Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mintha neked lenne képed
Kurvára nem érdekel mit mértek !senki nem kérdezte egyébként, holt szezonban tanuljon kis modort!Igy nem szoktam szólni senkihez mástól is elvárom !A katalólogús adat annyi nézzen mindenki utánna másképp nem szeretem a mindenbe beleszólosokat .Na tovább az ügy nem érdekel .
vagyis a tavalyi
papíron esetleg
az idei magyar bajnok motor 38,6 lóerő padon, alpok-adrián 196ot mértek neki célegyenesben! a 20 évvel ezelötti mito-d meg 42 lóerő
úgy nézem dede barátunk sehol se elérhető ,kivétel az rs 250 topic ahol elzavarták mert mindenbe bele szól ...ilyenek az arcnélküliek.....
Egyébként arrow sportdobokról mi a tapasztalat?
Hol lehet olcsón beszrezni?
Dede istvan keress meg !Téged nem lehet mert arctalan vagy,kitöltetlen adatlappal a többit négyszemközt :A többi itteni értelmes magát vállaló embernek mondom aki közé nem sorolnálak hogy a 92es c.mito racing katalogús adata 42 le!
alkatrészek eladók sok minden van érd:kozilali@vipmail.hu
az iwiw is fizetős....most néztem meg
Srácok és ha iwiwen csinálnánk klubbot ott is fizetős?
Hát nem tudo milyen klubnak vagy tagja de én nem találtam semmilyet
Egyébként télleg fizetős:S bukta

Tiszta köcsögség.
én tagja vagyok a mito "klubnak" myvipen , egyébként egyéni véleményem h az rs-sel amikor mentem (sziv lámpa) oan volt mintha benne ülnék a miton meg mintha rajta de a mito rövidebb elörébb van a sulyont sztem pályán rövid csiki csukin jobb lehet de az rs jobban birta az idő vas fogát és a cég is tehát ez terjedt el jobban , ha lesz idén motor kiálitás lemérem idén is végülis mamis vagyok vagy mi de ha nem lesz akkor is leméretem majd csak ha jobb idő lesz de igy kipu-karbi tuninggal le lesz mérve
Egy idő után kell fizetni( talán 1, vagy 3hónap). Azért is szoktak megszűnni, mert havonta kell smset küldeni.
Biztos hogy fizetni kell?
Ha kellet is szerintem már nem kell de ennek utána járok!
Volt már jó is volt csak ugye arra is fizetni kell ami hijján törölve lett...
Én fenn vagyok felőlem nyomhatunk
Hahó mindenki!
Nem tudom mennyien vannak fenn közülettek myvipen de ha lenne rá érdeklődés csinálhatnánk egy mito-s klubbot!
Töltenénk fel képeket stb. szerintem jó lenne!
Várom a hozzá szólásokat!
Megjegyzem csak egy ötlet!
Nem kell valakinek NewFren lamella szett, nagyon olcsón? Sürgős lenne:S
De az aprilia rs el se...Ezek utcai gépek a honda rs meg csak pályára készült versenymotor.nemmind1
Srácok nem tudjátok a műszakin mennyire szeretik az arrow kipufogót? Vagy eggyáltalán ott mit néznek? Előre is köszi!
Akkor a tiedre emlékeztem, meg talán cmc forumba láttam mérési eredményt és ha jol rémlik az is vhogy 26 le környékén volt.
nekem nem tetszik ez a honda
Különböző a hengere, meg kezelhetöbb, de én most az "erő viszonyokra" gondoltam, nem hiszem hogy nagy különbség lenne a két motor közt (pl. 5le keréken)
meg 60kg-al könnyebb