Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ha viszon igazán mindig 170-el járkálsz amit kétlek akkor jobbat tegély bele" a fürészek akár 13-14ezret is tudnak forogni, szóval tudná biztositani azt a fordulatot. De mindenesetre én az agip speedet ajánlom, árba se drága, és jó olaj.(gyárilag is ezt irják elő)
Höhh:D Ennek tavaly a blokkja nálam volt, felujitáson
Szia!
Természetesen nwagyon fontos az olaj minősége,de a sthil olaj is jó bele akárki akármit mond!Lehet az élettartama a dugónak picit rövidebb,de ha olcsón tudsz szerezni bele akkor simán megér,viszont ha veszed akkor nem sokkal.az enyémbe is mindig azt használták és ugyanúgy ment.fordulatra találták ki azt is szal sztem mehet bele.Ha viszon igazán mindig 170-el járkálsz amit kétlek akkor jobbat tegély bele.És Stevenrs50től azért kérdezném h mit ért az olajával?mert ugyani s most ragadt meg a mitoja és ő jó olajat használt mindig!Nem csak az a fontos:S én 1700FT-os olajat használok és hál istennek még nem volt baja:S....nem ajánlom mert nem a legjobb de ha valaki pénztelen az beleteheti!
odadnám csak gumi nélkül a kutya se fogja tölem megvenni a légszürőt
Helló! Kösz a segítséget! Amúgy nem akartam spórolni ezen azért is kérdeztem meg h ki mit ajánl! Jah és a stihl olaj full szintetilus a doboza szerint! De kösz mindent! Meghallgatok még mindenkit h mit javasol és majd kiderül h mit veszek!
A blokknak a bal oldalán hátul az első fogaskerék felett/egy alumínium biléta
köszönöm a segitséget és minden tanácsot elfogadok és megtartok
Hello!
Nem tudom, de én nem tenném bele...
Ha belegondolsz, 1l Stihl olaj 2500-3000 Ft körül van, attól függ, hogy hol veszed. De legyen 2500. Amit én használok, az Igol Racing STS az meg 3100 Ft. 600 Ft-tal több, és tudom, hogy jó olaj. Full szintetikus, nem bedig csak résszintetikus olaj. Ha az olajon akarsz spórolni, akkor a legolcsóbbat tedd bele, így legalább 6-8000 km-enként kispórolhatod egy olcsóbb dugó árát.
De szerintem ne az olajon spórolj...
Ja, és várd meg, hogy a többiek mit szólnak az ötletedhez...
Sziasztok! Mi a véleményetek a stihl olajról mitoba? Ja és keresek hőfokmárőt a hengerfejbe. Akinek van olcsón az írjon. KÖSSZ
Eléggé végleges.
A siófoki utcai balhé elmaradása miatt megyünk mi is oda, mert eleve lesz ott verseny, valami euring kupa vagy miaszösz.
Nevezés 10 rugó, szóval annyira olcsó, hogy olyan már nincs is.(plusz napi izé, ha nincs licenced)

A veteránosokat még kissé fel kell rázni, de akivel beszéltem, mindenki menni szeretne.
Szegény gépet ezt ugy elbaszták hogy rossz nézni...Ez volt az első mito amivel mentem amugy ennek hatására vettem az enyém
Csak akkor még kunszentmártonba szolgált és nem igy nézett ki...
5.22 Ering már végleges?
Eladó egy freccia hűtő gumicsövekkel.
buzerpipa@freemail.hu
Hali sziasztok!Gondolom ti mind értetek a Mitokhoz illetve a Frecciákhoz!Érdeklődnék srácok hogy,hol találom a motorszámot a blokkon?Nekem őszintén egy 7 sebességes Frecciám van(de köztudott ugyanaz a blokk van benne mint a Mitokban),és tegnap lefoglalozták,mert eladom,de a motorszámot nem találtuk.Segítsetek légyszi!Előre is köszi mindenkinek!Szép napot,jó motorozást!Sziasztok!
köszi szépen naggyából én is 40 körül tippeltem volna :) és jó hgoy pont olyan irt akinek idomot is kellett javítani mert enyémen is teljesen más fej idom van és kéne rajta egy kis javiitás ugyhogy remélem minden okés lesz:

ilyen most a gép
Nekem azthiszem nem gyári, talán rövidebb az áttétel nekem is. De talán a hátsó lánckerék gyári méret, és az első kisebb. Lehet holnap megnézem. Viszont már lassan cserés lesz, de az első lánckerék majdnem új.
nekem összesen 42 ezer ftból jött ki
-5ezer ft volt az idomheggesztés(a fejidomom törve volt,meg a farokidomon,és az oldalidomon 1-1 repedés)
-12e ft volt a festék ( 2komponensű,5deci piros festék+2 deci edző,csak kívülről lett festve az összes idom)
-20e ft volt a munkadíj(ebben benne van a szórógitt,és a sima gitt+a munkadíj)
+ba még utánna elvittem átpolíroztatni az idomokat miután fel lettek szerelve,volt 1 2 nagyon apró szemcse,ami bennemaradt,mert nem festőfülkébe lett festve. de amúgy nagyon szép lett. ha minimum egy ilyen festés akarsz mint az enyém..ilyen árakra számíts. itt egy kép.:
halihó! tud valaki olyan infot hogy egy teljes mito fényezés mennyibe jöhet ki kb? piros fehér színből :)
hát jah,van rá 1 vevőm,csak nemtudom hogy eladjam e,igazából csak kíváncsiságból raktam fel,mert még van egy kis időm a kategóriaváltásig.
14 -41 a gyári,ahogy hurkafej leírta jó állapotban van az első és a hátsó fogaskerék is,és a lánc is. együtt lettek cserélve szettben,az előző gazdájától ugy vettem meg,hogy kicserélte,és mikor megvettem alig volt pár km- a láncszettben. lenne gyári láncszetted cserébe?
a gyári áttétel 14-41, de elég sokan használják 14-43-al, mert igyis ugyanannyit meg, csak jobban gyorsul 1 picivel.
Sziasztok szerintetek az élet tartam nagyobb pollini hengerrel mennyit csökken? Főtengely menyit bír így? Végsebességre mennyit kéne hogy menyen? Várom a hozzászólásokat
Jah és még a cagivás oldal nem indlt be mi?
sanyeee van kapás a motorodra?
és esetleg külön a gumi 1500-ért?Mert nem szeretnék komplett légszűrőt, még igy is kellpár cucc a motoromra ezeken kívül
Hali
Kb hány km-et ment a lánc? Egyszerre lett cserélve a fogaskerekekkel?
A többiektől kérdezem hogy mik a gyári áttételek?