Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

membrán mennyibe kerül Illetve milyen állapotban van?
Sziasztok
Elcserélném 170 es polini henger szettem 125 ös szettre.
A szettben benne van:
-Henger
-Dugó,gyűrű,csapszeg,tűgörgő.
-Hen

gerfej
-Membrán
-Szívócsonk
-Dellorto 36 os karbi.
-Power szelep kompletten
Érdeklődni MSN: somebodytodme@citromail.hu
pedig, a kályhaezüst réterg(parasztkróm) hengerbe pamacsolását határozottan ki kellene próbálni

Azt nemtom tudtad e, de kerti kisgépekben dívik a meztelen aluhenger, sőt kifordított szisztéma is létezik, a hengerfal mezei alu, a dugó meg bevonatos.
krómozni tud egy festő is, de nicasilt réteget felvinni pedig nem
Szóval nem szinonimák :)
Sal Wr16-osak 220W 2 csipogó,kábelezés,öntapadó,csavarok,2 elektronika és fedőlapok meg bekötési rajz=10.000Ft kocsit még nem látott doboza nincs már meg de ha kell csinálok olyan képet sarun láti csúszás nyom nincs meg haszngszórón se,teljesen új 1x-se volt kocsiban miénkbe nem jó és utólag derült ki(hülye kárpit miatt... ) 10.000Ft máshol is hirdetem azért van odaírva csere...De most cagiva alkatrészre gyűjtök pénzt...
mito alkatrészek eladok sok minden van
hello! hangfalakrol tucc egy picit bőveben irni?és mire cserélnéd?
cagiva mito 1 mito evo freccia super city bontott alkatrészek eladok:
valami kell irj vagy hivj.
érd:06705377495
email:apriliars160@freemail.hu
pedigez nagy tévedés , nem sinonímái egy másnak.
hangfal sett 10 kormány 10 számítógép 20 ha kell valakinek valami írjon !sz.em olcsó és reális és jó állapotú!gép 3 hónapos hangfal meglett véve de nem jó kocsinka kormány 10x ha volt használva garanciát is vállalok rájuk,nem bóvlik!nem azért olcsó kell a pénz idomra!és apróságra!
Szia
Napokban új msn em lett
A régi törlésre került,címem ugyanaz.
Törölj le,és vegyél fel újra
Köszi jóéjt
Igen gyári
gyári lapok vannak rajta?
Am van még eladó egy 6 lapos (karbon) membrán,hátsó lábtartók és gyári rezó gyári krómozott dobbal horpadás és karcmentesen.
Mito hátsó kerékbe 6204-es csapágy való?
csapágy
itt 6204-es Koyo csapágyak közül van 900 Ft-tól 1200.ig. mi a reális ára egy kerékcsapágynak?
Most 6204-2rs1/c3 van benne. A márkát nem tudom, mert még nem szedtem ki.
én is furcsállodtam a króm kifejezést de nem voltam biztos a dologban ,bár valamit olvastam a króm -nikasil külömbségről anno.Az valóban igaz hogy valamelyest honositott kifejezés a kemény króm-nikasil szinonima.
Valaki hallgat itt Cool Head Clan-t?
nem.
A keménykróm, egy teljeen más tészta, próbálkozztsk vele, de 2t motornál nem neagyon vált be a nyílások miatt hajlamos volt lepattogni,mivel rugalmatlan veconat.

A modern bevonatok közül a nicísil, az nikkel, és sziliciumkarbid, ez rugalmaabb réteg, nem króm
Stipi stopi enyém a henger!
srácok a képen látható mito sp matricák csikkal zászlóval eladó még 3 pár van!Gyári olasz van még cagiva felirat is ár érdeklődésre.
a nikasil magyar nevén kemény króm
GIBI kérlek vegyél fel msn-re mert én felvettelek de már régen azóta valószínű letöröltél régen szóval zsolt4593@hotmail.com köszi!
krómos?
Henger érdekel valakit?73037 es krómos, vertex dugóval olcsó pízé?Ha érdekel valakit teszek fel képet
sziasztok elso hatso kereket vennek fekkel komolytalanok kimelyenek..csaba780825@citromail.hu ra keppel arral koszonom csaba