Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem de nagyon jó cuccok vannak...Jó lenne onnan egy 2 gyűrűs Wiseco meg egy Jolly corsa
köszönjük a segitséged átszámolva 13260ft de nem tudni mennyi a posta ,ha 3-4 akkor szinte ugyanott vagyok-.esetleg vettél onnan valamit?
Itt a PLEXI még szinbe is válogathattok
de amúgy hibátlan a plexi?és a festés is jó rajta?
Hello mindenki! Senkinek sincs tapasztalat nyitott Cagiva PLANETel? Mit kéne annak végre menni, ha jó?
Műszerfal mellé takaróidomokat, és az első kerék mögött lévő takaróidomokat vennék!
Pedig vagy megvesszük vagy nem lessz..Bontva nincs ugyhogy sok lehetőség nincs .Amúgy az enyém gyári eltünt /lecsórták/Szereztem egyet ami levan fújva feketére ,lemosni nem érdemes mert megmattult a plexi tehát nem átlátszó.5e vettem annyiért meg is válnék tőle de kinek kéne lefújva?
van egy eladó membránházam,teljesen új malossi lapokkal.akit érdekel írjon
amugy eladó egy Gyári Evo rezó(hibátlan),és egy sima Mito rezó(hibátlan) és egy pár lábtartó. Akit érdekel írjon .
akinek 2 anyja van esetleg ad érte annyit ...én tuti nem:)Te miért kerestél plexit evohoz? Tied eladó?
Sanyee a plexi újonnan 19925 ft a legolcsóbb bmilyen szinbe!Elvböl sem adok annyit érte ,valami motorkereskedő kedvezményt kéne szerezni vagy többet venni hátha olcsóbb,.Ja és nem púpos csak gyári forma.Mra termék.Szia
Zolika igen kérésre képet infót küldök olasz.Vagy :corleonezoli@gmail.com.Üdv Drusza
Sajna nem sikerült megszereznem a másik telót, igy marad ez :S
olyan nekem is van :) jó állapotú kellene
Elsőféktartályom van de javított...oldala megvan repedve és szilózva van hogy tutira ne folyon ne levegődöjön
üdv!

Valakinek Evo plexi?,műszerfal mellé a 2takaróidom?,elsőfékolaj tartály esetleg? Jó árban érdekel
Minden ami a blokkban van csavarok hézagolók fogaskerekek alátétek stb, mond mikell :) De valami jelképes összegben válogass amit érdemes postázni vagy gyere el és vigyél amire szükséged van
alkatrészek eladok sok minden van ha valami kell érd:kozilali@vipmail.hu
Szutor,5000 ért adod az sp matricákat?
Fuhha, tényleg jó ajánlatok?
És amugy mik azok az apróságok, Mert nekem pont ilyen kissebb szarságokra lenne szükségem.

És: ugy vettem le a villahidamat, hogy kiütöttem a tengelyt amin fordul az egész, és a menet teteje eléggé megsérült, és nem tudom rácsvarni az imbuszos "kupakját". Szerintetek hogyan tudnám helyreállítani?
Na kiderült már valami a féknyeregről?
És tudnál adni egy msn, email címet ahol megbeszélhetjük a részleteket?
Gyertek Kunmadarasra Május 1-én minél többen nevezni.
Gyárilag ilyen van a planetba, azért mert ez tartja a sisakot és egyéb csomagokat, amiket a tank alá teszel.... nos nekem ilyen nincs. De kellene! ;)
Az igen ilyet honnan lehet beszerezni? Vagy praktikus ez eggyáltalán valamire? Jobban benn tartja a meleget a motortérben ez nyáron nem valami jóó,szerintem.
Nem láttam még ilyent, planetnál sem