Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó!
-Cagiva kar 3000ft
-Brembo hátsó fék 5000ft
-membrán 1000ft
-ventillátor 2000ft
Hát ha nem megy keresztül az egész hütön akkor az a szar. Próbáld ki egy másikkal. Vizpumpa tuti jó?
megis h lehet azt a hutot kitakaritani kidugaszolni? de modjuk a viz atmegy rajta csak nem jarja be az egesz hutot csak a bal vegen bemegy es a kijovetnel mar jon is ki es a kis tartalyt nem alorrol nyomja tele hanem a tetejen a huton ami atjott viz jut a tartalyba azon a vekony kis csovon keresztul es alol pedig nem nyeli vissza csak telenyomja es a tulfolyon pedig tavozik
80-on felul de mar 80foknal kezdi
hello féknyeregre gondolsz? 5000ft fékbetétekkel. ha érdekel irj mailt kozilali@vipmail.hu
Szép Napot!
Kellene nekem egy fordulatszámmérő spirállal.Nincs valakinek eladó?
Igen tudok. A global.ebay.com az magyarositva van, ott egyszerüen elhet regelni, meg irják mennyi a posta Mo-ra stb. Nézd meg:)
üdv mitohoz sajnos nincs fékem csak egy javított első tartályom van,hátsó kerékagynál lévő ilyen kis kitámasztórész kerékhez ami mito és nem blokk...
Dunakeszi ?Az Jó én Pomáz City végre vki a környékről!
én mennék a fórum talira dunakeszin lakom
Mennyiért adod a hátsó féktuskót?
Hello! fékalkatrészed van-e-i-o-m-f-r-a?
szutor ment a válasz email. amúgy jó az idő errefele,nálatok milyen?
áprilisba ki jön a fórumtalira?
fahee te tudsz vásárolni az ebay on?
a kenda nem olyan rossz gumi- amitől mindenki óvakodjon ingyen se vigye haza az a Mitas!
Ebayen nézz körbe, néha szokott egész jo áron lenni egy két cucc,hátha sikerül kifogni vmit
170 nem tudom hogy befér-e, de a 160/60 az mito alá még jó. (bár sztem felesleges olyan nagy gumi rá)
Én a 2 est most 99%os kenda gumikkal vettem de sztem csak müszakiig lessz rajta Aztán cserélem valami dunlopra vagy pirellire...nem igazán bizok ebbe a márkába...
erre mit mondotok
170/60 ZR 17 M/C (72W) TL ContiRoadAttack 41.625 Ft ? ilyen van hátsó felnimen új a felni új láncal és fogassal régi gumim
130/70 heidenau z17 remélem elfér a 170-es supercity-be....gumistúl kaptam a felnit 25-be még nyáronelvileg új minta alapján szín és "bajusz alapján is":) ha nem fér be a gumi kinek kell jutányos olcsó pénzért?
Hello!
Van valakinek egy rossz hátsó fékmunkahengere? Mert eladhatná nekem azt a csavart amibe a fékcsövet tekerem bele. Hálás lennék érte
A hőfokmérő mennyit mutat?
hűtő....Esetleg vízkövesedés,dugulás egyéb hasonló dolgok?Nem jöhetnek szóba?
tud valaki valami magyarazatot adni arra h ha feltoltom vizzel a mitomat miert fozi fel (vizpumpa mukodik) a vizet a hutonek csak a bal vege melegszik a tur es a returnal a tartalyba pedig visszanyomja az egeszet annyira h a tulfolyon csorog ki amig meleg a tartaly kupakjat le sem merem csavarni mert lefrocskolne a forro viz
Tudtommal MITO blokk van benne, szóval akörül mint egy MITO-nak. De ez cask egy tipp.
Igen de a posta szerintem sok,mért nincs itthon hasonló.