Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ! Alkatrészek eladók Mito I, II, és Evo szériákhoz
A képek illusztrációk , de minden alkatrészről tudok képet küldeni !

Váz - forgalmival,műszakival, biztosítással !

komplett blokk- nikosil-es hengerrel, idomok, lámpák, lengőkatok, bowdenek, spirálok, felnik gumival, féktárcsák, féknyergek, fékcsövek, első teló, hátsó teló, tükrök, műszerek, tank , lábtartók, légszűrőház , power elektronika és mechanika is, karburátor , membrán, segédváz , hűtő, hűtőcsövek , folyadéktartályok ... stb

Írj és megeggyezünk !
a felfogatója is megvan.
csak maga a kar van amit húzok, vagy a felfogató rész is a szetthez tartozik?
Cagiva mito1 mito evo freccia supercity 125 bontott alkatrészek eladok: szinte minden van érdeklödni telon:
érd.06705377495
oké jólett ha van gumibakk hozzá akkor fel is adhatod szerintem!
Hello! Bocs, hogy csak most válaszolok, de suliból netezek
Kb. jövőhéten vagy az azt követő héten lesz megoldva a rendszámozásom a Mitomra. Még nem kezdtem el, mert zárva van még a motorosbolt, ahol intézik nekem. Ha meglesz, akkor ha esetleg érdekelne valakit, akkor majd leírom, hogy mi, mennyi, mikor meg hol.
mennyit ér neked?
Ha külön eladnád nekem a kuplungkart örülnék neki
sziasztok!Van egy eladó evó hengerem hengerfejjel együtt,csak javítani kell,valamint 2 első teló plusz alsó villahíd,kuplungkar.ezt az egészet 20 ezerért eladnám.
hello: ilyen lett evo müszerfal
Steven rs50 hogy álsz rendszámozás ügyileg?
Dede istvan inkább nem reagálok a felvetett kérdésre ,tovább nem rontom a mito fórumot annyit nem ér .Viszont ugyanaz jutott eszembe mint SanyeeE -nak hogy:::::senki ne itt osza azt észt vagy ha mégis okosan ne rontsa az egyik legjobb fórumot .Ezt nem Apriliásoknak irom ,sose érdekelt melyik tud 5el többet ,ha száguldozni akarok nagyobbra pattanok,.Ez a kérdés befejezett másról akár veled is irkálok.Köszönöm
Csáó!
Haverom mondta nekemis, hogy mennyek majd a mitoval :D
Március 15 környékén lessz megint a találkozó?
mi se megyünk az rs fórumba beszólogatni,elvárjuk hogy csak akkor írjatok be,ha normális hozzászólásotok van a témához (vonatkozik ez az apriliásokra)
Amúgy egyik haverom felírta az konkurens fórumra (RS 125 ), hogy nem jön valaki Simson találkozóra? (Békés megyeiek)
Na ez tényleg a legjobb fórum...volt...
Nem mind1, hogy mi, meg mennyi?
Amúgy ha Neked van Honda RS 125-öd, akkor versenyezz egyet egy Mito-val, aztán ott biztosan eldől, hogy melyik a jobb...
Mito=utca Honda RS 125=pálya
Nem mind1...
es a rowiw? oda tudok meghivot kuldeni
Szutor! Nincs veled bajom és nem kötekedésből írtam! Csak mindenki dobálózik a lóerőkkel és a végsebességekkel! Lehet 42-t olvastál, de az adat hűlyeség! Nem töltöm ki az adatlapomat, mert nem érdekel annyira az egész, hogy mindig írogassak. Olvasom, amikor időm van és ha már nem bírom, akkor reagálok. De a te házirendedet, hogy ki milyen hangnemben ír, azt pont leszarom! Nem takony gyerek vagyok, hogy rendreakarj tanítani. Az neked nem menne! De ha úgy gondolod, hogy a mito olyan erős, akkor élj abba a hitben, sőt 52le! És 300 a végsebessége !
nem de ezek az adatok godnolom főtengelyen mérve ennyi tehát szerintem olyan 30 ló körül vannak az mondjuk hihető
és ha 42le lenen ott akkor azt is elhinnéd?
Tudtommal az Sp mito olyan 37le körül tudott teljesiteni.
Héé nyugavér eddig a miénk volt a legrendesebb topic adjuk meg egymásnak a tiszteletet! NEM VAGYUNK MI AUTÓSOK
92 körül a gp motorokat saccolták 50 pacalnak
hmm itt két felé választanám a dolgot:Vannak emberi stilusbeli jegyek és vannak az egyenesben 196 os ügyek !Az elsőben az hogy miként szólok egy idegenhez a másik hogy versenyzek vagy kukás vagyok bárhol mindeggy!Ezt az oldalra látogató emberkéknek mondanám.