nekem is igy volt a 2es Mito val...kinéztem már decemberbe de lóvé még a kanyarba se volt...De szerencsére a tulaj nagyon rendes volt ezúton is Köszönet neki! Hogy tartotta még nekem egy hónapot amig összemelóztam a pénzt rá
Ok, de már mindegy.
Volt egy csávónak nagyon olcsón telója és km óra megjhajtója, le akartam volna vele zsirozni az üzletet, már kérdezgetek róla 1 hete mindenfélét, mais akartam volna tőle kérdezni az utolsó infókat amiket tudni szeretnék, erre irja h 2 perce eladta... Na akkor a többi cuccot se veszem meg tőle ha ekkor pöcs...
Nemtudod, hogy merre lazul meg? Nekem az a csavar elég viseletes már, és nem akarom szétba*ni. De ha igy nem jön le, akkor úgyis ki tudom venni, hogy az alsót veszem le, és felfelé húzom le, nem ? :D
Le kell venni a feslő villahidat és kijön az egész.Amugy tényleg nem egyforma a sima és az upside villához való kerék.A simába egyenesek a küllők és az agy közepéröl indulnak.A forditottén az agy ball széle felé vannak és ugy hajlanak befelé.
Volt egy csávónak nagyon olcsón telója és km óra megjhajtója, le akartam volna vele zsirozni az üzletet, már kérdezgetek róla 1 hete mindenfélét, mais akartam volna tőle kérdezni az utolsó infókat amiket tudni szeretnék, erre irja h 2 perce eladta... Na akkor a többi cuccot se veszem meg tőle ha ekkor pöcs...
powermotor=10eft
power bovden db=1eft
alábakoltam és kompletten szedtem ki villahidastol, alsó villahidat ütöttem
A régi villát, hogy szedted ki kompletten villahidastól?
Esetleg valakinek fordulat számmérőspirálja van meg hőgombája?.
Majd csinálok képet :D