Kurvára nem érdekel mit mértek !senki nem kérdezte egyébként, holt szezonban tanuljon kis modort!Igy nem szoktam szólni senkihez mástól is elvárom !A katalólogús adat annyi nézzen mindenki utánna másképp nem szeretem a mindenbe beleszólosokat .Na tovább az ügy nem érdekel .
Dede istvan keress meg !Téged nem lehet mert arctalan vagy,kitöltetlen adatlappal a többit négyszemközt :A többi itteni értelmes magát vállaló embernek mondom aki közé nem sorolnálak hogy a 92es c.mito racing katalogús adata 42 le!
én tagja vagyok a mito "klubnak" myvipen , egyébként egyéni véleményem h az rs-sel amikor mentem (sziv lámpa) oan volt mintha benne ülnék a miton meg mintha rajta de a mito rövidebb elörébb van a sulyont sztem pályán rövid csiki csukin jobb lehet de az rs jobban birta az idő vas fogát és a cég is tehát ez terjedt el jobban , ha lesz idén motor kiálitás lemérem idén is végülis mamis vagyok vagy mi de ha nem lesz akkor is leméretem majd csak ha jobb idő lesz de igy kipu-karbi tuninggal le lesz mérve
Hahó mindenki!
Nem tudom mennyien vannak fenn közülettek myvipen de ha lenne rá érdeklődés csinálhatnánk egy mito-s klubbot!
Töltenénk fel képeket stb. szerintem jó lenne!
Várom a hozzá szólásokat!
Megjegyzem csak egy ötlet!
Különböző a hengere, meg kezelhetöbb, de én most az "erő viszonyokra" gondoltam, nem hiszem hogy nagy különbség lenne a két motor közt (pl. 5le keréken)
Hol lehet olcsón beszrezni?
Egyébként télleg fizetős:S bukta
Tiszta köcsögség.
Ha kellet is szerintem már nem kell de ennek utána járok!
Nem tudom mennyien vannak fenn közülettek myvipen de ha lenne rá érdeklődés csinálhatnánk egy mito-s klubbot!
Töltenénk fel képeket stb. szerintem jó lenne!
Várom a hozzá szólásokat!
Megjegyzem csak egy ötlet!