Ne aggódj, még az enyém is darabokba van. Még lessz lengővilla és felni, teló festés. Kellene új hátsó fékbetét is, kipufogót kiégetni. ezek a picit nagyobb melók, aztán összerakás jön :D
höh mindenki dobálja össze a mitot az enyém meg darabokba valaki összerakhatná nekem is uj fék betétek , hátsó munkahenger , még jövő héten elmeek veszek goodridge fémfékcsöveket meg még motul rfb 660at kell vennem lehet rendbe dobom az idomokat is mert naon oda vannak.....
jaja , már énis lázban égek :D hétvégén lesz teljesen összedobva. nagyja már kész, megy vissza még a műszerfal, világítás, idomok meg kapja a fincsi castrol R1-et és had szóljon
szutor várom a válaszemailt,és a képeket a plexiről!
amugy gyerekek 11 fok van erre fele,lassan kaparjátok elő a garázsból a mitot,és lehet vele kerülni eggyet :D szép napot
cagiva mito mito evo freccia super city bontott alkatrészek eladok:
szinte minden van ha valami érdekel:
telo:06705377495
vagy:apriliars160@freemail.
hu
Tőlem vette. Már akkor leharcolt volt, mikor én vettem.
Előttem levő tulaj előtti tulaj hozta be, fújta le erre a kókány feketére, én olyan 28000 km-el adtam el órájában, állítólag 20nál volt benn dugócsere, nálam eltört a blokktartó felfogatás (már repedt volt mikor hoztam), az lett megheggesztve.
A Goór Laci nem sokat használta, én se gyilkoltam, nemsokáig volt meg. Előző mitomhoz képest gyenge volt, kipuff kifújt az lett kétszer betömítve, ennyi.
Mást nemtudok róla mondani, pestről hoztam, pár hónapot volt nálam.
Edem
edem89
Ha már így összetalálkoztunk, Goór László Dániel - Nagykanizsa - én tőle vettem a mocit, de nem volt épp gondos gazdája. Amikor te elattad milyen hibái voltak ? Mert most eléggé bele kell nyúljak és át akarok rajta nézni mindent. Ha van vmi ami eszedbe jut azt légyszives írd már meg. És még 1* bocs a félreértésért.
Bocs ez egy baszott nagy félreértés !
Srácok mintha nem is írtam volna egyik ismerősom linkelte be a 110 es mito-fórumos oldalt , én meg nem is néztem mikori az oldal, azt hittem valaki kamuban árulja a mocim. És csak most nézem h ez már 2,5 éves írás.
Na most sül a pofám, fasz voltam bocs bocs bocs
nah verem bele itt a 3 rezgos membran en meg megvettem egy 6-ost es en meg egy csomot kinlodtam mire kibovitettem a membranhazat h tudjam belerakni a 6 lyukas-t
MÁRCIUSBA KÉNE MENNI KAKUCSRA!
elérhetőség adatlapon !
8000Ft
amugy gyerekek 11 fok van erre fele,lassan kaparjátok elő a garázsból a mitot,és lehet vele kerülni eggyet :D szép napot
Bár még a mito szétkapva, de legalább hamarosan lehet festeni a melegbe
szinte minden van ha valami érdekel:
telo:06705377495
vagy:apriliars160@freemail.
hu
Előttem levő tulaj előtti tulaj hozta be, fújta le erre a kókány feketére, én olyan 28000 km-el adtam el órájában, állítólag 20nál volt benn dugócsere, nálam eltört a blokktartó felfogatás (már repedt volt mikor hoztam), az lett megheggesztve.
A Goór Laci nem sokat használta, én se gyilkoltam, nemsokáig volt meg. Előző mitomhoz képest gyenge volt, kipuff kifújt az lett kétszer betömítve, ennyi.
Mást nemtudok róla mondani, pestről hoztam, pár hónapot volt nálam.
Edem
Ha már így összetalálkoztunk, Goór László Dániel - Nagykanizsa - én tőle vettem a mocit, de nem volt épp gondos gazdája. Amikor te elattad milyen hibái voltak ? Mert most eléggé bele kell nyúljak és át akarok rajta nézni mindent. Ha van vmi ami eszedbe jut azt légyszives írd már meg. És még 1* bocs a félreértésért.
Srácok mintha nem is írtam volna egyik ismerősom linkelte be a 110 es mito-fórumos oldalt , én meg nem is néztem mikori az oldal, azt hittem valaki kamuban árulja a mocim. És csak most nézem h ez már 2,5 éves írás.
Na most sül a pofám, fasz voltam bocs bocs bocs