Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap egy kis takaritás (-sár-) meg idom pucolás aztán pár napon belül first start még fel kell raknom az uj trafomat meg holnap viszem be a hátsó lábtartomat a suliba a jobb oladlit a fékpedál csavar menete oda vanmeg kell heil coilozni szerencse h mult héten csináltam a baéé oldaliba a váltó kar menetét

féket soha többé!
off itt a motoroazisba is tudod postán rendelni és van egy oan bolt h x-bike.hu ott11000ft elöl és hátul is és van rá 2 év gari szintén postázák ha kell remélem segitetem
legalább van ami motivál.
első fém fékcső : 7270 ft
40cm muanyagbevonatu fém fékcső ,4db tömités, 1db 90'os fitting meg egy 25'os fitting meg egy áteresztő csavar

www.motoroazis.hu most nem reklám de olcso non nivos és non jó did gyürű nélküli lánc 8500ft

De ebből nekem még lejött25%
Ja am egyre jobb véleményeket kapok a gépemre...
Muterom:"Uristen lessz ebböl még valami?"
Tesóm:"Ez volt a motorod?"
Sógorom:"Az ott a Mito?Hát nem sokat tennék rá hogy az még menni fog..."
Ma eljön haverom mondom gyere nézd meg az uj gépem...Beérünk a garázsba:"És hol a motor?"
heló!
esetleg első féknyeregre nincs szükséged! occsóóó! (multkor fel tettem már de most olcsóbban adom) mivel más motorom van ezért nincs rá szükségem! csak mondom meg kérdezem... ha nem gond!:D
Sziasztok srácok!Nagyon rég voltam itt,most jöttem kicsit informálódni:D...aki tudja a válaszokat megköszönném.Először is első gumira lenne szükségem tanácsokat kérnék h milyen lenn a megfelelő és mennyibe vesztegetik valamint hol lehet hozzájutni mondjuk békésmegyében.Utána is egy power motor érdekelne ami tutira működik és vele együtt képeket valamint árat.AZtán h idomokhoz a gumi bakkokat ami az anyát tartja az idomok felfogatásához,hol lehet beszerezni és mennyiért....aki tud segíteni azt kérem h tegye meg:D NAgyon köszi előre is és mindenkinek balesetmentes vezetést a közelgő jóidőben!
Jajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Srácok ha van valakinek idevaló fémhálója lehetőleg gyári mert a másik oldalon megvan az szóljön! Köszi
agip speed
ki milyen olajat használ keverékolajzáshoz? ma vettem a blokkba MOTUL TRANSOIL EXPERT 10W40et,remélem jó lesz
Nagyvason az első 14600, a hátsó 13080 Ft
Megkérdezhetem hogy az első fékhez való fékcső menyibe került?
nekem még a 10kw hoz való rövid áttételem van de sokat kell váltani hamar elfogy ,nincs tapasztalatom mitoval semmi,1350 el vettem most 1702 van benne .a kis lánckerékkel szeretnék variálni.
nekem 15-43 most, elég jó a gyorsulás is, meg az utazótempó is, de biztos jobban gyorsulna 14-essel :D
srácok kinek melyik kis lánckerék vált be?Nekem most nagyon rövid az áttételem változtatni kéne vmire.
1500ft/db C3 as FAG
mennyibe került a csapágy ? :D
Enyém még mindég vázra van szedve ma vettem az elsökerékbe csapágyat meg festéket.Felnikröl már leszedtem a festéket ugyh jövöhéten le lessz festve ha minden igaz meg kell még az elsőtelóba olaj és a vázat összelehet rakni Aztán a többi már jobban fog haladni...remélem
igy vágunk neki az ujabb idénynek meg talán jövő héten egy did gyürű nélküli lánc , progrip markolat meg valami uj kormányvég meg fék és kuplung kar már télen beszereztem az arrow rendszert meg a 34es mikuni TM-et , ha a büdzsé ugy adja ki evo felnik és uj gumák. Ki hogy áll a géppel? MIKOR MEGYÜNK PÁLYÁZNI?
-uj fékbetétek
-uj fém fékcsövek
-fék folyadék
-43as hátsó lánckerék
- és egy uj használható hátsó munkahenger by misoc
ma voltam bevásárolni motoroázisba
Összeraktam ma a gépet, a főtengelyszimering-csere részben megoldotta a problémát, vmivel élénkebben reagál, viszontm ég nem eléggé.. karbit ki is pucolom majd..
viszont! fordulaton elég dadogós.. a szikrát elnézve is kiábrándító a kép... most cseréltem alaplapot, lendkereket, alaplapot jelhez tettem vissza, sztem ezekkel nem lehet gond?
vkinek tipp? CDI esetleg? ..v érdemes lenen egy gyertyapipa-gyertyakábel cserét is megejteni első körben?
bmikice@freemail.hu
1 normális turbómaró tényleg nem két fillér, és ráadásul sokféle kell belőle, ugyan ez csiszolókból