Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is igy volt a 2es Mito val...kinéztem már decemberbe de lóvé még a kanyarba se volt...De szerencsére a tulaj nagyon rendes volt ezúton is Köszönet neki! Hogy tartotta még nekem egy hónapot amig összemelóztam a pénzt rá
Ok, de már mindegy.
Volt egy csávónak nagyon olcsón telója és km óra megjhajtója, le akartam volna vele zsirozni az üzletet, már kérdezgetek róla 1 hete mindenfélét, mais akartam volna tőle kérdezni az utolsó infókat amiket tudni szeretnék, erre irja h 2 perce eladta... Na akkor a többi cuccot se veszem meg tőle ha ekkor pöcs...
hello: nekem van powervezérlő elektronikám=15eft
powermotor=10eft
power bovden db=1eft
Igen
Forditott telónál a rugó a féknyereg felöli teóba van?
Persze hogy jó müködő gépböl való
hőgombám is van 1500ft
dave rx van power :irj corleonezoli@gmail.com Sannyee 5e
hello !
alábakoltam és kompletten szedtem ki villahidastol, alsó villahidat ütöttem
Sziasztok kellene nekem mito-hoz power elektronika.Akinek van eladó az írjon és megbeszéljük.Ja és 2 bovden is kellene a powerhez.
És jó is?:) Mert nekem gyujtáson indítatlan motorral 90fok ot mutatott....:)
SOS Kellene nekem 98 as evo kapcsolási rajz mert nincs világításom!aki tud légyszi segítsen!
Alul nincs csavar az alsó villahídbol nem tod kivenni az agyat csak a felsőböl...
Balra tágul
Nemtudod, hogy merre lazul meg? Nekem az a csavar elég viseletes már, és nem akarom szétba*ni. De ha igy nem jön le, akkor úgyis ki tudom venni, hogy az alsót veszem le, és felfelé húzom le, nem ? :D
Én Gerendási vagyok, de mindennap megyek be csabára, mert ott van a suli
Megkérdezhetem hol laksz? Mert én is békésmegyei vagyok és ha nem vagy túl messze még a küldéssel se kéne szenvedni...
egy pár mito sp-s matricát mennyiért adsz?
Le kell venni a feslő villahidat és kijön az egész.Amugy tényleg nem egyforma a sima és az upside villához való kerék.A simába egyenesek a küllők és az agy közepéröl indulnak.A forditottén az agy ball széle felé vannak és ugy hajlanak befelé.
Kéne nekem fordulatszámmérő vagy kilométeróra.Nem érdekel ha karcos, kopott,napsütötte csak működjön ha van valakinek vevő lennék rá vagy csere.
Hello!
A régi villát, hogy szedted ki kompletten villahidastól?
Hőgombám van
Rendben
Esetleg valakinek fordulat számmérőspirálja van meg hőgombája?.
okés. majd ezen a cimen irjál kozilali@vipmail.hu
Jó a fék, lelassit mint malackát a szembeszél
Majd csinálok képet :D