Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akartam még kérdezni hogy Hengerfej is jár hozzá?
enyémet is bántaná ha tudnám hogyan kell helyesen írni
nem lehet mindenki profi,amúgy ahogy esik úgy puffan,nem nagyon foglalkozok vele hogy-hogy sikerül leírni ,profilomat nem húzza le
küldtem emailt
Elnézést, de:
Fojtatlan, lesz, egyezni.
(bocs, csak bánccsa a szemem:)
Egyelőre hétvégéig had lógjon már a levegőben a dolog.
Amúgy folytatlan a kipuff?
zotyavfr@freemail.hu a címem.
Márciusba érdekelne, majd irok ha még meglessz addig
hát van egy gyári mito evo kipuffom,dobom már nincs meg hozzá,5ezer ft ba megtudunk eggyezni? küldhetek képet is ,ha dobsz egy email címet.
lehetséges, hogy pont te árultad a gyári mintája alapján készített kipufogót? Igen gyári érdekelne. Mondjuk erősen árfüggő az érdeklődésem.
gyujtás alaplapon van igen és vigyázz a fordszám szerelgetésével ha azzal van gondod mert könnyen kiüti és nem olcsó dolog
Nah goo szerelni naon nehezen birtam magam rá venni még ahoz is lusta voltam h a motoroazisba ki menjek alkatrészekért....
6000+posta!
ha tudnál valakit akinek kell, megköszönném ha szólnál!
ezt az öreg harcosoktól kell megkérdezned
Köszi Sanyee.
Még egy kérdés a fordulatszámmérönek mi adja a jelet a gyujtás alaplapon van?
motul transoil expert 10W40, agip 10W40
Valaki meg tudná mondani milyen olaj jo a váltohoz?
Sziasztok!
Lenne egy hengerem eladó,komlett hengerfejjel,power mechanikával,hőfokmérővel és vízpumpával együtt...125 ös gyári ,lehet h egy perselyezés ráférne...ha érdekel valakit írjon és megbeszéljük:D előre is köszi!
szia!
Természetesen nem gond!Bár nekem sima telós mitom van,de azért megkérdezem h mennyibe vesztegeted!Hátha tudok segíteni!
milyen kipuffot keresnél? gyári evo kipuffom van,ha az kell szólj.
Én nem szeretem azt, legalábbis én agip párti vagyok.
Szutor megjött a matrica köszi szépen!
Vagy Motul 710, nekem pl az vált be.
aki árulta az után gyártott evo kipufogó rendszert annak még aktuális? Meg esetleg nagykarbi szívócsonkkal valakinek lenne-e emberi áron?
és a castrol power 1 racing?