Képet tegyél már fel róluk.
Most raktam össze a 2 elsőtelót és igy kiszerelve kinyomja magát mind2 teljesen de amikor még nem volt szétszedve ugy össze volt esve az eleje...mondjuk a 2 telószárbol összesen jött ki 4-5 deci olaj.Remélem mostmár jó lesz
Hát hallod az enyémet se lehet már ennél széjjelebb szedni... Teljesen vázra van szedve eddig ott tartok hogy a nyakba meg a himbába meg zsiroztam a csapágyakat lefestettem a segédvázat meg a lengővillát.ma vettem egy doboz Agip Fork 7.5w-t még a felni van hátra és rakom össze.Aztán a blokkal végülis nem sok meló lesz abba csak dugó meg fötengelyszimering csere és akkor lessz egybe a váz a blokkal aztán megy rá a többi cucc az már haladósabb lessz...ha minden igaz. Aztán mehet műszakira.
Ejjjhaa, lesz vele munkád. Mondjuk az enyém jobban szét volt szedve (vázcsere), meg minden apróság átnézve. Egyedül elég nehéz volt összerakni DE mostmár csak az első féket kéne megcsinálnom. Úgy néz ki, hogy a jobb oldali teleszkópszárban kikopott a a menet amibe bele kell csavarni a fék tartóját. ÉS annak a csavarnak a tövén nektek is ritkított menet van?
UI: A régi vázam (hibátlan, SKF csapágyakkal) olcsóért eladó!
Érdeklődnék hogy valakinek eladó mito hengere?
Mind 1 h milyen állapotú. Esetleg dugóval együtt.
Várom az ajánlatokat
Most raktam össze a 2 elsőtelót és igy kiszerelve kinyomja magát mind2 teljesen de amikor még nem volt szétszedve ugy össze volt esve az eleje...mondjuk a 2 telószárbol összesen jött ki 4-5 deci olaj.Remélem mostmár jó lesz
UI: A régi vázam (hibátlan, SKF csapágyakkal) olcsóért eladó!
sok minden van