Mennek ám az ajánlatok :D
Ha valakit érdekel tudok egy blokkot főtengellyel, kuplungal, gyújtással együtt. Komplette 15-18 körülre gondoltam, ez olcsónak tűnik.
Úgy látom nagy a válság most tényleg
pc kormány 5Eft+mini pc 15 együtt 20.000Eft
hangfal sett 8EFt
módosítottam az árakon
Cagiva alkatérszek
gyújtás alaplap stb 12Eft
Váltó 7000eft kompletten kuplung 5000Eft különolajzás 2000Eft
blokkfelek 2000Eft
apróságok pár ezer forint...van minden nagyon olcsón!
Szerintem a mostani gazdasági helyzetben eladni nem érdemes semmit mert üvöltö szegénység van mo- n pedig ahol én lakom az ország egyik leggazdagabb része/Szentendre -3 ker dunakanyar/.Most venni kéne bármit mert nincs kereslet se motorra -autóra házra stb csak csekély.Én az autómat Győrből vettem egy öreg kuláktól/nagy földbirtokos/Borozgatni akart velem majd mondta hogy mehetek..Megkérdeztem 20 perc múlva oké hogy storyzgatunk de az ára nem kell?
Azt megtanultam, hogy soha nem szabad elmondani, hogy honan jöttél :D
Mert ha megmondod neki, hogy 200 km-ről, akkor úgyse fog engedni, mert elviszik...
Amikor voltunk kocsit venni, akkor a kereskedésbe rögtön azzal fogadtak, hogy maguk jöttek pestről ? Ezek csak dumák, hogy azthidd ha most nem viszed el akkor majd másnap már nem lessz ott
001 jó az annyiért véleményem szerint.A két kerékért jó pénzt lehet kapni, a mito kereke univerzális szinte minden enduróba jó -szupermotósok keresik.Ha olyan mitot vesz valaki brutált lehet bukni rajta ,amit én szétkaptam az előzö tulaj 180ért vette és 110et költött utánna a blokkra evo henger főtengely hajtókar stb.Tehát majd 300 ba volt a 91es mitó utánna én majdnem ajándékba kaptam.Nade ilyen szerencsém nem nagyon lessz mostanába.
Én is akartam alkudni de nem engedett nekem se... Mondván igy is elég sokat bukik rajta.Mondjuk igazat is adtam neki mutatta az adásvételit hogy 260 ezerért vette Ugy vettem meg hogy nem indult és lejárt a müszaki.A blokkjának nincs baja az öniditó kábele nem éritkezett és a gyujtáskábel volt teljesen szarrá oxidálódva a gyertyapipába.festés gyári de karcos a felnik festése teljesen szar és az első lámpa is használhatatlan elsö kerékbe volt még összeszakadva a csapágy ezen kivül amugy többi rendbe van...
Töprengtem hogy legyen 1 pályagép is aztán meggondoltam magam meg beigértek a 2 kerékért 55e ft nemtudtam az összegnek ellenálni.A tiedet nemtudom mennyiért vetted de én nekem dec-ben az eladó 80 ir árat mondott 60-70et megért volna.Majd dec végén azt irta hogy 80ból nem enged ,gondolom már meg egyeztetek.Amúgy ahogy én láttam a motorod azt az összeget megérte,bár a blokkja milyen azt nem tudom.
Nekem pedig még megvételkor is állitotta hogy érdeklődtek de mondta nekik hogy tartja... Mind1 mostmár nem érdekel megvan az a lényeg.Amugy meg téged se értelek..vettél egy teljesen jó motort ami rendszám nélküli volt azt minek adtad el?
Szerintem Magyar 001 a tulaj csak azért tartotta meg mert nem vette meg más.Mint tudod én is érdeklődtem a motorodra csak én azért nem vettem meg mert rendszámos.Amugy még jan Közepén is odaadta volna emailba x forintért.Csak miután irtad hogy te szeretnéd nem köptem bele a levesedbe.üdv
Legalább kifogtál egy korrekt tulajt
Az én mocim előző tulaja jófejnek nézett ki meg minden, de aki előttem "felújitotta" az kábé annyira értett hozzá mintha valaki az oviból rakta volna össze...
A Mito-nak, ha felnyitjátok a tankot, akkor az alatt is ez van? A képen egy planet van. Nekem ez nincs meg. Valakinek esetleg?