Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végigolvastam az egészet,így már értem a dolgot. hát nem biztos hogy tudhatta, hogy van powerteszt amikor elment megnézni a motort...jobban mondva én se tudtam mikor megvettem az enyémet,hogy van benne power teszt.
sajna nincs, nekem 15-43 van rajta, de nem cserélek, most vettem új láncot rá
am nekem se nyit,valami gáz van vele,csak nyitva van,de attól még mennie kéne 90 fölé akár zárt powerrrel is,nekem pl 130körűl megy zárt powerrrel is,ha meg úgy veszi meg h nem veszi észre h gyújtáskor nem nyit,akkor meg is érdemli sztem,az már nem átverés!
pont erről van szó,hogy lehet nyitva van,azért olvasd vissza az egészet,mert már ezt felvetették,de a sráctól még mindig nem tudtuk meg h nyit-e ha a gyújtást rá adja:S
értem. az nem lehetséges hogy mindig nyitva van a power? alsó tarományba sokat kap,felül meg megy mint a meszes? általában mikor valaki elad valamit,akkor így szokta megoldani...hogy mennyen,az a lényeg,az már nem hogy a másik szopja fele a faszt magyarul...
szereztem léptetővillát,2e ft volt...ezen a héten remélem már tudok próbakört menni
Neki nem a power beállítás kell,hanem a karbi valószínűleg,mert nem pörög és nem megy normálisan.A power gond annyiba jött fel h nyit-e mert az is számít ha nem nyit,vagy csak nyitva van és 7től kezd el menni mint a golyó,mert neki ilyen problémája volt csak 90-nél nem akar többet menni.Ha nem olyan célból írtad akkor nincs gond,csak van itt olyan aki köcsögölni jár fel és csórónak nem segít hanem inkább a hülyeségeit magyarázza meg okoskodik:S
egyátalán nem okoskodni akartam,csak leírtam hogy miként kell beállítani a powert,ennyi. de akkor elkell menni a szerelőhöz és megkérdezni tőle,ha a fórumos segítséget nem fogadja el az ember. ennyi....nem flegmáskodásnak írtam.
Nem a power nyelv beállítására gondoltam!ha kicsit használod amid van akkor egyértelművé válik h a power nyelv beállítását nem lehet hang alapján beállítani ....mi előtt okosakat szólnál értelmezd amit írok!És nem fikázni kell valakit,hanem segíteni!Ő itt segítséget kért és próbálkozni kéne,nem feljönni és baromi okosan oktatni valakit.köszi!
a powernyelvet 0.9-1 mm-re kell állítani a dugótól,nem hallás és érzékelés alapján,annyi erővel rakd bele ahogy esik,had verjem szét mindent
csak a kopólamellák vannak meg,jó állapotban. de lehet tudok hozzá adni fémlamellákat is,majd megnézem. 4ért odaadom,postával együtt 5ezer,ha előreutalsz,ha utánvét akkor 5600 körül. érdekel?
elég szépet megy vele,lenne gyárid cserébe?
Sziasztok!
Engem olyan cucc érdekelne,hogy idom felfogató gumi bakkok(amikben az anya van)ha lehet akkor az egész szett kellene!Akinek van kérem szóljon!Köszi előre is!
Ahogy már mondták először a powert nézd meg h nyit-e,mert az is fontos.Leginkább hallás és érzék alapján tudod beállítani,vagy szerelővel esetleg aki komolyabban foglalkozik vele,elvinni.beállítod a tűt valahova mondjuk középre és a levegő állító csavarral szabályozod neki a levegőt,közbe pörgeted,hallgatod h jól jár-e.Persze mindenekelőtt szed szét darabokra és kompresszorral az egész karbit fújd ki,a porlasztókkal együtt,mert ha pici dugulás van akkor már nem lesz okés.ha ez megvan ajánlanék egy értelmes gyertyát mondjuk ngkb10eg vagy b9eg,de a champion is megfelel amit már írtak és ezután jöhet a behangolás.remélem tudtam segíteni,sok sikert!
köszi
hogy tudnám beállítani? mert tényleg így működik
Mennyit kérsz a kuplungszettér? csak a kopólamellák vagy a fémek is?
13-45? mennyie gyorult azzal a gép?
jó állapotú láncszettet cserélnék(13-45,did lánc) ,gyári láncszettre.
van egy eladó gyári rezóm,egy kuplunglamellaszettem,2 lábtartóm,és egy használt asso werke dugóm,akit érdekel írjon
hello:blokk alatt mit értesz pontossan mi kellene?
msn:misoc160@freemail.hu vegyél fell és megbeszéljük
állt este 8-10 között vok fenn.
családi okok miatt eladóvá vált a 125-ös Rs-em. Olasz papirokkal én 50-es ként használom de forgalomba helyezhető minden papírja megvan hozzá! Kitűnő esztétikai és morikus állapotban van új:lánc,festés,plexi,gumik érdeklődni:balazs1616@citromail.hu Tel:20/93 16 765
Okés,azért köszöntem!
családi okok miatt eladóvá vált a 125-ös Rs-em. Olasz papirokkal én 50-es ként használom de forgalomba helyezhető minden papírja megvan hozzá! Kitűnő esztétikai és morikus állapotban van új:lánc,festés,plexi,gumik érdeklődni:balazs1616@citromail.hu Tel:20/93 16 765
Nincs sajna pedig azt hittem van...mert amit vettem blokkot darabokba abba ugyemlékeztem hogy van de csak a rudazat van a kis lemezzel ami forditja a hornyostengelyt.
Ezek tulfolyó és szellő csövek nem kell nekik menni sehova nem ezek miatt nem megy a géped.Ezek alapján amit leirtál sztem nem müködik a powered hanem fix kivan nyitva akkor csinálja ezt.Az hogy 7 ezernél ugy megindul mint akit seggberugtak az még nem azt jelenti hogy nyit a power.Amikor ráadod a gyujtást nyit zár 1et?
cagiva mito evo ülés alatti idom jobbos balos eladó plusz komplett hátsó idom lámpával üléssel együtt gyári matricázással