Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az SP525nek csak a neve SP
nem az olasz motorok szarok hanem a filléres motorok olaszból(mondat értelmezés)
a Hondát nem lehet egy lapon említeni a mitoval kinézetre és motorikusan sem.
hát nemtom, nem értek hozzá, de emlékeim szerint, a két motor hngere is máreléggé különbözik.
Az rs irányítása bitzosan jobb..

vagy mittomén:)
Tudom tudom Azért irtam a végére hogy nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne köztük, mármint rs-mito közt.
hat ha mar apriliarol v szo vegsebessegre lassubb (af1 rotax) vagyis az enyem az volt egy mitohoz kepest na de a kormany rossz uton sokkal nehezebben remegett be a mitom ami most v majdem az utszeli arokba vitt ugy neki kezdett remegni a kezembe a kormany egy kis aszfaltfelgyurodes miatt szoval szar aszfalton sokkal instabilabnak ereztem a mitomat az af1-hez kepest
valaki segítsen már hogy kell úszószintet állítani miton,dellorto phbh 28
Nem tudom, de ha az adatlapját nem töltötte ki akkor nemhiszem, hogy a mindenható lenne.
hát ha veszel egy komplet mitot evot donornak akk csak ugy tod átrakni a féket legalábbis az elsőt h a komplet elejét átrakod
természetesen keréken
az én mitom amikor mérték igencsak harmat állapotban volt és nem nyitot ki a powqer csak egy nagyon picit igy 23,6Le volt
Nyílván te nem tudod ki az a Dede István.
Elvileg nem szabad benzinnel mosni, mert a csapok alatt van a kenés egy műanyagos gumi cuccba, és ez le van zárva, azért hogy a kenés megmaradjon és a viz ne tudjon belemenni. De a benzin feloldja ezeket, és onnantól meg a vége felé a lánc élete... Totalbike-n olvastam, de most nem találom a cikket
Nem mitoról volt beszélgetve, hanem rs ről.
(persze nekem mindegy, egyikhez sem értek:)
Mértél már Sp Mitot keréken újonan 92-be?
A 90087-es henger ami a legújabb hengerek között van és SP525-re rakják 38Le 12000rpn-nél. Ha az olasz motorok szerinted szarok, akkor nézz rá egy mitora, és meglátod, hogy sokkal szebb forma mint a hondák, 94-től a mai napig ugyanúgy jönnek ki szóval eléggé eltalálták a kinézetéte is...
2mérést láttam mitoról az egyik 24 a másik 26 le körül volt, szerintem nincs olyan nagy különbség köztük gyárilag.
sziasztok ma megnéztem egy mitot hogy megveszem donornak odamentem és egy evo volt nem körlámpás . a powerszelep az megegyezik a két motoron? vagy a fékek áttehetők egyes mitora?
hmmm ez nagyon teccik 15900FT-ért bilincs is van hozzá
főtengőn 30 egynéhány az Rs nem?
24 nehezen hihető, az több mint 20 % veszteség lenne a hajtásláncon.
:)
Tess:

Ilyen, olyan, mely, amely, muszáj, klub, lesz, bal, folyik, folyamat, fojt, folyton , folyjon .
Szutor! Gyógyszert szedsz vagy iszol nagy mennyiségben! Tudod mennyi lóerős egy Mito Sp keréken? Hivatalosan mérve ! 31! És ez nagyon jónak számít! Egy gyári nyitott aprilia rs 125 24-26 LE hátsó keréken! A honda rs 125 gyári versenymotor 43 LE ! Miről beszélsz? Az olasz csak a szemetet vágja hozzád és nem az értéket! 42 LE mito- bevizelek a röhögéstől! Legalább ne írnál hülyeséget!
Akkor nekünk limited editionunk van amúgy 2004 es évjáratú!Kössz mégegyszer!
Eladó alkatrészek ha valakinek szüksége van valamire: váltó,kuplung,blokkfelek,deknik,különolajzás,gyújt
ás, balance, fogaskerekek stb Bármi kell írjatok biztos megegyezünk :)OLCSÓ!
pffffff lemostam benzinnel a láncom (remélem ezzel most nem okoztam benne túl nagy kárt) oan makulat lett h nem tudtam eldönteni h ezt használták e ezt valaha még könyeben is forgot a kerék sztem lemostam a motort is az se lett rocc de látszik rajta h használták , fent az uj trafó , jobb lábtartó friss heil coillal nagyon patika a gép jah a lánc épp h picit van meg nyulva de sztem a 43as lánckerék majd ezt is minimalizálja, jah a lánc az eladó ha kell valakinek 3000km-et futott tsubaki omega 520 O gyürüs 4ezer magyar pénz , jönn helyére a did :D
szutor! lehetséges hogy pénteken meglesz a rávalóm,a plexire és a matricára,és egyből írok emailt.
Zolika isten hozott a klubban!Az sp felirat nem jött be?Már ketten vagyunk az országban!És nemsokára sanyee is csatlakozik! Akartam irni a felrakásról de ügyes vagy látom!Nekem is ugyanolyan szinü a motom mint a tied mikori gyártás?
Nem csak henger,dugó,gyűrűk de már elkelt...