ma addig le vitem a fő fuvit aamedig magától nem pörgött fel a motor jo mondjuk alapjárati keverék szegény volt de viszont durog és dadaog "szagat" ugy h bizt nem fuvokázás nem tudom h ezek után mi lehet valaki Tipp?
jah "140" es fő fuvival bent a meleg! garázsban egy ideig jo volt csak fehéren füstölt de utcán ugyan ugy szar utána leengedtem a váltó olajat és ugyan ugy szar volt szal nem tudom
nekem az evo nak az arrowja lett felrakva IIes mitora hátul a dob felfogatást fullra le kellett csusztatni a dobon a a bilincsig a mi a dobot fogja össze és jó lett mármint csak a kipu a motorom azota is kula
hali ha tőlem kérdezted a fő fuvikat akkkor sajnos nemet tudok mondani mert nekem simson fő fuviból lett a mikuniba fúvoka sor csinálva és ott az áteresztő furat hossza más mint a gyárié és igy nem lehet azt mondani h ez 125ös csak ekkora rajta a furat de nem tom mekkora a hossza igy ez amoan viszonyitó szám nekem
még meglátom! majd írok ha kellene a holnapi nap folyamán,amúgy neked küldöm a kipuffot igaz? becsomagoltam kartonba,felcímeztem,holnap adom fel postára,még a héten meg fogod kapni! bocs a késedelemért!
igazad van fahee :D
de ah irtam igazábol nem akarom eladni
de ha valki ennyit fizet érte akkor nekem megéri h levegyem
ha motorral 1ütt elviszik seh sem fizetik meg legutóbbi srác aki érdeklődött 300e ft mondott rá
de ilyen a válság
csak venni érdemes.....
Dehogynem. Itthon kb 90körül vannak ezek az arrowok. Kint 80körül már hozzá lehet jollyhoz jutni (igaz nem sp, bár azok huzosabbak), egyik ismerösöm anno pár darabot hozott is. Maga a dobok olyan 20-30körül mennek. 70et tényleg nem ér meg használtan, bár nem akarom rontani az üzletét, de ő is tudja mennyiért vette meg én is:)
Szóval a lényeg ennyiért már újakat lehet kapni és nem arrow-t.
Enyémre is felment az Evo kipuff csak a hátsó lábtartó is Evoé kell hozzá...Ja és a 2es Mitom jelenlegi állapota A héten veszek az elsötelóba olajat aztán megy a felni festésre és akkor talpra lehet állitani a vázat végre aztán a többi már jobban fog haladni...
jah "140" es fő fuvival bent a meleg! garázsban egy ideig jo volt csak fehéren füstölt de utcán ugyan ugy szar utána leengedtem a váltó olajat és ugyan ugy szar volt szal nem tudom
Ha 3 fuvit, akkor ja, lécci.
(ha még is hozzád ment a levélbomba, akkor úgy is tárgytalan:)
amint posta közelébe kerülök, utalom az 1200at?!
Alsó villahíd kell Cagiva Planet/ Mito EVO-hoz! Akinek van valami jó eladó az írjon az e-mailemre!
exele@freemail.hu
de szívem mélyén nagyon sajnálnám de ha komolyrafordul lehet belőlle valami
de ah irtam igazábol nem akarom eladni
de ha valki ennyit fizet érte akkor nekem megéri h levegyem
ha motorral 1ütt elviszik seh sem fizetik meg legutóbbi srác aki érdeklődött 300e ft mondott rá
de ilyen a válság
csak venni érdemes.....
Szóval a lényeg ennyiért már újakat lehet kapni és nem arrow-t.