pedig, a kályhaezüst réterg(parasztkróm) hengerbe pamacsolását határozottan ki kellene próbálni
Azt nemtom tudtad e, de kerti kisgépekben dívik a meztelen aluhenger, sőt kifordított szisztéma is létezik, a hengerfal mezei alu, a dugó meg bevonatos.
Sal Wr16-osak 220W 2 csipogó,kábelezés,öntapadó,csavarok,2 elektronika és fedőlapok meg bekötési rajz=10.000Ft kocsit még nem látott doboza nincs már meg de ha kell csinálok olyan képet sarun láti csúszás nyom nincs meg haszngszórón se,teljesen új 1x-se volt kocsiban miénkbe nem jó és utólag derült ki(hülye kárpit miatt... ) 10.000Ft máshol is hirdetem azért van odaírva csere...De most cagiva alkatrészre gyűjtök pénzt...
hangfal sett 10 kormány 10 számítógép 20 ha kell valakinek valami írjon !sz.em olcsó és reális és jó állapotú!gép 3 hónapos hangfal meglett véve de nem jó kocsinka kormány 10x ha volt használva garanciát is vállalok rájuk,nem bóvlik!nem azért olcsó kell a pénz idomra!és apróságra!
Mito hátsó kerékbe 6204-es csapágy való? csapágy
itt 6204-es Koyo csapágyak közül van 900 Ft-tól 1200.ig. mi a reális ára egy kerékcsapágynak?
Most 6204-2rs1/c3 van benne. A márkát nem tudom, mert még nem szedtem ki.
én is furcsállodtam a króm kifejezést de nem voltam biztos a dologban ,bár valamit olvastam a króm -nikasil külömbségről anno.Az valóban igaz hogy valamelyest honositott kifejezés a kemény króm-nikasil szinonima.
nem.
A keménykróm, egy teljeen más tészta, próbálkozztsk vele, de 2t motornál nem neagyon vált be a nyílások miatt hajlamos volt lepattogni,mivel rugalmatlan veconat.
A modern bevonatok közül a nicísil, az nikkel, és sziliciumkarbid, ez rugalmaabb réteg, nem króm
Elcserélném 170 es polini henger szettem 125 ös szettre.
A szettben benne van:
-Henger
-Dugó,gyűrű,csapszeg,tűgörgő.
-Hen
gerfej
-Membrán
-Szívócsonk
-Dellorto 36 os karbi.
-Power szelep kompletten
Érdeklődni MSN: somebodytodme@citromail.hu
Azt nemtom tudtad e, de kerti kisgépekben dívik a meztelen aluhenger, sőt kifordított szisztéma is létezik, a hengerfal mezei alu, a dugó meg bevonatos.
Szóval nem szinonimák :)
valami kell irj vagy hivj.
érd:06705377495
email:apriliars160@freemail.hu
Napokban új msn em lett
A régi törlésre került,címem ugyanaz.
Törölj le,és vegyél fel újra
Köszi jóéjt
csapágy
itt 6204-es Koyo csapágyak közül van 900 Ft-tól 1200.ig. mi a reális ára egy kerékcsapágynak?
Most 6204-2rs1/c3 van benne. A márkát nem tudom, mert még nem szedtem ki.
A keménykróm, egy teljeen más tészta, próbálkozztsk vele, de 2t motornál nem neagyon vált be a nyílások miatt hajlamos volt lepattogni,mivel rugalmatlan veconat.
A modern bevonatok közül a nicísil, az nikkel, és sziliciumkarbid, ez rugalmaabb réteg, nem króm