Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak érdeklődésképp kérdeztem, nekemis SP hengerem van, 2 gyűrűs wössner dugóval, de sztem 100-at nem ér
hívd fel a vmeik számot lécci
Az SP hengernek mi a soroztaszáma?
Sziasztok
Eladó Mitohoz:
-SP rezó 4 fajta lavarral, 2 végcsővel 60e Ft
-SP hengerfej rézbetétes 20e Ft
-állítható cdi 25e Ft
-SP Henger+1 gyűrűs wiseco dugó 80e Ft
-Lánckerék sorozat 3db első/3db aluminium hátsó 30e Ft

Tel: +36203474784
+36202410642
hello!van elado bendixem ha érd irj mailt kozilali@vipmail.hu
Sziasztok!
Ha valakit érdekel,van egy eladó Mito vázam,rendezett papírokkal,rendszámmal,érvényes vizsgával.
érd:+36705144231
Valaki meg tudná mérni nekem, hogy az első féktárcsát felfogó csavrok milyen hosszúak?
Az enyémbe 1.7 centi a menet. Külön ebbe való a csavar, vagy bármilyen jó bele ami pont ilyen hosszú?
hú de jó volt motorozni ma egy kicsit jön a tavasz és még az is kiderült hogy miért nem jó az önindítóm ............. bendix
Én mennék, 2 társammal együtt...
áprilisban ki szeretne jönni fórumtalira? aki jönne,az jelezzen már valamilyen úton-módon!
Kössz a segitségeket, majd kimegyek, megpróbálok kikapni őket először imbuszkulcsal, hátha tegnap óta történt velük valami csoda :D
Csak mellékesen annyit füznék ide, hogy a wd 40 csavarlazitásra is alkalmas/használható, rozsdaoldó, kontaktjavitó meg még sok más dologra, hasznos cucc.
ÓVATOSAN oldalra meg kell kocogtatni kis kalapáccsal
Azt hiába fujkálod wd40el föleg mert az nem csavarlazító nem tud bejutni a menethez...de ha nincs szétmenve a csavar feje akkor beleteszed az imbuszt amennyire csak tudod tegyél rá egy 25-30centis csövet és ugy próbáld meg.Amugy én is igy voltam most az elsötárcsával tettem is fel róla egy galériát nézd meg az hátha segit és olvass a kommentek közt ott is vannak hasznos tippek.
Hello!
Tudtok valami jó módszert a féktárcsa leszedésére? Fújkálom a csavarokat, de nem akarnak megmozdulni :S
Mivel próbáljam meg még befújni wd40-en kivül?
hááát. ha tényleg egybe van és nem széthajtott akkor sztem igen!
Misoc valamikor tudunk dumálni msn-en? A super cityvel kapcsolatban? Én még ma is fentvagyok egy jódarabig!
Vaterás szerzemény 900ft volt annyit megér nem?
gondolom mostani olasz import lehet :D
valódi ,csak homályos a fgép lencséje!
rendszám? műszaki ?
aranyos kis műanyag :D
Nagyon szép:)
Ki állsz egy körre a SC-m ellen
Mipénz?:)
Az új mitóm: