vagyok és hírtelen csak ennyi kép van nálam.
Mindkettővel hosszabbodik... Egyikkel jobban másikkal kevésbé.Ha a gyárihoz hasonlót akarsz akkor pl ha hátul 43 van akkor a 15 is elég de ha nagyobb akkor ink a 16
Hátsó lánckerék nagy mint egy jawa mustangon,de az első lánckereket olcsóbb gyorsabb kicserélni.Mekkorát vegyek 15? vagy 16 ost hogy hosszabbodjon az áttétel?
14 a gyári, szerintem nézd meg hogy hátul mekkora van. Álltalában hátra nagyobbat szoktak tenni, 41 helyett 43mat, mert igy hamarabb kigyorsul a végére.
Erősen gondolkodom a kis lánc kerék cseréjén :most 14 es van elöl de nagyon rövid az áttétel .Mekkora a jó kis fogaskerék illetve hol célszerű venni?üdv!
megmondom öszintén nekem nem kell bonyolult de ha már emlitetted, kéne nekem "JÁRŐRSZOLGÁLAT" felirat és mágnestáblára kellen amit csak felhajitok a kocsira
Ezeket meg fogom nézni,utána járok,hátha segít,de sztem króm tuti nem...csak ma egész nap melóztam nem volt időm....kérdezni akartam h nemtudsz embereket akiknek kellene matrica?sok fajtát meg tudok csinálni...ha érdekel esetleg a dolog akk írj!
www.robogotuning.hu
Nem tudnál esetleg mutatni pár képet azokról a matricákról amit te csináltál?
És ha valaki tudja hogy fontos-e az a matrica eredetiségvizsgán amin sok szám van, és ott van a villanyaknál, az ne tartsa magában