Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre lestoppolom, majd ha kiderül h tényleg eladó e, meg küldesz képet meg állapotrajzot, akkor megbeszéljük a részleteket
Rendben.:) hamarosan jelentkezek amint megvan a pénz.
Weboldalon néztem az adatokat.
semmi balya a membránnak tökéletes állapotu. soproni vagyok
Lehet, hogy a jövőhéten lessz eladó első féknyergem olcsón.
tetején szépen bele lehet tölteni !
4 deci kell száranként!
Én kiszedtem a felső csavart kiszedtem a két félkör alakú alátétet és szétjött a teló, és már szimeringet is tudtam cserélni és minden! Fahee nagyon vágja a témát
lehet hogy egy spanomnak kell ha tuti hogy kell akor irok majd
user: guest
pass: Ahkoo5ja

pár napje ezzel töltöttem
Majd ha megtutod ezeket akkor ird be a fórumba, mert engemis érdekel
170? olyan létezik, eddig csak 160 és 165-ről hallottam.
Tudnál róla képet fölrakni?
Szedett már szét valaki forditott telót?Mert ma mondom egyiket szétkapom kiszedtem a felsőcsavart van benne egy fényes rúd amit két kis félkör alakú cucc rögzit de azt is hiába szedtem ki ugyse jött szét...alsócsavart ha kiveszem akk már nyilván szét kell jönnie de már nem igazán volt időm foglalkozni vele...és még azt nem tom hogy olajat mennyit és hol kell beletölteni?
Nem engedi át az anyagot?.
Hova valósi vagy?
te nem az az ember v aki tavalyelott a simsonalison javitasokrol beszelt? v tevedek?
pedig azt nem lehet gorbitbetni nem rez hanem muanyag de mar lassan megorit
vagy oldalradöntve beleütközik az úszóházba
marmint az uszo
lyukass lenne? v ha nem akkor mi annak a normalis szintje?
változik az ufószint, pedig nem illene neki
ki hallott mar olyat h ha oldalstenderen v a motor akkor szep 1500-as alapjarat v ha pedig normalisan fuggolegesen egyenesen all a motor akkor meg 3000-ig felporog 6-5 masodpercig es aztan visszaesik 1500-ra es lassan elejti annyit allitgattam mar azt a rohadt karbit es megesm tudok rajonni h mi lehet a gond
írtam választ érdekel akkor vagy sem?
hali
Srácok van valakinek kereklámpás Mito-hoz plexije ?
hello jo álapotba van 4500ft