Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez engem is érdekelne!van egy 125-öm. a karbinál egy csövem hiányzik,egy pedig szabadon lóg. nem is megy normálisan,és elég jól fogyaszt is.ha a pover szelep kinyit megy mint a golyó, de finomabb menetbe meghal. 90 fölé nem is megy. esetleg valami beállitási modot tudtok?
Azok szelőzők, úgy érzik jól magukat
köszi
Az al benzincsövet az al tankba, a segéd benzincsövet a segédtankba, a harmadikat meg az alsegédtankba:)
Holnap (vasárnap) megnézem sztem van nekem...
Sziasztok. Dellorto PHBH 28 RD karbin van a fő benzincsőn kivül még 3nak hely azokat megtudná vki mondani h hova kell bekötni? köszi
szia erdekelne a cagiva mito I-II motor blokk kulgy mail arros_csabi@yahoo.com ra elore is koszi s akor joban beszelunk
szia erdekelen a cagiva mito blokk ir arros_csabi@yahoo.com ra mailt koszi
sziasztok nekem kelene egy cagiva mito motor blokk teljesen!irjatok mail arros_csabi@yahoo.com!akor vani fogom kozii
gyertyát champion n2c-t használj sztem, ez azért jó mert olcsó és nincs rá panasz, volt akinek a 2500FT-os NGK nem vált be, de a champion igen. olajnak meg motul transoil expert 10w40-en ajánlánlják
kössz a gyors válsazt,de az tényleg sok érte:S
hello:nekem van léptető villám csak léptető villa=5eft(azért drága külön mert meg kell bontani egy váltott ezért)
vagy komplet freccia váltó=12eft
hali!
nekem a kuplung felőli oldalról kellene egy léptetővilla,ami elvileg azért felel hogy minden váltásnál csak annyit forduljon a hornyostengely amennyit kell.Azthiszem, h mito-é vagy frecciáé is megfelne!Jövő hétre kellene,mret össze kellene rakni a mocit!
hello: van feszabályzó =5eft
posta utánvételel tudom küldeni.
érd:06705377495
Tanácsot szeretnék kérni!
MIlyen olajat illetve gyertyát javasoltok !
Előre is köszi a válaszokat!
Úszónál elmozdul a komplett myereg, ettől úszó.
dehogyis majd bekopik az...a szabadon levő betétnek odanyomja a tárcsát a másik.Az upside os nál már a belsö oldalon is van 2 dugattyú
Utánanéztem, hogy az úszó nyereg hogyanis működik, szóval ha alapállapotban az a betét a tárcsához ér amelyik mögött nincs dugattyú, akkor abból reszeljek le 1 picit?
Mito1 első fékének mi a logikája? merthogy 1 oldalon van a két dugattyú, és akkor a másik fékbetét miként hasznosul?
Mert ma kicseréltem benne, és az üres oldali picit surlódik a tárcsához.
sziasztok

Van valakinek eladó fesszabájzója? mito evo-hoz.
Nekem ma jött meg a lánc, az olaj, és a fékbetétek :D
Szóval még ma fel akarom rakni rá a kerekeket és fékeket feltölteni friss olajall aztán légtelenités
Köszönöm szépen, én is 120 ast rendeltem csak nem tudtam mennyi a gyári
eredeti áttétellel nagyvas szerint 114, de én inkább vettem 120-asat, meg nekem kell is a nagyobb áttétel miatt :D
Mitora hány láncszemes lánc való?
megérkezet a csomag?