Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*1db reszelő fej 4-5e FT
végülis ha aztnézzük csak 1db 4-5ezer ftde igazad van a 20e még elég baráti ár.
dsr02@freemail.hu, dobj egy mailt mit kellene reszelni.üdv
hellosztok megtudná nekem mondani valaki mien olaj jo amitoba és hogy menyi kel belle? üdv!
szewa
hát nekem lenne 1 tippem h mi a gond
szerintem kiment a gyújtáselektronikád azért nincs szikra
nekem is igy volt 1xerü a megoldás elmész valami szerelőhöz és ő kiméri neked h meddig jön áram
de mielőtt még elvinnéd nézd meg a vezetékeket a gyertyapipát szal mindent
mail címet kérnék
..Ha már itt tartunk..
Tudtok vkit, elérhetőséggel..v honlappal..v bármi..aki foglalkozik henger reszelésével?
Szia off!
Természetesen a váznak minden papírja megvan,/törzskönyv,forgalmi,rendszám,motorszám,stb/ nevemen van.
2011 08-ig van vizsga,az ára 60000ft.Egerben található.
üdv
Helo.
A váznak minden papirja megvan? Műszaki meddig van? És az ország melyik részén van? Milyen árra gondoltál? bocsi a sok kérdésért
Ha valaki vágja ért az elektronikához szóljon már vagy vegyen fel msnre!
msn:shooter911@vipmail.hu
Fontos lenne!
kössz mindenkinek!
Ja, hurkafej kössz a rajzot!
összeadom az összeget és---olaszból vagy bárhonnan hozatsz 1 92-94 közötti mito racing ami 42le ---kint hozzádvágják csak vigyed-
... nem mindent a simsonhoz kell hasonlítani. Aki ki akar vele menni madarasra,vagy bárhova ,az megveszi,vagy akár megcsináltatja magának. ebből nem kell a vita hogy mi mennyibe kerül...ha eltudja adni,akkor eladja,a másik meg használja,mi ezen a problem?
Én most megmondom 60 e kipufogó+ 80e henger sose lessz eladva..irhat bárki bármit nekem ha elosztja 2 vel még ugy se.Ez nem gsx-r ,cbr .Egy komplett motor evo 3-400 .miről beszélünk ?
Fogadni mertem volna rá hogy te bele fogsz szólni...Nem reszeltettem még hengert de nem is igen fogom azért sokallom rá azt a 20 rongyot...
mert szerinted mennyi? 5ezer? nem simson ez.
Szórakozik valami, majd hnap megpróbálom feltölteni újra.. sztem virusirtó gond
csak 1 képet töltött fel itt a másik
Itt egy kapcsolási rajz
MIndenki!
Baj van gyerekek! Nem ad szikrát a gép, a trafónál mértem feszültségetc de nulla! Valaki segítsen! Valami ötlet?
Egy kapcsolási rajz is jól jönne ha van esetleg valakinek!
Ha 30 a dugó 30 egy jó henger.És kétlem hogy egy reszelésért 20 ezret kérnek.De igy 80.És akkor még a dugó is uj benne.Amugy én az első hsz-ben azt hittem gyári sp röl van szó.
Ha 80 ezret látsz, akkor hengerfej nélkül nem sokra mész.
Kb ugyanennyire jön ki a dolog ( ez az ár szerintem reális). Én inkább a hengerfejet drágállom.
én 80ezret látok..
számolj már mennyiért veszel egy ilyen dugót meg henger + a megcsináltatása...
nem 80ezerre jön ki
Hogy érne...veszel egy alap hengert egy hozzáértő emberkével megreszelteted és nagyobbat szol mint a gyári sp kevesebb pénzért.Utcára meg nemigen vesz senki sp-t ennyiért biztos nem.
ez nem gyári sp ez idén lett csinálva alpok-adriára de telefonon elmond mindent.