megis h lehet azt a hutot kitakaritani kidugaszolni? de modjuk a viz atmegy rajta csak nem jarja be az egesz hutot csak a bal vegen bemegy es a kijovetnel mar jon is ki es a kis tartalyt nem alorrol nyomja tele hanem a tetejen a huton ami atjott viz jut a tartalyba azon a vekony kis csovon keresztul es alol pedig nem nyeli vissza csak telenyomja es a tulfolyon pedig tavozik
Én a 2 est most 99%os kenda gumikkal vettem de sztem csak müszakiig lessz rajta Aztán cserélem valami dunlopra vagy pirellire...nem igazán bizok ebbe a márkába...
erre mit mondotok
170/60 ZR 17 M/C (72W) TL ContiRoadAttack 41.625 Ft ? ilyen van hátsó felnimen új a felni új láncal és fogassal régi gumim
130/70 heidenau z17 remélem elfér a 170-es supercity-be....gumistúl kaptam a felnit 25-be még nyáronelvileg új minta alapján szín és "bajusz alapján is":) ha nem fér be a gumi kinek kell jutányos olcsó pénzért?
tud valaki valami magyarazatot adni arra h ha feltoltom vizzel a mitomat miert fozi fel (vizpumpa mukodik) a vizet a hutonek csak a bal vege melegszik a tur es a returnal a tartalyba pedig visszanyomja az egeszet annyira h a tulfolyon csorog ki amig meleg a tartaly kupakjat le sem merem csavarni mert lefrocskolne a forro viz
-Cagiva kar 3000ft
-Brembo hátsó fék 5000ft
-membrán 1000ft
-ventillátor 2000ft