ez a te véleményed,volt,ez meg a miénk.Akkor hol a baj?....ha én kezdtem a "sértegetést" akk tényleg bocs nem úgy értettem,vagy akartam,de ne fikázz semmit míg a tied nem különb és sztem nem az...szal tök 9 ráérünk itt játszadozni ezzel sztem:S
és ha figyeltéál volna okoska, akkor azt is láthattad hogy arra irtam hogy miért is alakitottam át nekem nem tetszik nekem ez a véleményem de akkor se gyagyásoztam le egyikötöket sem, föleg nem névtelenül én felvállalom aki vagyok, és állok elébe bármilyen kis buzeránsnak aki beszologat, anno régen volt kötületek egy ugyanilyen kis gyökér azóta is lapit mint szar a gazban, gondolom veled se lessz másképp.
"a régi mitónak az eleje valemi félelmetesen undoritó" ezt ki írta akkor nagyon okos? anonym:S....attól még gyagyás vagy ha elfelejted mit írsz.te kezdted itt el nem?:S...miért szóltak volna? én nem beszólogatni járok ide,csak zavar amikor valaki fikáz valamit mert neki "szebb" van holott 10ből 8 embernek nem tetszik!olvasd vissza ha elfelejtetted h mit írtál:S
már bocsánat nem én fikáztam hanem te és nem én idiotáztam hanem te, és tölsd már ki az adatlapodat ha más nem kamuval, nem szolt még rád senki, csodálkozom
annyi eszed van ami látszik,meg a kúlturád is annyi ez megnyílvánúl a szövegedben.Lehet te kotorászol más anusában h ennyire a szádra veszed a nevüket.TE magyarázod itt a mito fan-okat és mégis te véded a saját hányadékodat.persze ezzel semmi baj.elkezdted lehordani a mitot mert neked nem a gyári volt ezért az csak szar lehet,de ha vki a tiedre mondja h az akkor már sértődött vagy és a sírás kerűlget:S szóval ennyit erről.hidd el h nem nagyon izgat az ízlésed,de ha fikázod másét akkor bírd a kritikát akkor is ha az neked szól!...köszi:D
én meg javaslom hogy töltsd ki az adatlapodat névtelen, mert igy könnyü beszólni , az hogy gyagyás még lenyelem mert valóban nem itt a helyem, a másik mert egy anonim fasz mondta, ugy gondolom senkit nem bántottam itt, de az évek alatt rá kellet jönnöm itt a mito topicban szeretnek beszologatni (tisztelet a kivételnek) a névtelen kis buzik , megyek is másik topicba ahhol olyan emberekkel beszélgethetek akik nem sértegetnek. a gép uj tulajának sok szerencsét kivánok
már megvan az info fényezésről kérdeztem hogy mennyibe jön ki de már kaptam választ azért köszi, matrica szett már megvan beszereztem csak fel kell nyalni de azt majd a lakk alá szeretném :)...
én se nyugi:D nem szeretek vitázni:D....milyen info kell?:D...am tényleg csinálj te matricát!ez nem vicc!Én is csináltam már,pofon egyszerű és van olyan mint a gyári,csak nemtom milyen akarsz!
ez az ő dolga nem vitás,de ha pici péncből akarod megoldani akk egy jó tanács: matricát csinál te rá: filléres meló és nemsok ügyesség kell hozzá én már csináltam párat és nagyon mutatós tud lenni:D bár nemtom mi a terved vele...
nyílván ízlések és pofonok,de erősen kétlem h mindenkinek tetszett mivel csupán 3 évig volt fent ugyanilyen idommal eladáson egy mito és vhogy senkinek sem kelle:S nem is lényeg.nyílván neked kell h tetszen,de mivel te kezdted a véleményed kibontani ezért én is ezt teszem!UNDORÍTÓ!....ha új kűlsőt akarsz,modernebbet akk ne egy majd 20 éves motor vegyél sztem.az h megrögzött MITO-sok? mivel ez egy mito forum ezért aki ide jár az szereti őket,de ha neked nem tetszenek akk sztem máshol a helyed.
tied lett a gép? Tatabáynárol vetted , vagy már elkerült valahová, a powerje meg lett csináltatva? nekem egy vagyonba volt most annyiért árulok egy 1000es kawát mint amennyibe a kis gép volt, amikor hozzám került megnyuztam kicsit és megragadt, és utána csak ömlött bele a pénz, amiota megint sor 4em van azóta ha nyuzom ha nem megy a motor és nem kel fosnom hogy megáll alattam, nem is tudom miért nyultam bele annó jó ötletnek tünt de azóta ezerszer megbántam.
hát figyu izlések és pofonok nekem jobban tetszik ezzel a fejidommal, nekem speckó az a régi módi két kerek lámpa lecsapott elejével nem jön be... új fényt fog kapni matrica szett lakk csilli villi és tip top a motor külseje ...ez most olyan hogy van egy kocsid gyári spoilerrel, neked az tetszik a másiknak meg az hogy akkorát vesz rá hogy súrolja az aszfaltot..
és érdekes modon a cbr1100xxböl eladtak kismilió darabot, és ugyanigy kilóg az eleje, csak ti fikáztátok megrögzött mitosok, 20éves létére végre kapott egy formát, tényleg izlések és pofonok, amikor hirdettem rajtaok kivül mindenkinek bejött, mert ujjabnak néz ki mint amilyen volt. de leszarom mit gondoltok ha akarja az uj tulaj egy fejidom cserével vissza tudja alakitani az eredeti lámpáját "gyönyörü szép mondhatom" prezentáltam hozzá.
a kerek lámpásnak!Akkor te nagyon gyagyás vagy!Ez valami undorító:SSztem piszok visszataszító az eleje kilóg mint valami hajónak szeme meg akkora van mint egy légynek:S....ízlések és pofonok,de ez így egy nagy 0! kinézetre:S
mér azzal a gyári kopott szar fényezéssel jobb volt? a régi mitónak az eleje valemi félelmetesen undoritó, és elsö probálkozásnak ugy gondolom nem szar fillérekből
zolee2:
én nem akarok vitatkozni nem is azért jöttem fel csak segítséget információt gyüjteni