Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már csak az idomokat és a kipufogót kell feltenni a gépre, és be is lehet inditani :D Remélem minden kafa lessz rajta
Nembaj legalább lesz az a lényeg!
Joformán jelenleg semmi időm nincs rá... Majd idővel folytatjuk Jo munkához idő kell... A szarhoz meg mégtöbb
Már az oldal alapjai, és pár dolog megvan, dekevés cikk áll rendelkezésünkre, precizen megirni meg sok idő egyet, ezért nem halad a dolog úgy ahogy szeretnénk. Se nekem se Fahee-nek nincs sok szabadideje, de ha épp van időnk és kedvünk akkor valamit ügyködünk rajta
Srácok Facebookon lehet létrehozni csoportot és az szerintem megfelelő lenne nekünk. Lehet fényképeket felrakni meg van külön fórum meg üzenőfal kezdetnek nem lenne rossz.
Köszönöm szépen erre gondolt apám is!
Arra szolgál, hogy a váltóban az olaj melegedése és hűlése ne változtathassa meg a váltótér nyomását, így nem terheli nyomás a simmeringeket.
Szerintem ezen csak szuszog
De van egy enyhén szorult lapos tetös wössner, a felső gyürü kicsit sérült, ugy h az cserés, az alsó ép. alapméretes, esetleg ha kell azt olcsóba odaadom
az komoly:)
már nincs. Másfél éves hsz.
Megvan még az a dugó? meg a mérete ha megvan jó lenne tudnom mert nekem alap méretes kéne!
Olajnak de annak minek? Ha túltöltöd vagy miért?
Azthiszem az az olajnak a túlfolyója.
hello:első ülésem van=4eft
hütő=8eft
ha kell postan is tudom.
üdv, a kromozás nem sérült a száron, amikor kivetted a szárat megnézted hogy "lóg"-e mert attol is könnyezhet ha már a csapágyazás ki van kopva és nagy a hézag a szár és a csapágyazás között, ezeket mindenképpen elenörizd le az érintett száron, és ne sporolj szerintem az utángyártott szarokon, orvosolhatod a problémát ugy is hogy a szimeringből kiveszed a rugót, és kb 4-5 mm-ert lecsipsz a végéből, akkor kicsit feszesebb lessz és jobban ráhuzza a szimeringet a száradra, ha a kromozás bárhol sérült ki fogja kezdeni a szimeringet, ellenörizd le hogy az "éle" belül nem sérült-e ha igen akkor biztos hogy sérült a szár valahol. ha a szimering rugó röviditését választod akkor figyelj arra hogy a jó végéböl csipj le amelyik nem hegyesedik ki, az oramutató járásával ellentétesen tudod széttekerni a rugót, utána természetesen ugyanigy összerakni. de ha kiveszed a szárat ellenörizd le hogy lóg e. üdv
Valaki meg tudja mondani hogy mi ez a kis csonk milyen csövet kell rádugni és mi célt szolgál?
a power nyelv és a dugó közti távolságot a felső kis csavarral lehet állitani igaz? Van valami jó módszer a meghúzására, hogy véletlenül se lazuljon ki ezeken a szar utakon?
Megvan mi az a vezeték
A nem létező dudámra azt kellene rákötni, nemistudom h hogy nem jutott eszemba h a dudának van egy vezetéke valahol, teljesen kiment a fejemből
akkor hála istennek az nem kell köszi szépen
jah elkültem és át is vették
annyi még szerintem bőven belefér
helloka!
akkor vkinek van ülése és hűtője?
mármint egyí mikrométernyi vastagságban
Ha a fény felé fordítom akkor az oldalán van egy mikrométernyi rész ahol beszűrődik a fény akkor sem jóó?