semmi baj én "kezdtem" a "gyagyázással" de semmi rossz szándékom nem volt.hagyjuk is:D szent a béke am is annak a híve vagyok h a motorosok tartsanak össze
akkor jól emlékesztem, köszönöm a segitséget, akkor ott lessz a gond, benne van ugyan a motor de valamiért nem teszteli le magát, tegnap üresben kipörgött de ahhogy sebességbe raktam, azonnal fuldoklott, javasoltam a kissrácnak, hogy takaritsa ki a tankot lánccal valszeg rozsdás, tegyen fel egy szürőt és a karbit is tisztitsa meg rendesen, én szerintem a power most nyitva van mert üresben kiforogta a 10et, mégegyszer köszönöm , a hétvégén megnézzük
NEMTUDOM H TŐLEM MENNYIRE FOGADOD EL A VÁLASZT,DE LEÍROM HÁTHA.....először is...minden mitonak van tesztje,tehát kell neki h mozdúljon.aztán kézzel nem fogod tudni megmozdítani,mert a power motor házában akkora áttétel van h nem tudod mozdítani,maximum ha 8-as kulcsal ráizmozol....a villany motor fedelét leveszed,és kézzel elkezded tekerni,ott teljesen könnyű és mozognia kell a tárcsának amire a bowden van kötve.ha mozog összerakod és egy 12V-os áramról a fekete-piros kábelre áramot adsz(persze előtte a bowdeneket leműtöd,mert körbe-körbe fog forogni) ha forog a motor akk nincs leégve az se,még egy pipa....aztán megnézed h a rendszerből (asszem zöld-fekete csíkos és kék vezeték) jön-e áram.mondjuk 12Vos lámpa h ég-e....ha jön áram akk power elektronika...na itt a bibi nálam is...ezt csak úgy tudod meg h ha egy jó mitoba amibe jó a power belerakod az elektronikádat és ha nem műkszik akk az a baj nyílván.ha műkszik akk az is jó.van még a cdi(abból is jön egy kábelusz az elektronikába)de Randy szerint annak nem lehet baja mert akkor nem menne a motor se....van eredeti bekötési rajzaim,ha kell...rem tudtam segíteni....
Biztos az?....nekem az hiányzik:s figyu,nekem nincs képem mivel hiányzi,de tudok neked bekötési rajzot adni,ami nem a legjobb minőség,de sztem megoldható róla!
én ezek után sem kívánom az adatlapom bővíteni,bár előfordúlhat h megteszem!Nem azért mert félnem kell,csak ha nekem dolgom van vkivel,bármilyen ügyben akkor van címem és megoldjuk legyen az üzleti vagy személyes!Ezt el lehet kérni,vagy elkérem én!Csak ugye vannak olyanok(és ezt ne vedd magadra,ha nem vagy olyan) h ugye ő már 30 meg 40 meg 120 éves"veterán motoros" és úgy gondolja h mindent jobban tud és lenézi a fiatalabbat,meg ugye megnézi az adatlapot,20 éves akkor még újonc hozzá képest,mert ő 200évig jawaval mocizott!Nyílván a kort tisztelem,és fogom is,miután megnéztem a te adatlapodat.De én nem ez alapján alakítom a véleményem.ami jó az jó,el ismerem ami nem jó az nem jó.Sztem nem azzal kell foglalkozni h kinek van kitöltaz adatlapja,mert minek?:S...ha valakivel bizniszed van akkor vele megosztod,másnak meg köze nincs...és mégegyszer kiemelném: NEM KÖTÖTTEM BELE SENKIBE!
egy kérdés, nekem nagyon régen volt olyan mitom amiben müködött a power, tizensok éve, szal a kérdésem tegnap megnézetm az ex rondaságomat, és amikor ráadtam a gyujtást nem tesztelte le a powermotort, ha jól emlékszem akkor a gyujtáskapcsolo elforditásakor ki be kéne nyitnia a powernek javitsatok ki ha nem igy van lehet keverem a tipust de ez a gép nem csinálj söt szerintem be van ragadva a powermotorja mert meg se tudtam mozditani kézzel, lehet hogy ezért fulladozik? válaszokat elöre is köszi
az a doboz arra szolgál ha már jár a motor akkor nem tudsz ráindítózni nekem azt nemsikerül bekötnöm és azért nem jó az önindítóm valaki nem tudná lefényképezni az övét hogy van bekötve,
csak egy szó ereéig engem az baszott fel, amit mostanáig nem potoltál hiányosságot, hogy névtelenül fogalmazhatnánk ugy is bujkálva degradáltál engem minősitettél ha jobban tetszik, szal az adatlapod még mindig üres, azt se tudom ki vagy mert nem osztod meg velünk, és ezt tartom pitinek, én bátran felvállalom ki vagyok ha ugy adodik szájba is verem aki belém köt, de felvállaom magam érted , ez zavart baszottul hogy belémkötsz, és valoszionünek tartom majdnem biztos vagyok benne hogy én már akkor is motoroztam amikor te a csörgövel játszadoztál a járókában, mivel megosztom veletek az adataimat, legalább a koromat tisztelhetnéd , érted zoleeeee, csak ez a problémám veled, aztán lehet hogy egy tök jopofa srác vagy , de nem tudjuk , lehet hogy itt a mito topic-ban ismernek személyesen téged, de egy idecsöppent koklergányoló idióta mint én csak azt látja hogy egy névtelen névhez beszél, és az a név ráadásul degradál beugat, ennyi, légyszives töltsd ki az adatlapodat, és akkor egész más a helyzet köszi
ki tudná megmondani h a mito első űlése alatt lévő fekete relé mire szolgál?kettő van....az egyik az index,a másik mié lenne?....van még egy kerek,fém 3.relé az az önindítóé!de mi a hiányzó?
HElló:D
Én csak a kocsid hoz fűznék annyit h kurva jó:D...más színben mégjobban tetszene,de tényleg baromi kafa!piszok jól néz ki! Mondjuk Evo Mito-t nem tudsz szerezni véletlen?xd bocs ha hülyeséget kérdeztem xd
senki nem kötött beléd és ezzel le állhatnál végre!Én nem fikáztam a te átalakításodat mert azt se tudtam h te csináltad a fejidomot,vagy bármi mást!Fogadd el h nem tetszik a fejidomja és kész!a többiről én semmit nem tudok.Nem kell itt magyarázni,meg modor,mert érdekes módon mással ilyen nem volt és én is segítek akinek csak tudok!a sárga gépedhez elismerés az tényleg jó,ez meg akk maradjon a mi véleményünk!
Üdvözletem mindenkinek csajok,lányok,hölgyek, srácok,fiúk,férfiak s egyebek... Ma megrendeltem a Vadi új 2009-es Hyosung GT250R EFI-met a gyártótól egyenesen... Nem fogjátok elhinni, de adókkal és szállítással együtt 540 000Ft Citromsárga lesz...Házhoz hozzák a gépet. Rendszámoztatás 140 000Ft lesz és 680 000Ft-ból van egy vadiúj GARANCIÁLIS gépem. (Hyo garancia Spironak kötelező vállalni, csak szervizeltetni kell náluk) Mindössze 1 hónapot kell várnom rá... És spóroltam nem kis pénzt, bár amég a kocsim el nem kel addig ott fog állnia dobozban szerelő házunkban hátul és várja,hogy levizsgáztassam Szóval, ha valakit érdekel a kocsim majd reklámozzátok nektek is tetszeni fog, lessétek meg csak meg^^ link a verdához Illetve bárkinek kell 250-es vagy 650-es gép szívesen segítek benne 650-es is csak 640 000Ft mindennel együtt Vigyorog+140 000 rendszámoztatás... Vadi újak 2009-es EFI-k stb... 2010 is tudok hozatni ha minden igaz. És nincs adó meg APEH ezekben már mind benne van az EUROTAX Kacsint . Ha esetleg akartok rendelni szóljatok aztán még faragunk az árból valszeg^^
igazad vanb semmi értelme!
Csak ez a teve buzizik itt össze vissza meg magyaráz:S magyar meg én löktünk egy véleményt(én teve után miután undorítózta a mitot)h nem jön be,szal az ő fejidomja pocsék, és volt egy beszólásom h "gyagyás" ha azt állítja h nem....ezért én bocsánatot is kértem vissza lehet olvasni.De ő meg elkezd itt buzizni meg blabla....azért álljunk már meg h én leszarom h ő hány éves meg h neki 12-es ninjája van!meg h szerel.ő elmondta a vélemyényét és mi is.én akkor sem hagyom magamat,Randy pedig elmondta h hogy is látta a mocit és ő meg páne semmit nem mondott a tulajról!JELEZNÉM H A FELÚJÍTÁSRA ÉN SEMMIT NEM MONDTAM!ha tényleg a haálból hozta vissza akkor elismerésem!nekem a fejidommal volt bajom h az valami pocsék!nem azért mert ő csináta hanem azért mert csúnya és ez az én véleményem!Nem kell itt megismerni senkit:S...ő se ismer...én is szívesen segítek ha valamit tudok és Randy is (ezt már tapasztaltam is)szal nem vagyok olyan mint amit magyaráz:S...nem lényeg neked pedig bocsi,nem mindet ide akartam,de jött a szó az események után..:S
akkor kókány,legyen igazad. kifejezetten nem érdekel az ilyen piti veszekedés arra való lenne ez a fórum,ha valakinek valamilyen megosztani valója van,vagy segítség kérése,vagy segítség adás kellene valakinek,akkor funkcionálna ez a fórum. zárjuk le a témát sztem,értelme nemsok van
Igen, pontosan: az kókányolva volt. Ismerd meg a két évvel ezelőtti előzményeket, és utána szólj hozzá érdemben, amúgy meg, ha nem tévedek tevéről nem mondtam semmilyen véleményt.
nem fogok magyarázkodni hogy "u mennyire jó az a mito" minden tizen éves motornak van annyi baja mint a nyű,csak valaki kókányolja,valaki megcsinálja igényesen. amugy ismerd meg tevét,aztán mondj róla ilyen véleményt.ennyit fűznék hozzá.
ja és még annyit, hogy felvettem a kapcsolatot a ksisráccal tegnap, kimentem megnézetm mi a baja a gépnek, mert elsösorban tisztelem a motoros társaimat, és nem számit hogy 18éves, felvállalta magát, és elmentem segiteni, természetesen ha motorost látok az uton megállok ha tudok segitek, de ne adja az uristen hogy ebbe a zoligyerekbe fussak bele,mert ő lessz az egyetlen kivétel ezalól, és az is elöfordulhat a stilusa miatt lehet hogy még egy állast is fog kapni, mert baszottul zavar hogy egy nyikhaj kis buzigyerek névtelenül köt belém, és ha visszaolvasol, láthatod nem én kezdtem a degradálást
azzal inditottam hogy megragadt, te is tudod mennyi a henger dugóval, aztán a gumi igaz nem a gyári pirellit vettem mert sokalltam az árát, de igy sem volt olcsó és 160as a hátsó, a vezetékeléshez annyit nyultam hogy bekötöttem a féklámpát, cseréltem benne olajat, és azt hiszem vagy gyujtást vagy generátort már nem emlékszem pontosan. a lámpakapcsolót valoban én törtem le, ennyi, mind1 ne vitázzunk, jó ötletnek tünt az átalakitás, nem mindenkinek tetszik ennyi, egy a lényeg a gazdájának bejön hamarosan elinditjuk rendberakjuk átnézzük és boldog lessz a kissrác, engem a többi nem érdekel. csak nem szeretem ha degradálnak névtelenül, sokan ismernek itt a forumon, és egyik topicba se kötöttek még igy belém mint itt egy szaros "ocskavas miatt" ennyi üdv
Én csak a kocsid hoz fűznék annyit h kurva jó:D...más színben mégjobban tetszene,de tényleg baromi kafa!piszok jól néz ki! Mondjuk Evo Mito-t nem tudsz szerezni véletlen?xd bocs ha hülyeséget kérdeztem xd
Üdvözletem mindenkinek csajok,lányok,hölgyek, srácok,fiúk,férfiak s egyebek... Ma megrendeltem a Vadi új 2009-es Hyosung GT250R EFI-met a gyártótól egyenesen... Nem fogjátok elhinni, de adókkal és szállítással együtt 540 000Ft Citromsárga lesz...Házhoz hozzák a gépet. Rendszámoztatás 140 000Ft lesz és 680 000Ft-ból van egy vadiúj GARANCIÁLIS gépem. (Hyo garancia Spironak kötelező vállalni, csak szervizeltetni kell náluk) Mindössze 1 hónapot kell várnom rá... És spóroltam nem kis pénzt, bár amég a kocsim el nem kel addig ott fog állnia dobozban szerelő házunkban hátul és várja,hogy levizsgáztassam Szóval, ha valakit érdekel a kocsim majd reklámozzátok nektek is tetszeni fog, lessétek meg csak meg^^ link a verdához Illetve bárkinek kell 250-es vagy 650-es gép szívesen segítek benne 650-es is csak 640 000Ft mindennel együtt Vigyorog+140 000 rendszámoztatás... Vadi újak 2009-es EFI-k stb... 2010 is tudok hozatni ha minden igaz. És nincs adó meg APEH ezekben már mind benne van az EUROTAX Kacsint . Ha esetleg akartok rendelni szóljatok aztán még faragunk az árból valszeg^^
Csak ez a teve buzizik itt össze vissza meg magyaráz:S magyar meg én löktünk egy véleményt(én teve után miután undorítózta a mitot)h nem jön be,szal az ő fejidomja pocsék, és volt egy beszólásom h "gyagyás" ha azt állítja h nem....ezért én bocsánatot is kértem vissza lehet olvasni.De ő meg elkezd itt buzizni meg blabla....azért álljunk már meg h én leszarom h ő hány éves meg h neki 12-es ninjája van!meg h szerel.ő elmondta a vélemyényét és mi is.én akkor sem hagyom magamat,Randy pedig elmondta h hogy is látta a mocit és ő meg páne semmit nem mondott a tulajról!JELEZNÉM H A FELÚJÍTÁSRA ÉN SEMMIT NEM MONDTAM!ha tényleg a haálból hozta vissza akkor elismerésem!nekem a fejidommal volt bajom h az valami pocsék!nem azért mert ő csináta hanem azért mert csúnya és ez az én véleményem!Nem kell itt megismerni senkit:S...ő se ismer...én is szívesen segítek ha valamit tudok és Randy is (ezt már tapasztaltam is)szal nem vagyok olyan mint amit magyaráz:S...nem lényeg neked pedig bocsi,nem mindet ide akartam,de jött a szó az események után..:S